FILIP LECOUTRE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FILIP LECOUTRE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.299.239

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.06.2014 14216-0052-010
09/10/2014
ÿþ 4 mod 11.1

Link B ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0838.299.239 Benaming (voluit) : FILIP LECOUTRE

3 D SEP, 2014

atgr,j#Fpet,verpen

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Graanmarkt 2

Onderwerp akte :ONTBINDING EN SLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Charles DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op zeventien september tweeduizend veertien, vbbr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden!: neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering=; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "FILIP LECOUTRE", gevestigd te 2000 Antwerpen, Graanmarkt 2, ingeschreven in het rechtspersonenregisteri,,

" van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0838299.239, onder meer beslist heeft : > 1. het verslag van de zaakvoerder en het verslag opgesteld door de extern accountant, de heer Ludovic MER TENS, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "dnf belgium" te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, opgemaakt overeenkomstig de', bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, goed te keuren.

2. vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De vergadering besluit de ontbinding en sluiting van de vereffening in één enkele akte te Iaten plaatsvinden;: sx aangezien aan de voorwaarden werd voldaan die gesteld zijn door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Ven pootschappen.

Met name verklaart de comparant dat:

- er geen vereffenaar wordt aangeduid;

- er geen passiva zijn, zoals blijkt uit het verslag van de extern accountant;

;! - de enige vennoot aanwezig is en instemt met dit besluit.

Het resterend actief, wordt toebedeeld aan de enige vennoot.

De vergadering beslist eveneens dat de vorderingen van de vennootschap, in het bijzonder, doch niet!! uitsluitend, (i) de rekening-courant vordering jegens de zaakvoerder; (ii) de vorderingen lastens de fiscale en sociale administraties (in het bijzonder wat betreft de vennootschapsbelasting en de verkeersbelasting) en de vorderingen lastens derden teruggenomen en overgedragen worden aan de enige vennoot die aldus gerechtigd zal zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

Het orgaan van bestuur werd door ondergetekende notaris gewezen op de verplichting om zo nodig, de nodige gelden te consigneren, ter betaling van de schulden aan derden.

3. Ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de enige vennoot kan de vereffening van'r

îl de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

De activa gaan over op de enige vennoot .met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen. De vennooti;

treedt dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap.

Ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de!

i3 zaakvoerder.

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de zaakvoerder, met name: de heer de heer LECOUTRE;`

Flip Louis Hilde, van Belgische nationaliteit, wonende te 2540 Hove, Lintsesteenweg 319.

sE 4. Ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de enige vennoot, kan de vereffening van:;

de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

VERKLARING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De boeken en geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard te 2540 Hove, Lintsesteenweg 319.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan de enige vennoot toekomen en die hem niet konden worden afgegeven:

Aangezien alle schulden aan derden voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte werden betaald verklaart de zaakvoerder dat er geen bedragen dienen te worden geconsigneerd ter betaling van de schulden aan derden. Volmacht

De vergadering verklaart aan de heer LECOUTRE Filip, voornoemd, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle volmachten te verlenen, met inbegrip van volmachten op de bankrekening(en) van de vennootschap (inclusief het desgevallend later afsluiten van deze rekeningen), om (i) aIIe handelingen te stellen die hij nodig ' of nuttig acht om de voormelde besluiten van de algemene vergadering uit te voeren, met inbegrip van (zonder daartoe beperkt te zijn) de uitkering van het vereffeningssaldo aan de vennoot overeenkomstig voormelde besluiten en alle handelingen die hij nodig of nuttig acht om de overdracht van de resterende actïvabestandde-len tegenwerpelijk te maken aan derden, en om alle overeenkomsten of documenten te ondertekenen die hij nodig of nuttig acht in dit verband, en (ii) alle aangiften (onder meer de fiscale aangiften) en eventuele andere documenten en rekeningen voor te bereiden en in te dienen bij de bevoegde overheidsinstanties, onder meer bij de fiscale administraties.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan TREBOR bvba, te 2150 Borsbeek, Tibert 2.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Charles DECKERS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 21.06.2013 13201-0508-010
16/08/2011
ÿþ Mot' 2.0

..»9` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie' na meerlegging ter griffie van de akte



efeergslegd ter griffie vcrr de ger;tbanb van gvophandel je Ameerpen, op

0 3 AUG. 2011

Griffie

I~N~W~I~ ~NI~INIWIIVMI

*11125766

Vr behc aar Beti Staal

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : FILIP LECOUTRE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Graanmarkt 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de

" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018' Antwerpen, Broederminstraat 9, op achtentwintig juli tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als: enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

De beer LECOUTRE Filip Louis Hilde, advocaat, van Belgische nationaliteit, wonende te 2540 Hove, Lintse-steenweg 319.

2.a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "FILIP LECOUTRE"

3. Zetel : te 2000 Antwerpen, Graanmarkt 2

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen,; en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden alsi scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke; opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting; van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met! andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden,, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen of rechten zonder dat: dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep; van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met: haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,:

zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken. "

5. Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100); aandelen zonder nominale waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van; TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het. gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC Bank.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door de heer LECOUTRE voornoemd : een bedrag van ZESDUI ZEND TWEEHONDERD euro (ê 6.200,00).

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar; loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdelinti en reserves - Liquidatiesaldo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

0838.299°239

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgeno-nmen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze vooratheming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De zaakvoerder is van rechtswege vereffenaar, met uitzondering van hetgeen voorzien is in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de veref- fenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de Taakvoerder.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

9. Gewone al&emene vertraderinn : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de eerste werkdag van de maand juni, om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeen-

roeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België,

zoals aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezit-

ten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep

van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene

vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van

de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene ver-

gadering met gewone meerderheid, is : de heer LECOUTRE voornoemd.

Hij zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmach-

ten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de

zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat hij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Vol macht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Onderne-

mingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing

daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

schap met beperkte aarisprakeleheid "I'REBOR", met zetel te 2150 Borsbeek, Tibert 2, bus 13, met recht van ;

indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van de

oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FILIP LECOUTRE

Adresse
GRAANMARKT 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande