FORTUM EIF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FORTUM EIF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 895.932.580

Publication

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 08.08.2012 12392-0397-027
23/07/2012
ÿþ(%.=K ~~..A1/4.1:1",

L.1.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblar

"

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I%rgelegd ter gril-fie van do leddhal van Koophandel tfl An , rpon, op

12 JULI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.932.580

Benaming (voluit) : Fortum EIF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 84/3

2600 BERGHEM

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "FORTUM PROJECT FINANCE" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Peter; VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Fortum ElF", waarvan de zetel gevestigd is te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat, 84/3,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van de documenten en verslagen voorgeschreven door de artikelen 693, 694 en 695 van. het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 februari] 2012 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Fortum EIF", waarvan de zetel gevestigd is te. 2600 Berchem, Uitbreidingstraat, 84/3, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap, "Fortum Project Finance", waarvan de zetel gevestigd is te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 84/3, "de: Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 693, in fine: van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap: bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering; noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhoudinq

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap werden tweehonderd negen en: dertigduizend zevenhonderd zes en dertig (239.736) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de; Overnemende Vennootschap uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding werd toegepast : één (1) aandeel op; naam van de Overgenomen Vennootschap in ruil voor zeven (7) nieuwe aandelen van de Ovememende Vennootschap.

De tweehonderd negen en dertigduizend zevenhonderd zes en dertig (239.736) nieuwe aandelen werden: verdeeld onder de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap (tevens de aandeelhouders in de Overnemende Vennootschap).

Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende Vennootschap; zal een aanvang nemen vanaf op 1 januari 2012.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten ais de bestaande' aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 9 januari 2012 boekhoudkundig en fiscaal (voor wat betreft directe belastingen) geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

De conclusies van het verslag van 14 februari 2012, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overgenomen Vennootschap opgesteld door de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door Jurgen Kesselaers, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, luiden letterlijk als volgt ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

t

"7. Besluit

Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de nonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren met

betrekking tot de fusie van vennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt

- de ruilverhouding van 239.736 nieuwe aandelen van Fortum Project Finance NV op naam en zonder

nominale waarde in ruil voor 34.248 aandelen van Fortum EIF NV op naam is in de gegeven omstandigheden

van een volledige intra-groepstransactie redelijk;

- de weerhouden waarderingsmethode, zijnde het eigen vermogen per 31 december 2011(70.268,47 EUR

per aandeel) voor de overgenomen vennootschap Fortum ElF enerzijds en het eigen verrnogen per 31

december 2091 (90.079, 47 EUR) voor de ovememende vennootschap Fortum Project Finance NV anderzijds is

in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie passend en verantwoord.

Antwerpen, 14 februari 2012

De Commissaris

(handtekening)

Deloitte Bedrijfsrevisoren

BV o. v. v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Jurgen Kesselaers"

3° Bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie : de vzw Securex Ondernemingsloket go-Start,

kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55 aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige

formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en/of

schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en als BTW-

belastingplichtige.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

[ ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

op 16 FEB 2012

Do Griffier. .

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~~I~I~~IIR~IMINI~I~I

" 12~~,~45"

Ondernemingsar : 0895932580

Benaming

(voluit) : FORTUM EIF

(verkort) : .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 84 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van voorstel tot fusie door overneming tussen Fortum EIF NV (over te nemen vennootschap) en Fortum Project Finance NV

(overnemende vennootschap)

Op 16 november 2011 werd door de bestuursorganen van Fortum Project Finance NV, enerzijds, en Fortum, EIF NV, anderzijds, een voorstel tot fusie door overneming opgemaakt in toepassing van artikel 693 van het` Wetboek van vennootschappen. Dit voorstel werd door beide partijen neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 17 november 2011.

In het voorstel tot fusie door overneming dd. 16 november 2011 werd de ruilverhouding bepaald op basis van de gecorrigeerde netto eigenvermogenswaarde zoals deze blijkt uit de tussentijdse cijfers per 30 september 2011.

De bestuursorganen van Fortum Project Finance NV, enerzijds, en Fortum EIF NV, anderzijds, hebben thans nog steeds de intentie om voornoemde fusie door overneming door te voeren.

De bestuursorganen van beide vennootschappen wensen thans echter de ruilverhouding te baseren op meer recente cijfers, zijnde die per 31 december 2011 in plaats van 30 september 2011, en dit teneinde volledig aan te sluiten bij de economische en boekhoudkundige realiteit.

Bijgevolg wordt door beide bestuursorganen het voorstel tot fusie door overneming dd. 16 november 2011 ingetrokken en wordt onderhavig nieuw voorstel tot fusie door overneming, in overeenstemming met artikel 693 Wetboek van Vennootschappen aangenomen.

Op 13 februari 2012 hebben de bestuursorganen van beide vennootschappen een nieuw fusievoorstel opgesteld in onderling overleg waaruit het volgende blijkt:

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een fusie door overneming zoals, bedoeld ïn artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de overnemende vennootschap, in casu FORTUM PROJECT FINANCE NV, het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, in casu FORTUM EIF NV, overneemt ais gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap.

Bijlagen bij fïët lèlgisc ia t"sb)ïd - 2W7Ü272b12 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

FORTUM PROJECT FINANCE NV heeft haar maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 8413 en is ingeschreven in het register van rechtspersonen te Antwerpen en is geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0879.310.740.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten (gecoördineerd op 31 maart 2008), is haar maatschappelijk doel geformuleerd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: participaties in om het even welke vorm aan te houden in vennootschappen gevestigd in België en/of in het buitenland, en de activiteit van kredietverstrekker en van, financierder voor dochter- of verbonden vennootschappen uit te oefenen, door middel van één of meer. bijkantoren van de vennootschap, gevestigd op die plaatsen die de bestuurders van tijd tot tijd zullen aanduiden, en in het verlengde van deze activiteit, (i) alle voorschotten, kredietfaciliteiten, leningen of andere vormen van krediet of financiële ondersteuning (daarin begrepen, zonder beperking, elke waarborg, vergoeding of elke ander vorm van zekerheid aan een derde partij betreffende de schulden, verantwoordelijkheden en verplichtingen van deze vennootschappen ten overstaan van een derde partij) aan één van deze vennootschappen toe te kennen, uit te breiden of op een andere manier ter beschikking te stellen, en/of te verschaffen, (ii) te investeren door middel van schulden (of aankoop van schulden) op welke manier ook in dergelijke vennootschap (daarin begrepen, zonder beperking, kopen of op een andere manier verwerven elk al dan niet verhandelbaar instrument, obligatie, leningsdocumenten, kasbons en andere waarden uitgegeven door dergelijke vennootschap of een lening, al dan niet gewaarborgd, gedaan door een andere persoon aan

biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

dergelijke vennootschap en de waarborg die erop betrekking heeft), (ni) aandelen of andere investeringen ongeacht de vorm aanhouden in alle binnenlandse of buitenlandse vennootschappen, en (iv) alle andere activiteit te verrichten en alle andere handelingen te stellen die geacht kunnen worden te zijn gedaan met eerbiediging van haar doel, of bedacht rechtstreeks of onrechtstreeks om de waarde te verhogen van, of de verwezenlijking te vergemakkelijken van één van de eigendommen of rechten van de vennootschappen of om

die winstgevend te maken, en alle andere zaken te doen die bijkomstig zijn of die leiden tot het vervullen van

één van haar doelen.

- het inkopen, verhandelen, transporteren, distribueren en leveren van en het voorzien in de behoefte aan energie, water, grondstoffen ("commodities") en andere goederen en diensten, alsmede het produceren van elektriciteit, stoom en gekoelde lucht en het (operationeel) beheer en het leveren van informatiediensten in de sector van de openbare nutsvoorzieningen en daarmee verwante sectoren.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

In het algemeen kan zij elke bijstand geven aan een verbonden vennootschap, alle controle- en toezichtsmaatregelen nemen en alle verrichtingen uitvoeren die zij nuttig acht voor de verwezenlijking en de ontwikkeling van haar doel.

Een verbonden vennootschap zoals gebruikt in dit artikel duidt een vennootschap aan die rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerd wordt.door Fortum OY, een vennootschap naar Fins recht."

FORTUM EIF NV NV heeft haar maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 84/3 en is ingeschreven in het register van rechtspersonen te Antwerpen en is geregistreerd als BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0895.932.580.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten (gecoördineerd op 30 september 2008), is haar maatschappelijk doel geformuleerd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: participaties in om het even welke vorm aan te houden in vennootschappen gevestigd in België en/of in het buitenland, en de activiteit van kredietverstrekker en van financierder voor dochter- of verbonden vennootschappen uit te oefenen, door middel van één of meer bijkantoren van de vennootschap, gevestigd op die plaatsen die de bestuurders van tijd tot tijd zullen aanduiden, en in het verlengde van deze activiteit, (i) alle voorschotten, kredietfaciliteiten, leningen of andere vormen van krediet of financiële ondersteuning (daarin begrepen, zonder beperking, elke waarborg, vergoeding df elke ander vorm van zekerheid aan een derde partij betreffende de schulden, verantwoordelijkheden en verplichtingen van deze vennootschappen ten overstaan van een derde partij) aan één van deze vennootschappen toe te kennen, uit te breiden of op een andere manier ter beschikking te stellen, en/of te verschaffen, (ii) te investeren door middel van schulden (of aankoop van schulden) op welke manier ook in dergelijke vennootschap (daarin begrepen, zonder beperking, kopen of op een andere manier verwerven elk al dan niet verhandelbaar instrument, obligatie, leningsdocumenten, kasbons en andere waarden uitgegeven door dergelijke vennootschap of een lening, al dan niet gewaarborgd, gedaan door een andere persoon aan dergelijke vennootschap en de waarborg die erop betrekking heeft), (iii) aandelen of andere investeringen ongeacht de vorm aanhouden in alle binnenlandse of buitenlandse vennootschappen, en (iv) alle andere activiteit te verrichten en alle andere handelingen te stellen die geacht kunnen worden te zijn gedaan met eerbiediging van haar doel, of bedacht rechtstreeks of onrechtstreeks om de waarde te verhogen van, of de verwezenlijking te vergemakkelijken van één van de eigendommen of rechten van de vennootschappen of om die winstgevend te maken, en alle andere zaken te doen die bijkomstig zijn of die leiden tot het vervullen van één van haar doelen.

In het algemeen kan zij elke bijstand geven aan een verbonden vennootschap, alle controle- en toezichtsmaatregelen nemen en alle verrichtingen uitvoeren die zij nuttig acht voor de verwezenlijking en de ontwikkeling van haar doel

Een verbonden vennootschap zoals gebruikt in dit artikel duidt een vennootschap aan die rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerd wordt door Fortum OY, een vennootschap naar Fins recht.

- het inkopen, verhandelen, transporteren, distribueren en leveren van en het voorzien in de behoefte aan energie, water, grondstoffen ("commodities") en andere goederen en diensten, alsmede het produceren van elektriciteit, stoom en gekoelde lucht en het (operationeel) beheer en het leveren van informatiediensten in de sector van de openbare nutsvoorzieningen en daarmee verwante sectoren;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De fusie door overneming zal plaatsvinden door de uitgifte van nieuwe aandelen van FORTUM PROJECT ' FINANCE NV. Deze nieuwe aandelen hebben tot doel de aandelen van de overgenomen vennootschap, FORTUM EIF NV te vergoeden. Er is geen opleg in geld voorzien.

De ruilverhouding zal worden bepaald op basis van de netto eigen vermogenswaarde per aandeel van de betrokken vennootschappen zoals deze blijkt uit de ontwerp jaarrekening per 31 december 2011. Op basis van ' de ruilverhouding zal één aandeel van FORTUM EIF NV worden omgeruild voor 7 aandelen FORTUM PROJECT FINANCE NV.

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende , vennootschap vanaf 1 januari 2012,

De fusie door overname wordt geacht voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking te treden op 1 januari 2012.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan.

Er zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de ' vennootschappen die bij de fusie door overneming betrokken zijn.

Er werd aan de commissaris van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap, Deloitte Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Jurgen Kesselaers, bedrijfsrevisor, gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht werd vastgesteld op EUR 4.000,- voor de Overnemende Vennootschap en op EUR 4.000; voor de Overgenomen Vennootschap.

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de Buitengewone Algemene Vergaderingen van de Aandeelhouders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap is 30 maart 2012. De fusie zal voltrokken zijn zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

Tot slot blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 13 februari 2012 dat de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen beslist heeft om de heer Luc Schelkens, individueel bevoegd, te , belasten met de ondertekening van het fusievoorstel, in naam van de raad van bestuur, en het formulier I met het oog op de publicatie van een uittreksel van het fusievoorstel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

De heer Luc Schelkens

Bijzonder gevolmachtigde

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþMotl25

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 17 Neti Zij

m 111111111111 11111

*11179374*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ui

Ondernemingsnr : 0895.932.580

Benaming

(voluit) : Fortum EIF

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingsstraat 84/3, 2600 Berchem

Onderwerp akte : Neerlegging van voorstel tot fusie door overneming tussen Fortum Ell= NV (over te nemen vennootschap) en Fortum Project Finance NV (overnemende vennootschap)

-Bijlagen bij 7iét Belgisch Stáatsblad - 2W%Ï112011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(om-e,,.; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011
ÿþ Mol 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

thegrAre ter ifie vin M Recnrk

4 JULI 7811

Griffie

181111111111111111118

`11115479"

bel a; BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : BE 0895.932.580

Benaming

(voluit) : Fortum EIF

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 8413, 2600 Berchem - Antwerpen, België

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uitreksel uit het verstag van de algemene aandeelhoudersvergadering gehouden op 23 mei 2011

De aandelhoudersvergadering herbenoemt Deloitte Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, als commissaris voor de periode van drie jaar. Hun mandaat start vandaag 23 mei

2011 en zal eindigen op de statutaire dag van de algemene vergadering, ni. 22 mei 2014. "

Voor eensluitend uittreksel

Luc Schelkens - Bestuurder







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 12.07.2011 11288-0221-035
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 10.06.2010 10172-0478-033
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 08.06.2009 09203-0298-037

Coordonnées
FORTUM EIF

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 84, BTE 3 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande