FIVE POINTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIVE POINTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.877.515

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.09.2013 13596-0104-010
07/04/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII* II

"

geer8eregd ter craie van de PQrhlbi»

Ko'''~ ~ .,A~,~," '

~Fi-~:,: _ Ë~~r~It';.:'Z.:f~ ~

~4J

Griffie 2 8 MM 1011

Ondernemingsnr : Y3 39 su-

Benaming : Five Points

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambiorixlei 13

2900 Schoten

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vijfentwintig maart tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat door:

1. Mevrouw HERMANS Sigrid Vera, geboren te Antwerpen op 2 juli 1970, gehuwd,: wonende te Schoten, Ambiorixlel 13 en

2. de Heer DE MEESTER Robert Aimé Anna, geboren te Antwerpen op acht:; november negentienhonderd eenenveertig, gehuwd, wonende te Brasschaat,::; Miksebaan 258/A,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke!. naam "FIVE POINTS" met zetel te 2900 Schoten, Ambiorixlei 13, met kapitaal van;; achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) volstort in geld ten belope van;'

zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ), vertegenwoordigd door;

honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde,; vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk:: kapitaal, werd opgericht.

Inschrijving:

Comparanten verklaren op de honderdzesentachtig (186) aandelen in te tekenen, hetzij op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) als volgt:

- de heer Robert DE MEESTER: één (1) aandeel, vertegenwoordigend een bedrag van honderd euro (100,00¬ );

- mevrouw Sigrid HERMANS: honderd vijfentachtig (185) aandelen, vertegen woordigend een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00¬ ). Volstorting:

De intekenaars verklaren en erkennen dat elk van de honderdzesentachtig (186)!.! aandelen, waarop werd ingeschreven, gedeeltelijk volstort werden.

Het bewijs van deponering de dato achttien (18) maart tweeduizend en elf werd!: aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier van de vennootschap op! het kantoor van de instrumenterende notaris bewaard te blijven.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten`; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam "Five Points".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schoten, Ambiorixlei 13.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING;:

MET DERDEN

A. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, Juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak en meer algemeen in op alle;; gebieden waarin ze competent is; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

M1

mod 2.1

B. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

C. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste; activa;

D. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

E. Afbraak, bouw, electrotechniek en aanverwante activiteiten, waaronder ruwbouwactiviteiten, stukadoor-, cementeer- en dekvloeractiviteiten, tegel-, marmeren natuursteenactiviteiten, dakdekkers- en waterdichtingsactiviteiten, schrijnwerkers-en glazenmakersactiviteiten, eindafwerkingsactiviteiten, installatieactiviteiten voor!. centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair, electrotechnische activiteiten en algemene aannemingsactiviteiten. Werken inzake aanleg en verfraaiing van tuinen en zwembaden. Het coördineren van dergelijke bedrijvigheid wanneer geheel of gedeeltelijk uitgevoerd door onderaannemers. Het uitvoeren van dergelijke activiteiten in onderaanneming.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met! dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of, schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar! bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies' doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet; aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 2.1

a

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door! honderdzesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal. Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resuitatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal warden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit; over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad.

3aarliikse algemene vergadering: Ieder jaar, op één juni om éénentwintig uur komt' de jaarvergadering samen.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen warden hetzij door de' zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er een benoemd wordt. De bijeenroeping is verplichtend op aanvraag van de vennoten die minstens een/vijfdevan het: maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Vertegenwoordiging:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, door één of meer zaakvoerders, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dat wordt zij bestuurd door één of meerdere zaakvoerders te benoemen door de statuten of door de algemene vergadering.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het! maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

Tot statutair zaakvoerder wordt alhier benoemd: Mevrouw HERMANS Sigrid, voornoemd.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaa kvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de likwidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters volgende beslissingen genomen:

1) Afsluiten van eerste boekjaar: het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen

van derechtspersoonlijkheid,, zal afgesloten. worden op 31 december 2012;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

2) Eerste algemene vergadering: de le juni 2013 om 21.00 uur;

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: de vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid;

4) Alle verbintenissen door een oprichter en/of zaakvoerder aangegaan sinds augustus 2010 zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte met volmacht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 29.09.2015 15601-0188-012
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 05.10.2016 16641-0134-012

Coordonnées
FIVE POINTS

Adresse
AMBIORIXLEI 13 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande