FMA-LINE HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FMA-LINE HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.651.152

Publication

13/06/2014
ÿþr. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen,. op 03 JUN 2014

Griffie

11111R11111.11jElp lI

Ondernemingsnr 0424.651,152

Benaming:

(voluit): ECUBRO

(verkort):

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: 2030 Antwerpen, Schouwkensstraat

(volledig adres)

Onderwerp akte: wijziging naam - zetel - doel - statutenwijzigingen - ontslag en benoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurder

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 28 april 2014, "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Antwerpen 2 op 30 april 2014, bladen 3 geen verzendingen, register 5 boek 8 bled 15 vak 17, ontvangen registratierechten vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger (getekend) I. Michielsen Adviseur', blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Ecubro" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in TMA-LINE HOLDING".

2) ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2030 Antwerpen, Schouwkensstraat 1 naar het hierna volgend adres: "2030 Antwerpen, Schomh oeveweg 15'%

3) DOELSWIJZIGING

De vergadering besluit om de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten, te vervangen door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel .;

Leiding en de controle uitoefenen in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Onder om het even welke vorm deelnemen aan alle soorten vennootschappen en ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1)De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop of vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op andere wijze,

2) Het verrichten van werk en het verstrekken van diensten van intellectuele aard, met in het bijzonder. Het bijstaan van vennootschappen en ondernemingen in hun bedrijfsvoering;

- Het opvolgen, uitbouwen en uitwerken van het commercieel beleid van deze ondernemingen;

- Het opstellen van voorstellen en adviezen op het vlak van hun aankoop- en verkooppolitiek, waaronder het onderhouden van rechtstreekse en onrechtstreekse contacten met de leveranciers en de afnemers;

- Het opvolgen, uitbouwen en uitwerken van de verdere expansie van de begeleide ondernemingen, me inbegrip van informatieverstrekking inzake de marktsituatie in België en daarbuiten, de concurrentiepositie en de mogelijkheden tot uitbreiding van het marktaandeel;

- Het bijstaan van ondernemingen in het personeelsbeleid en de bedrijfsadministratie;

3) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten; het uitoefenen van opdrachten, functies en mandaten van zaakvoerder en vereffenaar in Belgische en buitenlandse vennootschappen;

4) De aan- en verkoop, de huur en de verhuur, het terbeschikkingstellen, het beheer en de huurfinanciering van onroerende goederen ongeacht of deze goederen toebehoren aan de vennootschap; de goederen worden verkocht, verhuurd of ter beschikking gesteld;

5) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, met inbegrip van het zich borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, behalve de daden die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende kredietinstellingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

7.1 De vennootschap mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goedverrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap mag in België en in het buitenland aile verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of ln natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden."

4) ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering besluit om met ingang vanaf heden het ontslag van navolgende bestuurders te aanvaarden:

-De besloten vennootschap met beperkten aansprakelijkheid "CHARJA" met maatschappelijke zetel gevestigd te 2990 Wuustwezel, Gagelweg 50, RPR Antwerpen, nummer 0892.114.938, met als vast vertegenwoordiger de heer Jan HENDRICKX, wonende te 2990 Wuustwezel, Gagelweg 50, rijksregister nummer 61.10.20-529.28.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MLS" met zetel te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, ingeschreven in het rec,htspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0891.250.549, BTW-BE 0891.250.549, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc Staffelen, wonende te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27.

Ingevolge de beëindiging van de bestuursmandaten van voormoemde besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid  Charja" en "MLS", nemen eveneens de mandaten van hun respectievelijke vaste vertegenwoordigers, te weten de heer Jan Hendricloc en de heer Marc Stoffelen, een einde.

Vervolgens besluit de vergadering om te benoemen, respectievelijk te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap en dit voor een termijn van zes jaar, aanvangend per heden en eindigend na verloop van zes jaar te rekenen vanaf heden.

-De heer SIVARAMA KRISHNAN Suryanarayanan, wonende te 400036 Mumbai (India). 52 Sagar Tarang, 81183 Bulabhai Desai Road, paspoort nummer Z-1600644.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SALT WATERS", met maatschappelijke zetel te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0467.467.051, met als vaste vertegenwoordiger de heer CNOPS Philippe Jean Jacques, geboren te Gent op 9 juni 1966, wonende te 9270 Kalken, Zauwerstraat 6, rijksregister nummer 66.06.09-035.56.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MLS" met zetel te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0891.250.549, BTW-BE 0891.250.549, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc Stoffelen, wonende te 2900 Schoten, Korte Kopstraat 27, rijksregister nummer 62.07.13-203,79.

Vergadering raad van bestuur ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurders

Ingevolge het ontslag van voornoemde vennootschap "CHARJA" als bestuurder van de vennootschap, neemt eveneens haar mandaat ais gedelegeerd bestuurder een einde.

Zijn alhier samengekomen in hun hoedanigheid van bestuurders van onderhavige naamloze vennootschap "Ecubro", thans genaamd "FMA-LINE HOLDING": voornoemde heer Suryanarayanan SIVARAMA KRISHNAN, voornoemde vennootschap MLS en voornoemde vennootschap SALT WATERS, allen vertegenwoordigd door voornoemde heer Philippe CNOPS ingevolge onderhandse volmacht de dato 24 april 2014.

Voornoemde bestuurders, vertegenwoordigd ais voormeld, bevestigen en erkennen behoorlijk uitgenodigd te zijn en behoorlijk kennis genomen te hebben van de agenda van onderhavige vergadering van de raad van bestuur.

Vervolgens besluit de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen en dit met onmiddellijke ingang te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van onderhavige vennootschap en dit voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden: voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MLS", met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc STOFFELEN, voornoemd,

5) HERBENOEMING COMMISSARIS

De aandeelhouders, te weten: voornoemde vennootschappen "Ecuhold" en "Ecu-Line", beiden vertegenwoordigd als voormeld, verklaren bij monde van hun vertegenwoordiger te besluiten om te herbenoemen voor een nieuwe periode van drie jaar !opende van 1 mei 2014 tot 30 april 2017 de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe Englishstraat 52.

Deze vennootschap stelt Orner TURNA, bedrijfsrevisor (N-A02091) aan teneinde haar te vertegenwoordigen en belast met de uitoefening van dit mandaat in naam en voor rekening van voornoemde BCVBA "ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN".

6) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het

Wetboek van vennootschappen als volgt:

-Artikel De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

De naamloze vennootschap draagt de naam "FMA-LINE HOLDING", Deze naam moet steeds door de

woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd.

- Artikel 2 :, de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door hetgeen volgt:

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen (13, 2030), Schomhoeveweg 15. Hij

mag elders in België overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur."

7) BIJZONDERE MACHTEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Philippe CNOPS, voornoemd, om met bevoegdheid

tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te

vervullen bij het RIZ Ondememingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de

administratie van IFLT,W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 april 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de raad van bestuur

-staat van actief en passief dd. 31 maart 2014

-verslag van de bedrijfsrevisor

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2014
ÿþMod Word 11.1

LL,qt-dri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111111ROAIRI111111

behoudei

aan het

Belgisci"

Staatsbla

Neergelegd ter griffie van ele Rechtbank

van koophandel Antwerpeli,

afdeling Antwerpen, op

10 JUt! 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0424.651.152

Benaming

(voluit) : FNIA-LINE HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Antwerpen (B. 2030), Schomhoeveweg 16

(volledig adres)

Onderwerp akte: verbeterende akte - vaststelling omzetting kapitaal in euro

Blijkens akte verleden voor mijn ambt op 28 april 2014, "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor

Antwerpen 2 op 30 april 2014, bladen 3 geen verzendingen, register 5 boek 8 bled 15 vak 17, ontvangen

registratierechten vijftig euro (50,00 EUR) De ontvanger (getekend) I. Michielsen Adviseur" werd in het besluit

aangaande de coordinatie van de statuten nagelaten om de omzetting en vaststelling van het kapitaal in de

euro uitdrukkelijk te bevestigen.

Hierbij dient dan ook het achtste besluit van deze akte gelezen te worden als volgt:

"ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN

De vergadering besluit om de coördinatie der statuten toe te vertrouwen aan de heer Bosschaerts Mark,

bediende, wonende te 2670 Duffel, Rechtstraat 117, dewelke eveneens wordt gemachtigd aile nodige

aanpassingen aan de statuten te brengen teneinde deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van

vennootschappen.

De vergadering besluit vervolgens uitdrukkelijk om het kapitaal om te zetten in euro en stelt vast dat het

maatschappelijk kapitaal thans achtenzeventigduizend zesentachtig euro zesenveertig cent (78.086,76 EUR)

bedraagt. De vergadering besluit dan ook de tekst van artikel 3 van de statuten in die zin aan te passen."

Voor ontledend uitreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd;

-uitgifte der akte dd. 6 juni 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2015 : AN237325
10/07/2013 : AN237325
21/06/2012 : AN237325
04/07/2011 : AN237325
14/07/2010 : AN237325
27/07/2009 : AN237325
13/11/2008 : AN237325
23/09/2008 : AN237325
01/08/2008 : AN237325
20/03/2008 : AN237325
14/01/2008 : AN237325
24/07/2007 : AN237325
14/05/2007 : AN237325
11/06/2015 : AN237325
28/06/2006 : AN237325
10/02/2006 : AN237325
20/07/2005 : AN237325
01/07/2005 : AN237325
05/07/2004 : AN237325
02/07/2003 : AN237325
14/02/2003 : AN237325
24/02/2001 : AN237325
27/01/2001 : AN237325
03/12/2015 : AN237325
10/08/1999 : AN237325
03/10/1996 : AN237325
03/08/1995 : AN237325
01/01/1993 : AN237325
30/12/1989 : AN237325
27/09/2016 : AN237325
20/03/2017 : AN237325

Coordonnées
FMA-LINE HOLDING

Adresse
SCHOMHOEVEWEG 15 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande