FONZER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FONZER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.815.078

Publication

03/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Scheihagenstraat 23.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam van en/of

voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met

derden:

1. Het ontwerpen, het uitwerken, het realiseren, het aanpassen, het onderhoud, de toelevering, de fabricage en het exploiteren van bestaande en nieuwe data- en telecommunicatienetwerken en diensten, ongeacht het technologisch platform of transmissiekanaal, zowel volledig of gedeeltelijk, zowel voor een vast netwerk, een kabelnetwerk als voor een mobiel netwerk. Deze netwerken en diensten worden beschouwd in de meest ruime zin van het woord, inbegrepen, maar niet beperkt tot netwerken en diensten voor de levering van multimedia, telefonie als datacommunicatie.

2. Het leveren van diensten op deze of andere netwerken, zowel aan tussenpersonen als aan eindgebruikers, zowel aan particulieren, overheden als aan bedrijven, zowel in gesloten gebruikersgroepen als aan het publiek, of aan elke andere geïnteresseerde gebruiker van deze diensten.

3. Het ontwikkelen, verzamelen, beheren, structureren, en exploiteren van multimediagegevens en andere informatie, zowel data, tekst, beeld, geluid of elke combinatie hiervan.

4. Het transport van informatie en communicatiesignalen in de ruimste zin van het woord.

5. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

6. Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

7. Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging zowel in binnen-als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

8. Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

9. Het besturen van vennootschappen, wat voor doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

10. De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse markt.

11. De aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, herstelling van alle voorwerpen en diensten binnen de computer- en telecommunicatiewereld.

12. De aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, herstelling van kantoormachines en kantoormaterieel, automatische toestellen, radio-elektrische toestellen en materiaal, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting.

13. Het ontwikkelen, het aan- en verkopen van allerlei technologische procedés in verband met onderzoek en ontwikkeling, zowel op het gebied van software als van hardware, assistentie op het gebied van engineering en spitstechnologie.

14. De ontwikkeling en organisatie van allerlei manifestaties en producten op het gebied van vrije tijd en dit voor zowel private instellingen als openbare, zowel in de audio-visuele wereld als voor de geschreven pers.

De opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als van commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, fusie, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR). Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/tweehonderdste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga¬de¬ring op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste zaakvoerder

Voor onbepaalde duur worden door de oprichters tot gewone zaakvoerders benoemd :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  The Bean Company , met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 53 bus 59, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0825.630.445 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer 825.630.445, met als vaste vertegenwoordiger: de heer HOLEMANS Benoit Peter Maria, rijksregisternummer 61.12.31185.56, geboren te Euskirchen (Duitsland) op eenendertig december negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2550 Kontich, Scheihagenstraat 23;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  UC COMPANY , met maatschappelijke zetel te 2540 Hove, Jozef Mattheessensstraat 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0897.961.365 en onderworpen aan de Belasting op de Toegevoegde Waarde onder nummer 897.961.365, met als vaste vertegenwoordiger: de heer DEDEYNE Kristof Christian Maria, rijksregisternummer 69.08.14-459.44, geboren te Brugge op veertien augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2540 Hove, Jozef Mattheessensstraat 1;

die verklaren de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met

dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste

maandag van de maand december tweeduizend zestien om veertien uur.

3. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BEIRENS & WELLENS , met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 79 bus 7, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer BEIRENS Michel. Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen.

BENOEMING

1. De heer HOLEMANS Benoit, voornoemd, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  The Bean Company , benoemt als vaste vertegenwoordiger van voornoemde vennootschap, de heer HOLEMANS Benoit Peter Maria, rijksregisternummer 61.12.31185.56, geboren te Euskirchen (Duitsland) op eenendertig december negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2550 Kontich, Scheihagenstraat 23.

De heer HOLEMANS Benoit, voornoemd, verklaart deze benoeming te aanvaarden.

2. De heer DEDEYNE Kristof, voornoemd, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  UC COMPANY , benoemt als vaste vertegenwoordiger van voornoemde

vennootschap, de heer DEDEYNE Kristof Christian Maria, rijksregisternummer 69.08.14-459.44,

geboren te Brugge op veertien augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2540 Hove,

Jozef Mattheessensstraat 1.

De heer DEDEYNE Kristof, voornoemd, verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
FONZER

Adresse
SCHEIHAGENSTRAAT 23 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande