FINANCIAL ARTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FINANCIAL ARTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.822.557

Publication

28/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wvtd 11.1

.kl' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dikébgelegd ter griffie van de

Ondememingsnr : 0524.822.557

Benaming

(voluit) : FINANCIAL ARTS

(verkort) ;

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : TEUNENPAD 4 -2250 OLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging doel - ontslag en benoeming zaakvoerder

tilt het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 13 november 2014 blijkt dat de vergadering; beslist met éénparigheid van stemmen om:

1.Het doel van de vennootschap aan te passen en artikel 3 van de statuten volledig te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, voor haar eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in binnen- als het buitenland, indien en voor zover daartoe de vereiste inschrijvingen en toelatingen bij de bevoegde toezichthoudende overheden zijn bekomen, volgende handelingen te stellen:

oliet stellen van alle handelingen van verzekeringsbemiddeling, alsmede aile activiteiten die hiermee. . rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of van die aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen. oHet organiseren van seminaries en het verschaffen opleidingen.

oliet beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals aile roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin.

oDe vennootschap kan zich eveneens bezighouden met het beheer en het management van andere vennootschappen waar zij al dan niet een deelneming in bezit en kan tevens de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen;

oDaartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

oDe vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven., inclusief de eigen handelszaak.

oDe vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

oDeze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

2.Op eigen verzoek de BVBA CAJO te ontheffen van zijn mandaat ais zaakvoerder met ingang vanaf heden. Er wordt algehele kwijting verleend voor de uitoefening van het mandaat. Ter vervanging wordt mevrouw, KALSE Klaartje, wonende te 2500 Lier Akkerstraat 38, benoemd tot zaakvoerder eveneens met ingang vanaf heden en dit voor onbepaalde duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de Algemene

" Vergadering hier anders over beslist. Het mandaat kan bovendien op eenvoudige wijze worden herroepen mits

akkoord van de Algemene Vergadering.

Artikel 8 van de statuten wordt als volgt aangepast:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die In naam van de

vennootschap aile handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor en dit voor onbepaalde duur~

Mevrouw KALSE Klaartje, wonende te 2500 tier-- Akkerstraat 38.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering hier anders over beslist. Het

mandaat kan bovendien op eenvoudige wijze worden herroepen mits akkoord van de Algemene Vergadering.

ruliClirBANK 4.e,N NOOPHAgtDEL

19 NOV, 20141

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Do Oei l«

Griffie

Voor

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IllijiA11,11111111101



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3.Aan de zaakvoerder, mevrouw KALSE Klaartje, wordt opdracht gegeven coördinatie te maken van de statuten van de vennootschap teneinde voorgaande wijzigingen hierin op te nemen.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift gecoördineerde statuten

KALSE Klaartje

Zaakvoerder

r4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

LStaatsblad

05/04/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uhiiiuiumiiuis

*13053589'

IIA

NCCRGC .CG

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 -IS: Ui 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Ondernemingsnr :0 522-1 . ó 2~ - ~5

Benaming

(voluit) : FINANCIAL ARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : TEUNENPAD 4 TE 2250 OLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 14 maart 2013 blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht als volgt:

1. Vennoten

a) Cajo bvba met maatschappelijke zetel te 2250 Olen, Teunenpad 4, ondememingsnummer 0883.693.912

b) de heer Lemmens Christophe, wonende te 2250 Olen, Teunenpad 4

2. Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "FINANCIAL ARTS".

3. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2250 Olen, Teunenpad 4. De zetel mag bij eenvoudige beslissing: van de zaakvoerder verplaatst worden naar elk adres in België. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten,

4, Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het optreden als tussenpersoon, makelaar of commissionair voor een bank of financieringsvennootschap voor het afsluiten van leningen, spaarverrichtingen, het plaatsen van beleggingen, en dit alles in de meest ruime zin.

- het stellen van alle handelingen van makelaar in verzekeringen en herverzekeringen, alsmede alle bewerkingen in het algemeen die hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan of van dien aard zijn de uitbreiding ervan te bevorderen. Zij kan optreden als tussenpersoon, makelaar of c ommissionair.

- het optreden als dienstverlenende vennootschap en zich bezighouden met algemene administratie voor derden,

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, de, bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en zakelijke rechten.

- adviesverlening aan bedrijven in de financiële, commerciële en human-resources-sector, en dit op het vlak van de commerciële en administratieve organisatie ter ondersteuning van het beleid.

- het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

- het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel in België als in het buitenland.

- het stellen van alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoere die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zij kan onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

5. Duur:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door een van de vennoten gedaan per aangetekend schrijven, tenzij de overblijvende vennoten binnen deze termijn een nieuwe vennoot vinden die de aandelen van de andere vennoot overneemt.

6. Boekjaar:

Het boekjaar vangt telkens aan op 1 januari en sluit af op 31 december van het kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op heden en eindigt op 31 december 2014. Jaarlijks komen de vennoten bijeen op de algemene vergadering die gehouden wordt op de eerste maandag van juni om 17u00.

7. Kapitaal:

Cajo bvba brengt in de vennootschap een som ter grootte van driehonderd euro (300,00 euro)in die gestort wordt in de maatschappelijke kas. De heer Lemmens Christophe brengt in de vennootschap een som ter grootte van tweeduizend zevenhonder euro (2.700,00 euro) in die gestort wordt in de gemeenschappelijke kas. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van drieduizend euro (3.000,00 euro). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen met gelijke nominale waarde van driehonderd (300,00) euro per aandeel.

8. Bestuur

Het bestuur wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- bvba Cajo met maatschappelijke zetel te 2250 Olen, Teunenpad 4, ondernemingsnummer 0883.693.952, ingeschreven in het rechspersonen register te Turnhout, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Lemmens Christophe, voornoemd.

9. Volmachten

De ondergetekenden geven volmacht, met recht en indeplaatsstelling, aan de heer Wauters Willem, wonende te 2570 Duffel, Heidestraat 3b teneinde alle formaliteiten in verband met handelsregister en/of register der burgerlijke vennootschappen, registratie bij de kruispuntbank van de ondernemingen en de belasting over de toegevoegde waarde in orde te brengen.

Voor beknopt ontledend uittreksel,

(get.) Cajo bvba - Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Lemmens Christophe

à

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

.voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2015
ÿþI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15018389

Neergelega ter griiize de

RECHTBANK VAN i4.00PIL.A,NnEL

2 2 JAN. 2015

ANTWERPEN atdaYixaw 7<unN#{yilfr

Grteftettflcr

Ondernemingsnr : 0524.822.557

Benaming

(voluit) : FINANCIAL ARTS

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : TEUNENPAD - 2250 OLEN

(volledig adres)

,Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel - verplaatsing

Uit het versieg van de bijzondere algemene vergadering van 16 januari 2015 blijkt dat de vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Teunenpad 4 - 2250 Olen naar Eeuwfeestiaan 2 bus 3 - 2500 Lier en dit met ingang vanaf heden.

KALSE Klaartje

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FINANCIAL ARTS

Adresse
TEUNENPAD 4 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande