FISC

NV


Dénomination : FISC
Forme juridique : NV
N° entreprise : 404.072.207

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 19.08.2014 14445-0437-009
10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13153-0269-009
18/02/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernem ingsnr : 0404.072.207

Benaming

(voluit) : FISC

(verkort) : 1

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RODE KRUISLAAN 17 - 2390 MALLE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 31 december 2012 wordt vanaf heden het ontslag aanvaard van mevrouw Josee Weyten als bestuurder van de vennootschap.

Bij beslissing van de Raad van Bestuur van 31 december 2012 wordt vanaf heden bestuurder Myriam De Decker benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, welke haar mandaat aanvaardt.

Myriam De Decker

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1



el gai ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



"

7

1 111 II

1 026855*

11h

`fif re-~^I

(( y .~ # ~ L

., ça l T; .'; ~~~+

klr ~,~~ ü ~:4:~ ~í~~~~`r~/

i~oflT~~:an~t ~ ~ Griffie 0 à

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.08.2012 12440-0385-009
28/02/2012
ÿþ Mod 11.1

lgq ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neerqalegar ter gPele van de Rechtbank van Koophandel je Antiirerpen, oA

Griffie fa 2412





Voo

behou

aan f,

Belgi?

Staatst



*13066610*



Ondernemingsnr :0404.072.207

Benaming (voluit) : Fisc

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :B-2390 Malle, Rode Kruislaan 17

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : DOELSWIJZIGING

Tekst

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'D. Dupont & P. Verlinden", met zetel te Rijkevorsel op 10 februari 2012 dat volgende besluiten werden genomen

Eerste besluit

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de Voorzitter lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur met uiteenzetting van omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en van de staat van activa en passiva. De vennoten erkennen een kopij ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van genomen te hebben.

Het verslag van de Raad van Bestuur wordt op de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd. Tweede besluit

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wijzigen met volgende tekst:

"- De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant:

1. Het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2. zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3. het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4. het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6, het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers I tot 5 en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de firrictie van de belastingconsulent:

1. het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor- Luik B - vervolg

eehou. n 2. het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

San het 3. het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Staatsblad - Het uitoefenen van de functies van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen (andere rechtspersonen).

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellist van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verbonden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere ondernemingen dan van uitsluitend professionele aard.

De beroepswerkzaamheden worden uitgeoefend onder de eigen professionele verantwoordelijkheid van de accountant en/of van de belastingconsulent, elkeen respectievelijk in zijn eigen materie."

Derde besluit

De algemene vergadering besluit artikel 3 van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan A&B Kantoor, kantoorhoudende te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de diensten van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen (aanvragen van een ondernemingsnummer);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de belasting

over de toegevoegde waarde.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.



28/02/2012

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorsel.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

27/01/2012
ÿþ Mod 11,1

¬ û "! .< ik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

III 11H I 11111 1l 1II l IliuI 111i

" 12025353

17 PM. 2011

Griffie

Ondernemingsnr :0404.072.207

Benaming (voluit) :"MA-LOU"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :B-2390 Malle, Rode Kruislaan, 17

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor het ambt van Philippe l VERLINDEN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. Dupont & F. Verlinden", met zetel te Rijkevorsel op 301 december 2012 dat volgende besluiten werden genomen :

Eerste besluit

De algemene vergadering besluit de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Fisc".

Tweede besluit De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro. Bijgevolg bedraagt het maatschappelijk kapitaal thans tweehonderdzestienduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (E 216.906,83) vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd (6.300) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/zesduizenddriehonderdste (1/63005") van het maatschappelijk vertegenwoordigen.

Derde besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van tweehonderdzestienduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (E 216.906,83) te verminderen met honderdvierenvijftigduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (E 154.906,83) om alzo het maatschappelijk kapitaal te brengen op tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00). De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het 1 maatschappelijk vermogen. De vergadering besluit deze kapitaalsvermindering van honderdvierenvijftigduizend negenhonderd en zes euro drieëntachtig cent (E 154.906,83) te laten verlopen door middel van terugbetaling van werkelijk gestort kapitaal, welke som voorlopig niet uitgekeerd wordt aan de aandeelhouders maar geboekt wordt op een bijzondere rekening gedurende een termijn van twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking 1 van de kapitaalsvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en geeft de Raad van Bestuur opdracht 1 nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht. Ingevolge voormelde aanpassingen luidt artikel 5 van de statuten thans als volgt :

"Artikel 5. - Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000, 00)

Het wordt verdeeld in zesduizend driehonderd (6.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizenddriehonderdste (1/6.300') van het kapitaal vertegenwoordigen van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde besluit

De vergadering besluit het regime van de categorieën der aandelen aan te passen. Zij verklaren dat alle aandelen worden omgezet in aandelen op naam met de mogelijkheid deze om te zetten in gedematerialiseerde aandelen. Ingevolge voormelde aanpassing luidt artikel 6 van de statuten thans als volgt.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het -Félec h Staatsblad

i ------ ~

Luik B - vervolg

" Artikel 6 - Soorten aandelen

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op- naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schrflelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur af zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam- van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de Vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag -via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Vijfde Besluit

}

De vergadering overhandigt bij deze alle aandelen aan toonder aan de voorzitter, dewelke de verbintenis op zich'; neemt ze onmiddellijk te vernietigen. De vergadering stelt bij deze vast dat alle aandelen aan toonder zijn vervangen door aandelen op naam hetwelk bij deze werd genoteerd in het aandeelhoudersregister. De vergadering stelt derhalve de verwezenlijking van de materiële omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam, door de inschrijving in het aandeelhoudersregister vast.

Zesde besluit

De vergadering besluit de integrale tekst der oorspronkelijke statuten aan te passen aan voornoemde besluiten en 1

E

aan de nieuwe vennootschapswetgeving:

Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De naam luidt: "Fisc".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-2390 Malle, Rode Kruislaan 17.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, krachtens eenvoudige beslissing van de Raad van

Bestuur mits in achtname van de taalwetgeving.

Doel

De maatschappij heeft voor doel:

- uitbating van luna-parken;

- de produktie van en de handel in kunststofartikelen;

- het ter beschikking stellen aan derden van diverse onroerende goederen, in zijn geheel of partieel, met;

} eventueel inbegrip van de volledige infrastructuur

li het het beheer van alle vermogens, kapitalen, aandelen, portefeuilles, roerende en onroerende goederen

Luik B - vervolg

- het beheer, bestuur, management, de administratie en de administratieorganisatie van alle vennootschappen en l bedrijven

- het verwerven, huren, verhuren, het doen bouwen en verbouwen van alle onroerende goederen, zonder de activiteit van vastgoedhandelaar aan te nemen

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te j doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen! bevorderen of vergemakkelijken dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor die van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen. Deze opsomming is niet beperkend doch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Geplaatst kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00). Het wordt verdeeld in zesduizend driehonderd (6.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizenddriehonderdste (1/6.300") van het kapitaal vertegenwoordigen van het kapitaal vertegenwoordigen.

Soorten aandelen

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouder(s), benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaar en onder de voorwaarden welke zij vaststelt en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. De raad van bestuur mag uit slechts twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek van Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn. Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan, of kan overgaan. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, en niet verplichtend een ondervoorzitter.

Bijeenkomsten

De Raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen wanneer, ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en besluiten bij meerderheid van l stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de I oproepingsbrieven wordt bepaald. Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, l telefax, telecopie of e-mail, volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. Geen enkele bestuurder kan evenwel meer dan één medebestuurder vertegenwoordigen. De besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Ingeval van staking van stemmen is de stem van de Voorzitter of diens plaatsvervanger doorslaggevend. De verslagen worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. Deze verslagen worden in het bijzonder register geschreven of ingelast. De besluiten opgenomen in een proces-verbaal van de raad van bestuur dewelke ondertekend is door de meerderheid der bestuurders of hun gevotmachtigden kunnen nooit door een bestuurder, een vennoot of derde belanghebbende betwist worden. Zij worden geacht correct te zijn opgenomen, zelfs indien er een procedurefout kan aangetoond worden. De afschriften en de uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de Voorzitter, de afgevaardigde-bestuurder,] of door twee bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de rand van bestuur

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met uitzondering van die handelingen door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering- De Raad van Bestuur heeft het recht een of meer zijner leden aan te duiden als afgevaardigde bestuurder en hen als dusdanig geheel of, een deel van haar bevoegdheid over te dragen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur } krachtens de hiernavolgende statutaire bepalingen, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend alsook

Voor-

behouden aan het Féfèlsch

Staatsblad

}

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad

door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerde bestuurder(s), of de Voorzitter van de raad van bestuur, dit voor zover dit afzonderlijk optreden expliciet bekrachtigd is bij hun benoeming, of door een latere algemene vergadering. Dagelijks bestuur

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan bepaalde leden van de Raad van bestuur, zoals hiervoor bepaald, mag het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, bij besluit van de raad van bestuur, opgedragen worden aan een of meer directeurs of andere agenten, alleen of samen optredend. De raad van bestuur mag ook aan andere personen bijzondere volmachten verlenen.

Toezicht

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de aandeelhouders. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek van maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing der stukken inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen hieromtrent. De algemene vergadering kan de hiervoor vermelde wijze van toezicht steeds stuiten door de benoeming van een commissaris-revisor. Bij overschrijding van de door de wet bepaalde criteria is de benoeming van een of meerdere commissarissen verplichtend. De algemene vergadering bepaalt hun aantal en bezoldiging. De commissaris-revisor wordt benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Bijeenkomst

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op de laatste werkdag van de maand mei om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

Oproeping en dagorde

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deponering van effecten

De raad van bestuur kan eisen dat ten einde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. Vertegenwoordiging

leder aandeelhouder mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die insgelijks aandeelhouder moet zijn. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en moeten op dezelfde plaats en tijd neergelegd worden als de aandelen aan toonder. De onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig vertegenwoordigd worden door hun voogd of wettige vertegenwoordiger. De identiteit van de vertegenwoordiger en het bewijs van zijn mandaat dienen ook vijf volle dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel voorgelegd worden. Alleen aandeelhouders worden op de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en het attest waaruit blijkt dat hun aandelen tijdig werden neergelegd. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel. Bij gebreke van aanduiding van een gemeenschappelijke gevolmachtigde ingeval van vruchtgebruik en naakte eigendom, zal de naakte eigenaar van het aandeel ten overstaan van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Maatschappelijke bescheiden

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Winstuitkering























































































~---------------~





Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het éTgisch Van de nettowinst van de vennootschap wordt elke jaar tenminste vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de l vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra deze reserve één/tiende van het 1 maatschappelijke kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over ' zijn aanwending zal beslissen. De raad van bestuur mag voorlopige tantièmes, interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren. Deze beslissing moet evenwel voor bekrachtiging voorgelegd worden aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Staatsblad Vereffening

Bij de vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd en niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en dit zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in artikels honderd zesentachtig en honderd zevenentachtig van het wetboek van vennootschappen. De vereffenaars.die de uitoefening van hun ambt zouden staken, zullen, inzoverre er nog zijn, niet vervangen worden. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan A&B Kantoor, met zetel te 2960 Brecht, Gemeenteplaats 31, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de diensten van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen (aanvragen van een ondememingsnummer);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de belasting over de

toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris te Rijkevorset.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.













































05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.06.2011 11236-0328-011
17/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b

s iu

*11090050*

Neergelegd fer griffie vande Rerhfbank van Koophandel ie Antwerpen, ap

0 6 ANI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.072.207

Benaming

(voluit) : MA-LOU

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : RODE KRUISLAAN 17 - 2390 MALLE

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 1 april 2011 wordt vanaf heden mevr. Weyten Josee benoemd tot bestuurder van de vennootschap, welke haar mandaat aanvaardt. Haar mandaat als. bestuurder is onbezoldigd.

Afg. bestuurder Linea NV

Met Wielandts Frank als vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 25.06.2010 10228-0068-011
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 25.08.2009 09677-0387-010
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 19.06.2008 08261-0339-011
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 27.06.2007 07311-0397-012
08/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 06.06.2005 05210-4586-011
22/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 28.05.2004, NGL 21.06.2004 04281-0312-011
04/05/2004 : ANA065607
07/07/2003 : ANA065607
07/07/2003 : ANA065607
07/07/2003 : ANA065607
24/08/2002 : ANA065607
01/01/1993 : TU68478
09/01/1992 : TU68478
30/01/1991 : AN153940
01/01/1988 : AN153940
01/01/1986 : AN153940

Coordonnées
FISC

Adresse
KRUISLAAN 17 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande