FIGLEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIGLEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.922.712

Publication

26/03/2014
ÿþMoe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ':: , #, ::. van F;" b{:fiYrS'.t:ff: f : hi:f;E{, ~.rae'..'r: {:r~ ~~i);+[#:iliS" ..'EiL~ ~:i:; r3' fr:~t!i:{f:{5i~liy~'~~i:rl~} ....p" " ~" . ,~SC~'.: l'K11:,Yt...++~,{y a7~:;lf;i+,7

«~~ s;et I..~ »:z: ..._.._,.... ......»,.. t~ ~. rre: :~." r ~, a.., ~ r 4 . .

c33z3t't is3:: ;~w3;2:(t33 s&?: CE4:7.#413 :á: ;'4i(#'.)áíïa{00?Cik;4#i = N£8t F L s Y£c33Ci3#5~:31Yt~.

i

*14067351*

. ,~,:,rlibz.~

"

f }

}~rr9r " r °P ~

i luE

yEya~.Y.4 i~ ~~Y+f&" J%`JVi

I pige 2014

Q.D.Q " `~~2

' Onde: r#eer#inenr

Becaeing

FIGIeMa

:

Rtehmefr#r:. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

r e/ : 2000 Antwerpen, Museumstraat 11 bus 241

e ik d.g r{d:es)

O'nds verp akM ; OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een nog te registreren akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op elf maart tweeduizend veertien blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer VAN DAMME Filip Alfons Marie, geboren te Gent op twee september negentienhonderd negenenveertig, weduwnaar, rijksregisternummer 49.09.02-343.10, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 11 bus 241.

2. De heer VAN DAMME Glenn Filip, geboren te Reet op veertien april negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.04.14-211.23, echtgenoot van mevrouw Henderickx Lesley, wonende te 2811 Mechelen, Vinkstraat 38.

3. Mevrouw VAN DAMME Marianne, geboren te Jakarta Utara (Indonesië) op vijfentwintig juni

negentienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.06.25-312.78, ongehuwd, wonende te 2800

Mechelen, Monseigneur Van Nuffelstraat 2 bus 7.

Het kapitaal wordt vastgesteld op vierhonderdduizend Euro.

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen op naam zonder aanduiding van

nominale waarde.

Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven en gestort :

1. De heer Van Damme Filip, voornoemd, schrijft in op vierhonderd aandelen in vruchtgebruik (400 VG) en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot honderd tweeënvijftigduizend euro (¬ 152.000,00)

2. De Heer Van Damme Glenn, voornoemd, schrijft in op tweehonderd aandelen in Blote eigendom (200 BE), en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00)

3. Mevrouw Van Damme Marianne, voornoemd, schrijft in op tweehonderd aandelen in Blote eigendom (200 BE), en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00)

Samen ; vierhonderd aandelen (400) en vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00)

Toelichting voor de berekening van de waarde van het vruchtgebruik; deze werd gebaseerd op artikel 21 van het wetboek van successierechten, en rekening houdende met de leeftijd van de vruchtgebruiker (9,5 x 4 38 %). Zodat de blote eigendom per saldo 62 % bedraagt.

Deponering van de fondsen in een bijzondere bankrekening:

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van vierhonderdduizend Euro voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door de vennoten op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de NV "Argenta" onder nummer 973-1114421-22, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, welk bewijs door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.)

à

Iedere comparant bevestigt dit wat zijn/haar storting betreft. De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de Bank bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "FiGIeMA" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEI, :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 11 bus 241.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel. De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : DOEI, :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze :

Het aankopen, aankopen met het oog op wederverkoop, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, de agentuur en het aangaan van leasing contracten inzake onroerende goederen, het optreden als promotor in alle mogelijke onroerende realisaties zoals bijvoorbeeld projectontwikkeling. Het samenstellen en beheren van een onroerend vermogen (patrimoniumvennootschap). Het verwerven van zakelijke onroerende rechten in vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Het verwerven en aanhouden van deelnemingen en participaties in alle commerciële en niet- .

e commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie-, consultancy of bestuursopdrachten aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen welke hiervoor noodzakelijk zijn.

NUitsluitend voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland, het verkrijgen, behouden, beheren en uitbreiden van een vermogen, hoofdzakelijk bestaande uit roerende en onroerende goederen.

N Binnen het kader hiervan kan de vennootschap overgaan tot het vervreemden, ruilen, verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen onder het voorbehoud dat vervreemdingen slechts plaats zullen hebben wanneer gebiedende omstandigheden, zoals onteigening van openbaar nut, dit noodzakelijk maken of wanneer in het kader van een

oordeelkundig patrimoniumbeheer het behoud van één of ander goed in het et

et vennootschapspatrimonium niet meer als verantwoord kan beschouwd worden.

ri) Het optreden als tussenpersoon met de bedoeling om bedrijven en ondernemingen met mekaar in

te contact te brengen.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar doel en die er de uitbreiding van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

Het beleggen, het beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, hetzij. voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden; het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen ondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, management of administratieve aard; in de ruimste zin (met uitzondering van adviesverschaffing inzake belegging en geldplaatsingen), bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, management, verkoop, productie en algemeen bestuur, het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

L º% , Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immatriële duurzame activa.

t. De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermede associëren, inbrengen ` doen, participeren in het kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan en er waarborgen, zo persoonlijke als zakelijke, voor verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enige territorial e beperking en op de wijze die zij daartoe geschikt zal achten.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is, De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vierhonderdduizend Euro en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalv erhoging.

Artikel 13 : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer VAN DAMME Filip Alfons Marie, geboren te Gent op twee september negentienhonderd negenenveertig, weduwnaar, rijksregisternummer 49.09.02-343.10, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 11 bus 241; hier aanwezig en aanvaardende en die verklaart niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerder(s) wordt (worden) alle machten, voorzien in de statuten, opgedragen.

Bij overlijden, ontslag, wettelijke onbekwaamverklaring, of gerechtelijke herroeping van de heer Van Damme Filip, voornoemd, als statutaire zaakvoerder, zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de heer Van Damme Glenn Filip, geboren te Reet op veertien april negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.04.14-211.23, echtgenoot van mevrouw Henderickx Lesley, wonende te 2811 Mechelen, Vinkstraat 38.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem (haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14 : MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

e,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Artikel 15 : VERTEGENWOORDIGING :

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden : iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING :

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni van ieder jaar om twaalf uur dertig.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 22 : BIJEENKOMSTEN :

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief of bij émail, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voór de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24 : BOEKJAAR - REKENINGEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 25 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 26 : ONTBINDING -VEREFFENING :

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Artikel 27 : ONTBINDING :

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.



3. Volmacht :

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, Mevrouw Mieke Meyvis, te 2640 Mortsel, Dieseghemlei 52; aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen en het ondertekenden van de nodige stukken en akkoorden bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede bij de BTW-administratiediensten, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming en het ondernemingsloket.

4. Benoeming van de vaste vertegenwoordiger:

Op voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, komen comparanten overeen te

benoemen :

Tot vast vertegenwoordiger : er wordt beslist om geen vaste vertegenwoordiger te benoemen.











VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 11 maart 2014.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge











~ ~s;,' ~: .f ?~ t :; ~ s ~~. i+ ..4 a 4 s ti r' i 5

op de ~~. :E3 ~ t. ver ;tkf?~~. w~tY:1! f4¬ i:3 , !.~i~~iF : 'c3~ ~£: #~tS f1£ v' ê3tlf;yi" Erii# "min. er k" tiC,EE~i;:, f7s:a;:'; Vé3~: S~c liv.:>O~V~.:-%.r;

lié: Yí: cht:7: rJF.E"c.^,iSfF ?e:: 3<^.:3x=í'" .'# YS:r :I.^:=i#eíB :£: ;'t=Fic Ç#C'i:K{(7.^..'CUoci: Vt?~o : i~'sc^.:sr.: en f:hnráinf,s 7sne

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 16.06.2016 16178-0300-011

Coordonnées
FIGLEMA

Adresse
MUSEUMSTRAAT 11, BUS 241 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande