FJW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FJW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.798.329

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 27.06.2013 13231-0219-008
22/05/2012
ÿþ Mal Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l IHI Il UflI II I I IlII

*12092525*

Neergelegd ter griffie van de kei van Koophandel te Aniwerp, op

0 9 MEI 2012

Griffie

ondernemingsnr : o S. `)-5 8, 3 29 Benaming

(voluit) : FJW

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 7 mei 2012, dat :

De heer WELLENS Frank Jozef Herman, geboren te Genk op negen mei negentienhonderd vier en zestig, wonende te 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 8.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "FJW", met zetel te 2900 Schoten, Frans Reinemundlei 8, hebbende als doel :

Het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen. De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen inzake voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleidingen en incentives. Het voorzien van operationele services en advies in financieel en strategisch management, in algemeen en organisatorisch management voor commerciële bedrijven, in financial contrat en management accounting, in administratieve organisatie alsook in personnel management. Dienstverlening aan bedrijven of individuele personen voor integratie (relocation service), dit kan zowel betrekking hebben op het vinden van huisvesting ais op het verlenen van informatie en begeleiding.

Beheer van eigen onroerend goed,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het; handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere; verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende,; ' commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van

aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland" .

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000 euro vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder vermelding: van waarde, en is voor 7/10den volstort zodat het bedrag van 14.000 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die, waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden' voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt als zaakvoerder benoemd : de heer WELLENS Frank, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

G i}^('% Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

1 De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ti De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

1 Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

i De gewone algemene vergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister,

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: mevrouw Inge Van Roy, wonende te Bezelaerstraat 27, 2830 Willebroek, om de nodige formaliteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift en volmacht.

Coordonnées
FJW

Adresse
FRANS REINEMUNDLEI 8 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande