FOOD GALLERY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOOD GALLERY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.858.976

Publication

25/02/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/03/2013
ÿþ Mod word 77.1

Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet ae Be Sta

IN



,:i7tbank

van Koopi,a;ij;,i io Aiita: crNi'n, op

15 MME 2013

Griffie

Ondernorrin2snr : 0503.858.976

Benaming

(voluit) : FOOD GALLERY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groenplaats 33, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op donderdag 14 maart 2013:

1.De Vergadering neemt kennis van de kandidatuur voor de functie van zaakvoerder door mevrouw Marleen Verbert. De vergadering besluit om de kandidatuur te aanvaarden van mevrouw Marleen Verbert woonachtig te, 2850 Boom, Antwerpsestraat 344, geboren op 05/03/1961 te Reet.

De functie als zaakvoerder vangt aan op donderdag 14 maart 2013 voor onbepaalde duur. De benoemde; zaakvoerder wordt verzocht dit verslag voor aanvaarding van de benoeming te willen ondertekenen.

2.Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de KBO, al of niet via een ondememingsloket, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "Accountantskantoor J & J" gevestigd te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 154, met macht van indeplaatsstelling.

Hertags Patrick

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2013
ÿþ b ~aot

Mod woed 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ta; Aatiiezpenr op

Griffie 0 6 FEB 2O13

11





11

*13028880*

Ondernemingsnr: 0 5 0 3" 8 5 8 " 91-6

Benaming

(voluit) : "FOOD GALLERY"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Groenplaats 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 4 februari 2013, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "FOOD GALLERY".

Vennoten: De heer HERTOGS Patrick James Julia, O.K. 590-9133110-04), (R.R.600430-449-36), bediende, geboren te Reet op 30 april 1960, wonende te 2850 Boom, Antwerpsestraat 344..

Nog vol te storten inbreng: Nul Euro.

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FOOD GALLERY". Zetel: 2000 Antwerpen, Groenplaats 33.

Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedingswaren en dranken.

'De uitbating van restaurants van het traditionele type.

'De uitbating van een drankgelegenheid; de verkoop van dranken voor, in 't algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enzovoorts.

" Catering; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: kantines, bedrijfsrestaurants, enzovoorts.

" Het organiseren era verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, re-cepties, enzovoorts.

" Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels.

" De organisatie van congressen en beurzen

" Het verlenen van advies en praktische help aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie 'De arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

" Het zoeken, selecteren, plaatsen en verwijzen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker; formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van refertes

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

" Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of finan-ciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de meest ruimste zin. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

'Het optreden als tussenpersoon in de gehele of gedeeltelijke overdrachten van handelszaken, ondernemingen, portefeuilles, concessies, octrooien en zakelijke rechten.

" Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

-Het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genct zouden hebben van deze onroerende goederen en onder eender welke vorm; de vennootschap kan optreden als volle eigenaar, bloot eigenaar, vruchtgebruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3,2A,(2-

t *1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhoen aanverwante~ immateriële duurzame activa.

Dit alles in de ruimste zin van het woord zowel in binnen- als in buitenland, zowel in groot- als in kleinhandel. Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België ais in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, in-dustriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichten doen. Zij kan bij wijze van in-breng, overdracht, samensmelting, inschrijving participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Duur. Onbepaald. Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Geplaatst kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschap-pelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam. Volstort.

Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap,

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om na-mens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te la-ten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantita-tieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laats-ten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vernield, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoerders, het dagelijks beheer en bepaalde machten, onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, de heer Hertogs, voornoemd, zijn mandaat aanvaardend. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Hoofdelijke borgstelling: Teneinde vast te stellen dat hij niet persoonlijk hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap, verklaart de comparant-oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een drie / kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de eerste donderdag van de maand juni te twaalf uur. indien die dageen wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Eerste jaarvergadering in 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op 1 januari om te eindigen op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op 31 december 2014.. Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen -van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Bij ontbinding zal het batig vereffeningsoverschot verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit.

Volmacht: De compara nt-oprichter stelt aan ais bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de CVBA °J & J Accountants" te 2390 Wetmalle, Antwerpsesteenweg 154, aan wie volmacht verleend wordt om inschrijving/verbeteringenlwijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Onder-nemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als BTW-belastingplichtige, in-clusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift, uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

24/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FOOD GALLERY

Adresse
GROENPLAATS 33 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande