FLYING AND DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLYING AND DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.208.437

Publication

23/06/2011
ÿþti In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

heho

aan Belg Staat

IVoegolo

s%~ ~oo~~ ~~ ~i~~o Y,, do f>'

~~ h~6a

fe ~~~~~~,~, op n,~

0 JUNI 2011

Griffie 1

"

UIIAV1VI109 iu

IUI~I~VAI]~II

" 328+

Qndernemingsnr : 08g6.206.437

Benaming : FLYING AND DESIGN IN VEREFFENING

(Voluil}

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeggestraat 10

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit de algemene vergadering van de vennootschap in vereffening "FLYING AND DESIGN", gehouden op 30 mei 2011 in de zetel van de vennootschap dat:

EERSTE BESLUIT: ARTIKEL 194 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

TWEEDE BESLUIT: AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoten verklaren dat de vereffening van BVBA FLYING AND DESIGN, in vereffening, afgesloten is.

De beslissing tot sluiting van de vereffening impliceert noodzakelijkerwijze de goedkeuring van de vereffeningsrekening en de decharge aan de vereffenaars die als volgt worden verleend:

Goedkeuring van de vereffeningsrekening

De vennoten keuren de eindafrekening die afgesloten is op 26 april 2011 goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo en de vereffeningsdividenden.

De vennoten erkennen het hen toegekende aandeel in het vereffeningsresultaat te hebben ontvangen, waarvoor kwijting verleend wordt.

Decharge vereffenaars

De vennoten verlenen volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaars voor de door hen vervulde opdracht.

DERDE BESLUIT: AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De vennoten stellen vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLYING AND DESIGN", in vereffening, met zetel te 2990 Wuustwezel, Zeggestraat 10, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vennoten stellen tevens vast dat de vereffenaars op grond van de machten die hen bij hun benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dienen op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

De vennoten besluiten dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste tien jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres te Wuustwezel, Zeggestraat 10 en geven opdracht aan de vereffenaars om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vennoot met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reentapersoon ien aanzien van derden vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

"

Voor`-

behouden àan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervoig

Tevens geven de vennoten de opdracht aan de vereffenaars om de formaliteiten i.v.m. de

fiscale aangiften te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Lu-r\rk eeel-eca

De vereffenaars

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Beschikking plan van verdeling

Op de laatste btz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/04/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- l Illl II li Q II t tll t III titi II li

behouden *11049493*

aan het

Belgisch Staatsblad





Ondernemingsnr : 0896.208.437

Neergelegd ter griffie van de Recht!**

tyL~l 2 2 KAMI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming : FLYING AND DESIGN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeggestraat 10

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 28I. februari 2011, dragende volgende melding: "Geregistreerd drie bladen, één verzendingen, te Brasschaat Il de 09 MAART 2011. Boek 180, blad 27, vak 08. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00)., De Ontvanger, getekend, W. J. ROMBOUTS", dat de buitengewone algemene vergadering der

" vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLYING AND DESIGN" met: zetel te 2990 Wuustwezel, Zeggestraat 10 gekend onder het ondernemingsnummer 0896.208.437,; besloten heeft,

* KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDERS & BEDRIJFSREVISOR

De vergadering vat de beraadslagingen aan en neemt met éénparigheid van stemmen volgende besluiten:

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerders; van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 januari 2011.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de bestuurders; goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 21, een verslag opgesteld: bij toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten bevestigen het: recht te hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen enf kosteloos een afschrift van deze stukken te hebben ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dik: verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie; van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FLYING AND DESIGN" kan ik verklaren:

Dat de staat van actief en passief opgesteld door het bestuursorgaan per 31 januari 2011 van genoemde vennootschap de gecorrigeerde netto- vermogenstoestand ten bedrage van 11.250, 75 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud niet geboekte claims en/of voorzieningen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 9 februari 2011

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA Parmentier Guy

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrierevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor

goed.

BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende

notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze

vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

de vennootschap vervroegd te ontbinden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"FLYING AND DESIGN" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* AANSTELLING VEREFFENAAR

onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel aan te stellen als

vereffenaar:

1. De heer De Vocht, Rudi Maria Ferdinand, van Belgische nationaliteit, geboren te Keerbergen op 11 februari 1958, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Zeggestraat 10.

2. Mevrouw Peeters, Ilse Auaust Octavia Maria, van Belgische nationaliteit, geboren te Merksem op 15 februari 1964, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Zeggestraat 10.

Deze bevestigen niet getroffen zijn door enig beroepsverbod en verklaren te aanvaarden.

Deze bevestiging door de rechtbank van koophandel is gegeven op 4 maart 2011.

* MACHTEN VEREFFENAAR

dat de vereffenaars de meest uitgebreide macht zullen hebben om hun mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder hun toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar hun oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door één van de vereffenaars, alleen hándelend.

Hun mandaat is onbezoldigd.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDERS

een einde te stellen aan het mandaat van de heer De Vocht en mevrouw Peeters, beiden voornoemd, als zaakvoerders. Hen wordt kwijting gegeven over hun beleid en de wijze van uitoefening van hun mandaat.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bolipa, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 756 C bus 1, met de bevoegdheid iemand in haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

.tehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd notaris Isis VERMANDER

SAMEN HIERMEDE NEERGELEGD:

* Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

* Chronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

" Verslag van revisor

" Verslag van zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

22/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 15.03.2011 11059-0159-009
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 22.03.2010 10073-0475-009

Coordonnées
FLYING AND DESIGN

Adresse
ZEGGESTRAAT 10 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande