FINEXPERIENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINEXPERIENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.419.257

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 15.07.2014 14308-0042-008
11/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.10.2013 13623-0600-008
06/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300049*

Neergelegd

04-01-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) finexperience.

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2560 Nijlen, Smoutmolendreef(Kessel) 59

Onderwerp akte: Oprichting bvba

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Joseph Van Roosbroeck snr, geassocieerd notaris te Antwerpen (grondgebied van het elfde kanton) op vier januari tweeduizend elf., vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

1. de heer KEERSMAEKERS Bert, geboren te Lier op eenentwintig juli duizend negenhonderddrieënzeventig, wonende te Nijlen, Smoutmolendreef(Kessel) 59 en

2. mevrouw VAN LIERDE Els, geboren te Asse op dertig juni duizend negenhonderdachtenzeventig, wonende te Nijlen, Smoutmolendreef(Kessel) 59;

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. genaamd: "finexperience".

3. zetel: 2560 Nijlen, Smoutmolendreef(Kessel) 59

4. doel:

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de meest ruimste zin. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

" Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis,

" Het optreden als tussenpersoon in de gehele of gedeeltelijke overdrachten van handelszaken, ondernemingen, portefeuilles, concessies, octrooien en zakelijke rechten.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

" Het verlenen van adviezen op het vlak van informatica, organisatie, gegevensverwerking, de bijstand verlenen en optimaliseren.

" Adviesverlening over hardware, hun configuratie en toepassing van bijbehorende software : analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van een juiste oplossing.

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van eigen software of die van derden.

" Het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling , de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" Het organiseren, inrichten, geven en dirigeren van seminaries, opleidingen, lezingen, verkoop- en promotiedagen of andere evenementen.

" De vennootschap kan optreden als vertaler of als tolk.

5. duur: een onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) euro.

Het is verdeeld in honderd (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderd zesentachtigste (1/186ste ) per aandeel.

0832419257

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal is volstort ten belope van 6.200,00 euro op rekening bij KBC-bank door de oprichters in deze waarvoor aan de heer Keersmaekers honderd vijfentachtig aandelen en aan mevrouw Van Lierde één aandeel werden toegekend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast is met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10. Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste vrijdag van juni om twintig uur.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Tijdelijke bepalingen:

1) Vanaf heden worden door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer KEERSMAEKERS Bert, geboren te Lier op eenentwintig juli duizend negenhonderddrieënzeventig, wonende te Nijlen, Smoutmolendreef(Kessel) 59, die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de verleende opdracht te aanvaarden.

2) Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3) Bijzondere volmacht. Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in verband met het Ondernemingsloket, en het aanvragen van het BTW nummer alsook alle verrichtingen in verband met directe belastingen en sociale zekerheidskas: Fiduciaire Van Alsenoy Burg.venn.ovv.Nv., Autolei 203 te 2160 Wommelgem, vertegenwoordigd door haar gedelegeerde bestuurder Van Alsenoy Joeri, Hoefzwamdreef 6 te 2900 Schoten.

Voor uittreksel.

Notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 26.07.2016 16357-0391-009

Coordonnées
FINEXPERIENCE

Adresse
SMOUTMOLENDREEF 59 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande