FINANCIAL AND MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : FIMACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FINANCIAL AND MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : FIMACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.458.104

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 09.09.2014 14582-0165-011
19/08/2014
ÿþMod Ward 11.1

J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~aólifa~is~iVaf1 !ipeif1aY,....m

evtiOl:ell

O ~ . 914

afdelin Antwerpen Griffie

"

*14156881

Ondernemingsar : 0439.458.104

Benaming

(voluit) : FINANCIAL MANAGEMENT AND CONSULTING (verkort) : FIMACO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : L1JSTERBOLSTRAAT 16

2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderw-r" akte : VERSLAG VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD.1 010 612 0 1 4

Hierbij wordt het mandaat van de heer Werner Reusens ais bestuurder en afgevaardigd bestuurder verlengd voor zes jaar en dit vanaf 01/01/2014,

Het mandaat van de heer Reusens Constant als bestuurder en afgevaardigd bestuurder wordt eveneens verlengd voor zes jaar vanaf 01/01/2014.

Reusens Werner

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ftechtûannkvan koophandel

Gr21 IMN. 2015 td ~ett~ng Antwerpen

i

V~ II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0439.458,104

Benaming (voluit) : Financial and Management Consulting

(verkort) : FIMACO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lijsterbolstraat 16

2550 Kontich

Onderwerp akte : BAV - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een proces-verbaal, verleden voor Meester Jelle VAN HOVE, Notaris te Antwerpen op 31 december 2014, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te' worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat :; de voltallige buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze; vennootschap "FINANCIAL AND MANAGEMENT CONSULTING" afgekort: "FIMACO", met eenparigheid, volgende beslissingen heeft genomen:

OMZETTING KAPITAAL IN EURO  VERHOGING VAN HET' MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE; :;RESERVES

°' De algemene vergadering heeft beslist het kapitaal om te zetten in euro zodat het gebracht wordt op eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38).

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met zesentwintig euro; tweeënzestig cent (¬ 26,62), om het op tweeënzestigduizend euro (¬ 62,000,00) tel brengen. De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt: worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves. Deze; kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen,i Het aantal aandelen dat het kapitaal vertegenwoordigt blijft bijgevolg; ongewijzigd.

De vergadering heeft verder beslist de nominale waarde van de aandelen te schrappen,

OMZETTING IN AANDELEN OP NAAM

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist de aandelen

aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN VOORGAANDE BESLUITEN EN: GEWIJZIGDE WETGEViNG

De statuten werden aangepast overeenkomstig het/de voorgaand(e) besluit(en) en aan het Wetboek van Vennootschappen:

ZETEL

_De.zetelvan devennootschap.is Qevestïgd _te at_16,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

v aan het

Belgisch

Staatsblad



DOEL

De vennootschap heeft tot doel: het verlenen van fiscaal en administratief advies en beheer alsook beleggen in onroerende goederen en roerende goederen eventueel met doel deze te verkopen. Verder verlenen van fiscaal advies betreffende deze

materies, met name: aan patrimoniumvennootschappen en

managementvennootschappen en dergelijke.

Alle daden stellen van burgerlijke, commerciele, industriele, of financiele aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel; de vennootschap mag bijgevolg alle daden stellen welke aanvaard zijn om haar doel te verwezenlijken of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of aan deze toestaan tussen te komen of deel te nemen in haar bedrijf, wanneer die ondernemingen een identiek, analoog of gelijkaardig of aanverwant doel hebben, ofwel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen; de vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, zonder nominale waarde, die

elk één/vijftigste (1150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal is volledig volgestort.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de bepaling van deze statuten die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur mag in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten, waaronder een auditcomité, een benoemingscomité, een remuneratiecomité en een strategisch comité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die elk afzonderlijk mogen optreden. Wanneer de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wanneer dit niet het geval is, voert hij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van raad van bestuur als college, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die individueel optreedt, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die kunnen worden overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité dat alleen optreedt.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste

maandag van de maand mei om 18 uur.

VOORWAARDEN TOELATING VERGADERING

Om te warden toegelaten tot de algemene vergadering moet een aandeelhouder, indien de oproeping dit vereist, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie werkdagen vaar de datum van de algemene vergadering ter kennis brengen van de raad van bestuur of in voorkomend geval de vereffenaars

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vddr-

behouden

' aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

VERTEGENWOORDIGING

Een aandeelhouder mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmacht moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) van de aandeelhouder dragen.

jJITOEFENING STEMRECHT

Een aandeelhouder mag op een algemene vergadering stemmen per brief door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur dat ten minste de volgende vermeldingen bevat: (i) de naam en de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (ii) het aantal aandelen waarmee hij deelneemt aan de stemming, (iii) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (iv) de aanduiding, voor elk punt op de agenda, van de stemwijze of de onthouding en (y) de bevoegdheden die eventueel aan een bijzondere lasthebber worden verleend om te stemmen over gewijzigde of nieuwe voorgestelde besluiten die aan de algemene vergadering zouden worden voorgelegd, evenals de identiteit van deze lasthebber. Formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) van de aandeelhouder dragen.

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier ten minste drie werkdagen vóér de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar de zetel van de vennootschap of de in de oproeping aangeduide plaats worden gezonden. Tevens moeten de toelatingsformaliteiten worden vervuld indien de oproeping dit vereist.

Voor de berekening van het quorum wordt alleen rekening gehouden met de formulieren die de vennootschap heeft ontvangen op de plaats aangeduid in de oproeping ten laatste op de derde werkdag v66r de datum van de algemene vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een aandeelhouder of zijn lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van: (i) de naam van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) indien toepasselijk, de naam van de lasthebber van de aandeelhouder en (iv) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST

Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke réserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

N

. VOOT-

behouden

* aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de aandeelhouders. In dat geval vormen zij een college.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel. Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

MACHTIGING BESTUURSORGAAN

De vergadering verleende elke machtiging aan de raad van bestuur om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.) Jelle VAN HOVE, notaris

Tegelijk neergelegd: expeditie van het PV van de buitengewone algemene vergadering, gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vbor- , behouden

,., aan het Belgisch Staatsblad

05/09/2011 : AN274859
07/09/2010 : AN274859
02/10/2009 : AN274859
20/08/2009 : AN274859
06/08/2008 : AN274859
21/05/2008 : AN274859
13/06/2007 : AN274859
30/12/2005 : AN274859
06/07/2005 : AN274859
06/07/2004 : AN274859
30/06/2003 : AN274859
09/09/2002 : AN274859
26/09/2001 : AN274859
21/10/1998 : AN274859
03/09/1996 : AN274859
01/01/1992 : AN274859

Coordonnées
FINANCIAL AND MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKOR…

Adresse
LIJSTERBOLSTRAAT 16 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande