FOTOKLUB 72, AFGEKORT : F72

Association sans but lucratif


Dénomination : FOTOKLUB 72, AFGEKORT : F72
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 457.819.808

Publication

11/03/2014
ÿþMpD 2,2

{ = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie ven de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, OP

Griffie 2 a. 02. 2011

flll

1 be/ aa Be Sta:

Ondememingsnr : 457.819.808

Benaming

(voluit) : FOTOKLUB 72

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jozef Verbovenlei 98/2100 Deurne / gerechterlijk arrondisement Antwerpen

Onderwerp akte : wijziging Raad van Bestuur en statuten

Ingevolge Bijzondere Algemene Vergadering van 18 februari 2014 werden volgende beslissingen genomen

Uittredend als bestuurder en penningmeester :

Wauters Constant Jan Raoul

penningmeester

geb. te Hoboken op 14 februari 1942

Paviljoenlaan 5

2810 Wilrijk

rijksregistemummpr : 42.02.44277.05

Nieuw mandaat als bestuurder en penningmeester :

Van de Veken Lucien Georges Augusta

penningmeester

geb. te Antwerpen op 3 mei 1951

Lucas Henninckstraat 37

2810 Wilrijk

rijksregistemummer : 54.05.03-513.18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rtaOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

FOTOKLUB 72

vereniging zonder winstoogmerk

Statuten

HOOFDSTUK 1 Benaming zetel doel duur

Artikel 1:De vereniging draagt als naam "FOTOKLUB 72", vereniging zonder winstoogmerk. In haar betrekkingen met derden mag zij ook gebruik maken van de afkorting "F72".

De maatschappelijke zetel der vereniging is gevestigd in de agglomeratie Antwerpen, district 2100 Deume, Jozef Verbovenlei 98. De zetel mag naar elk ander adres binnen de agglomeratie overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur. De vereniging werd gesticht te Wilrijk op datum van 1 februari 1972 als een feitelijke vereniging en vanaf heden omgevormd tot een vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2: De vereniging heeft tot doel, alle werkzaamheden ter bevordering van de fotografie, haar ontwikkeling en verspreiding te bewerken en dit buiten alle meningsverschillen van godsdienstige of politieke aard om. Zij verwezenlijkt dit doel, door het inrichten van fotowedstrijden, voordrachten, praktische lessen, tentoonstellingen, projecties en aile andere manifestaties, hetzij door welk middel ook. Zij mag roerende goederen bezitten of gebruiken indien deze nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 3: Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. In afwijking hiervan loopt het eerste maatschappelijke jaar van de dag van de oprichting tot 31 december 1996.

Artikel 4: De vereniging wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

HOOFDSTUK 2 Leden aanvaarding uitsluiting lidgelden

Artikel 5: Het aantal leden is onbeperkt, zonder ooit minder dan drie (3) te mogen bedragen. In het andere

geval zal de vrijwillige ontbinding van de vereniging plaatshebben, uitgesproken door de Algemene

Vergadering.

Artikel 6: Over de aanvaarding van nieuwe leden wordt eenparig beslist door de Raad van Bestuur.

Artikel De ontslagneming en uitsluiting van leden geschiedt zoals bepaald in artikel 12 van de wet van 27

juni 1921, op de verenigingen zonder winstoogmerk.

Artikel 8: De ontslagnemende leden, de uitgesloten leden, alsook de erfgenamen van een overleden lid,

hebben geen enkel recht op het maatschappelijk bezit, noch mogen de gestorte bijdragen terugvragen.

Artikel 9: De vereniging erkent drie soorten leden:

1° Werkende leden: zijn die leden welke hun medewerking verlenen aan de door de vereniging ingerichte

manifestaties;

2° Ereleden: deze titel kan verleend worden aan personen die door hun aansluiting het prestige van de

vereniging verhogen.

3° Sympathiserende leden : leden die de vereniging steunen.

Enkel werkende leden hebben stemrecht.

De jaarlijkse bijdrage der leden wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur en kan jaarlijks herzien worden,

zonder echter meer dan 65 euro te mogen bedragen,

De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

HOOFDSTUK 3 Raad van Bestuur

Artikel 10: De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) leden, benoemd door de Algemene Vergadering, voor drie (3) jaar, steeds herroepbaar en verkozen onder haar leden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd. Bij het verstrijken van gezegde termijn van drie (3) jaar kunnen de leden van de Raad van Bestuur, die gedurende die voorbije drie (3) jaren bestuurder waren, herkiesbaar zijn.

De uittredende bestuurders blijven, bij het verstrijken van hun mandaat in dienst tot in hun vervanging is voorzien.

De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid een bestuurder uit zijn functie te ontslaan,

Artikel 11: De Raad van Bestuur kiest onder zijn !eden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De Raad van Bestuur kan in de loop van de bestuurstermijn een lid verzoeken om het mandaat van een overleden of ontslagnemend lid te voleindigen.

Artikel 12: De Raad van Bestuur wordt samengeroepen op verzoek van de voorzitter of van twee bestuurders.

Hij mag slechts zetelen indien de meerderheid (de helft plus één) van zijn leden tegenwoordig is. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen (de helft plus één). Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in het daartoe bestemd register.

De huidige Raad van Bestuur krijgt als eerste taak een reglement van inwendige orde uit te werken. Dit reglement dient door de Algemene Vergadering goedgekeurd te worden.

g.

MM 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13: De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het beheer en het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vereniging. Zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, mag hij huren of verhuren, kopen of verkopen, beschikken over zakelijke of andere rechten. De Raad van Bestuur mag zijn machten delegeren aan één van zijn leden.

Zowel de Voorzitter, de secretaris, de penntngmeester en de wedstrijdcommissaris mogen ieder afzandedijk optreden voor alle verrichtingen met banken en met postchequeambt en ook alle voor de vereniging bestemde stukken, al of niet aangetekend, af te halen bij de posterijen, het tolwezen, alle vervoerdiensten en de spoorwegen.

HOOFDSTUK 4 Algemene Vergadering

Artikel 14: De Algemene Vergadering bezit de hoogste macht in de vereniging. Vallen onder haar uitsluitende bevoegdheid:

1) de wijziging der statuten;

2) de benoeming en afzetting van bestuurders;

3) de goedkeuring van het budget en de rekeningen;

4) de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5) de uitsluiting van leden.

Alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering toegekend zijn, zullen worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 15: Er zal minstens eenmaal per jaar een Algemene Vergadering gehouden worden, tijdens het eerste kwartaal van het burgerlijk jaar, met uitzondering van het stichtingsjaar.

Een Buitengewone Algemene Vergadering zal gehouden worden, telkens als het belang van de vereniging dit vereist. Zij zal moeten bijeengeroepen worden indien tenminste één vijfde van de leden hierom schriftelijk verzoeken.

Elke vergadering wordt gehouden op de dag, uur en plaats aangeduid in de bijeenroeping. Alle leden moeten er op uitgenodigd worden.

Artikel 16: De bijeenroepingen worden gedaan door de Raad van Bestuur, bij gewone brief, minstens veertien (14) dagen voor de vergadering en ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Deze brieven bevatten slechts de dagorde. De vergadering mag slechts beslissen over de punten vermeld op de dagorde.

Artikel 17: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of, bij diens afwezigheid door de eventuele ondervoorzitter of door het oudste aanwezige lid van de Raad van Bestuur.

Artikel 18: Ieder lid mag deelnemen aan de vergadering, mits de bijdrage in orde is gebracht vóór de Algemene Vergadering. Ieder lid heeft de beschikking over één geldige stem of kan een volmacht verlenen aan een ander lid om in zijn plaats te stemmen. Het is ieder lid slechts toegelaten met maximum één volmacht te stemmen.

Artikel 19: Voor de voorwaarden, aantal aanwezige leden en aantal bekomen stemmen voor het nemen van geldige beslissingen, wordt verwezen naar de artikels 7, 8, 12 en 20 van de wet,

Artikel 20: De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in processen verbaal, ondertekend door de voorzitter en de secretaris alsook door de leden die erom verzoeken.

Van deze processen verbaal wordt een afschrift bezorgd aan ieder lid dat het vraagt en daartoe een geldige reden heeft.

Artikel 21: De interne werking en alle door de statuten niet voorziene gevallen, worden beschreven in het reglement van inwendige orde. Dit reglement van inwendige orde kan ten allen tijde gewijzigd worden door de Algemene Vergadering mits een eenvoudige meerderheid (de helft plus één) van de aanwezige stemmen,

HOOFDSTUK 5 Begroting en rekeningen

Artikel 22: Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot 31 december. Op 31 december van elk jaar wordt de rekening van het afgelopen jaar afgestoten en wordt de begroting voor het volgend dienstjaar opgesteld. Ze worden gelijktijdig aan de goedkeuring van de volgende Algemene Vergadering onderworpen.

Artikel 23: Het kasverslag wordt ieder jaar door de penningmeester ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering. De kas kan op voorhand nagezien worden door twee commissarissen, aangesteld door de Algemene Vergadering en voor één jaar verkozen,

HOOFDSTUK 6 Ontbinding en vereffening

Artikel 24: In geval van vrijwillige ontbinding stelt de Algemene Vergadering twee vereffenaars aan en

bepaalt hun macht.

Het netto actief, na betaling van het passief, zal door de Algemene Vergadering bepaald worden. Deze

beslist vervolgens waartoe het maatschappelijk bezit zal gebruikt worden.

br-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Aº%,OD 22

Luik B - Vervolg

' HOOFDSTUK 7

Artikel 25: Alle gevallen, niet voorzien in de huidige statuten, zullen beslecht worden door de Raad van Bestuur en ter verantwoording voorgelegd worden aan de Algemene Vergadering.

Artikel 26; De Raad van Bestuur:

Samenstelling van de huidige Raad van Bestuur is als volgt :

Mattheyses Eric

geb : Antwerpen / 17 januari 1952

rijksregistemummer : 52.01.17-415.77

Planetariumlaan 13 f 2610 Wilrijk

voorzitter

Machiels Paul

geb : Antwerpen /24 januari 1952

rijksregistemummer : 52.01.24-439.37

Volkereniaan 4 / 2610 Wilrijk

wedstrijdcommissaris.

Tubbax Maria

geb : Antwerpen 126 juni 1951

rijksregistemummer : 51;06;26-398.32

J. Verbovenlei 98, 2100 Deurre

secretaris

Van de Veken Lucien

geb :Antwerpen 13 mei 1951

rijksregistemummer : 51.05.03-513.18 Lucas Henninckstraat 37 / 2610 Wilrijk penningmeester

Ondergetekende, Tubbax Maria, secretaris taart dat deze opgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Deurre, 18 februari 2014

Tubbax Maria

secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

Benaming

(voluit) : FOTOKLUB 72

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Krijgslaan 263 C/2 2610 Wilrijk

Ondernemingsnr : 457 819 808

Voorwerp akte : aanpassing statuten zetel en nieuw bestuur

FOTOKLUB 72

vereniging zonder winstoogmerk

Identificatienummer :10869196

Statuten

De ondergetekenden:

Dirix Tom, stadsambtenaar, Boekstraat 4, 2610 Wilrijk

Gielis Willy, stadsarbeider,George Ivanowlaan 58, 2100 Deurne

Theys Alice, zonder beroep, Europalaan 30, 2610 Wilrijk

Thuys Gilbert, leraar, Europalaan 30, 2610 Wilrijk

allen van Belgische nationaliteit, verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, waarvan zij de statuten ais volgt vaststellen.

HOOFDSTUK 1 Benaming zetel doel duur

Artikel 1

De vereniging draagt als naam "FOTOKLUB 72", vereniging zonder winstoogmerk. In haar betrekkingen met derden mag zij ook gebruik maken van de afkorting "F72".

De maatschappelijke zetel der vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, de agglomeratie Antwerpen,2400 DeurneJ.Verbovenle/98 . De zetel mag naar elk ander adres binnen de agglomeratie overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur. De vereniging werd gesticht te Wilrijk op datum van 1 februari 1972 als een feitelijke vereniging en vanaf heden omgevormd tot een vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2 :

De vereniging heeft tot doel, aile werkzaamheden ter bevordering van de fotografie, haar ontwikkeling en verspreiding te bewerken en dit buiten alle meningsverschillen van godsdienstige of politieke aard om. Zij verwezenlijkt dit doel, door het inrichten van fotowedstrijden, voordrachten, praktische lessen, tentoonstellingen, projecties en alle andere manifestaties, hetzij door welk middel ook. Zij mag roerende goederen bezitten of gebruiken indien deze nodig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

J

Artikel 3 :

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde jaar. In afwijking hiervan loopt het eerste maatschappelijke jaar van de dag van de oprichting tot 31 december 1996.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

HOOFDSTUK 2 Leden aanvaarding uitsluiting lidgelden

Artikel 5 :

Het aantal leden is onbeperkt, zonder ooit minder dan drie (3) te mogen bedragen. in het andere geval zal de vrijwillige ontbinding van de vereniging plaatshebben, uitgesproken door de Algemene Vergadering.

Artikel 6 :

Over de aanvaarding van nieuwe leden wordt eenparig beslist door de Raad van Bestuur.

Artikel 7 :

De ontslagneming en uitsluiting van leden geschiedt zoals bepaald in artikel '12 van de wet van 27 juni 1921, op de verenigingen zonder winstoogmerk en gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 6 ;

De ontslag nemende leden, de uitgesloten leden, alsook de erfgenamen van een overleden lid, hebben geen enkel recht op het maatschappelijk bezit, noch mogen zij de gestorte bijdragen terugvragen.

Artikel 9 :

De vereniging erkent twee soorten leden:

1° Effectieve leden : zijn die leden welke hun medewerking verlenen aan de door de vereniging ingerichte manifestaties; de oprichters zijn de eerste effectieve leden

2° Toegetreden leden : kunnen eveneens aansluiten bij de vereniging. Hun rechten en plichten worden in het huishoudelijk reglement beschreven.

Enkel effectieve leden hebben stemrecht. De jaarlijkse bijdrage der leden wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur en kan jaarlijks herzien warden, zonder echter meer dan 62,5 @ te mogen bedragen.

De leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

HOOFDSTUK 3 Raad van Bestuur

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die zijn bevoegdheden uitoefent als college. Dit betekent dat de helft van de leden aanwezig moet zijn en daarvan een gewone meerderheid akkoord moet zijn. De Raad is samengesteld uit ten minste drie (3) leden, benoemd door de Algemene Vergadering, voor drie (3) jaar, steeds herroepbaar en verkozen onder haar leden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd. Bij het verstrijken van gezegde termijn van drie (3) jaar kunnen de leden van de Raad van Bestuur, die gedurende die voorbije drie (3) jaren bestuurder waren, herkiesbaar zijn.

De uittredende bestuurders blijven, bij het verstrijken van hun mandaat in dienst tot in hun vervanging is voorzien.

De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid een bestuurder uit zijn functie te ontslaan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een secretaris en een schatbewaarder. De Raad van Bestuur kan in de loop van de bestuurstermijn een lid verzoeken om het mandaat van een overleden of ontslagnemend lid te voleindigen.

Artikel 12 :

De Raad van Bestuur wordt samengeroepen op verzoek van de voorzitter of van twee bestuurders.

Hij mag slechts zeteten indien de meerderheid (de helft plus één) van zijn leden tegenwoordig is. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen (de helft plus één). Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in het daartoe bestemd register.

De huidige Raad van Bestuur krijgt als eerste taak een reglement van inwendige orde uit te werken. Dit reglement dient door de Algemene Vergadering goedgekeurd te worden.

Artikel 13

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het beheer en het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vereniging. Zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn, mag hij huren of verhuren, kopen of verkopen, beschikken over zakelijke of andere rechten. De Raad van Bestuur mag zijn machten delegeren aan één van zijn leden. (afgevaardigd bestuurder)

De afgevaardigd bestuurder verleent, naast zijn handtekening, ook volmacht aan de penningmeester en de secretaris om namens de vereniging geldig te tekenen, elk afzonderlijk kunnende handelen, voor aile verrichtingen met banken en met postchequeambt en ook alle voor de vereniging bestemde stukken, al of niet aangetekend, af te halen bij de posterijen, het tolwezen, alle vervoerdiensten en de spoorwegen,

HOOFDSTUK 4 Algemene Vergadering

Artikel 14 :

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden.

De Algemene Vergadering bezit de hoogste macht in de vereniging. Vallen onder haar uitsluitende bevoegdheid

1) de wijziging der statuten;

2) de benoeming en afzetting van bestuurders;

3) de goedkeuring van het budget en de rekeningen;

4) de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5) de uitsluiting van leden.

Alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering toegekend zijn, zullen worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 15:

Er zal minstens eenmaal per jaar een Algemene Vergadering gehouden worden, tijdens het eerste kwartaal van het burgerlijk jaar, met uitzondering van het stichtingsjaar.

Een Buitengewone Algemene Vergadering zal gehouden worden, telkens als het belang van de vereniging dit vereist. Zij zal moeten bijeengeroepen worden indien tenminste één vijfde van de leden hierom schriftelijk verzoekt.

Elke vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de bijeenroeping. Alle leden moeten er op uitgenodigd worden,

"

s . i

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16:

De bijeenroepingen worden gedaan door de Raad van Bestuur, bij gewone brief, minstens veertien (14) dagen voor de vergadering en ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders. Deze brieven bevatten slechts de dagorde. De vergadering mag slechts beslissen over de punten vermeld op de dagorde.

Artikel 17 :

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of, bij diens afwezigheid door de eventuele ondervoorzitter of door het oudste aanwezige lid van de Raad van Bestuur.

Artikel 18 :

leder lid mag deelnemen aan de vergadering, mits de bijdrage in orde is gebracht vddr de Algemene Vergadering, leder lid heeft de beschikking over één geldige stem of kan een volmacht verlenen aan een ander lid om in zijn plaats te stemmen. Het is ieder lid slechts toegelaten met maximum één volmacht te stemmen.

Artikel 19 :

Voor de voorwaarden, het aantal aanwezige leden en het aantal bekomen stemmen voor het nemen van geldige beslissingen, wordt verwezen naar de artikels 7, 8, 12 en 20 van de wet.

Artikel 20 :

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in processen verbaal, ondertekend door de voorzitter en de secretaris alsook door de leden die erom verzoeken.

Van deze processen verbaal wordt een afschrift bezorgd aan ieder lid.

Artikel 21 :

De interne werking en aile door de statuten niet voorziene gevallen, worden beschreven in het reglement van inwendige orde. Dit reglement van inwendige orde kan ten allen tijde gewijzigd worden door de Algemene Vergadering mits een eenvoudige meerderheid (de helft plus één) van de aanwezige stemmen.

HOOFDSTUK 5 Begroting en rekeningen

Artikel 22 :

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot 31 december. Op 31 december van elk jaar wordt de rekening van het afgelopen jaar afgesloten en wordt de begroting voor het volgend dienstjaar opgesteld. Ze worden gelijktijdig aan de goedkeuring van de volgende Algemene Vergadering onderworpen.

Artikel 23 :

Het kasverslag wordt ieder jaar door de penningmeester ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK 6 Ontbinding en vereffening

Artikel 24

In geval van vrijwillige ontbinding stelt de Algemene Vergadering twee vereffenaars aan en bepaalt hun macht.

Het netto actief, na betaling van het passief, zal door de Algemene Vergadering bepaald worden. Deze beslist vervolgens waartoe het maatschappelijk bezit zal gebruikt worden.

HOOFDSTUK 7

Artikel 25 :

Luik B - Vervolg

Alle gevallen, niet voorzien in de huidige statuten, zullen beslecht worden door de Raad van Bestuur en ter verantwoording voorgelegd worden aan de Algemene Vergadering.

Artikel 26 :

Worden voor de eerste maal tot lid van de Raad van Bestuur benoemd:

Dirix Tom, stadsambtenaar, Boekstraat 4, 2610 Wilrijk;

Gielis Willy, stadsarbeider, George Ivanowlaan 58, 2100 Deume;

Theys Alice, zonder beroep, Europalaan 30, 2610 Wilrijk;

Thuys Gilbert, leraar, Europalaan 30, 2610 Wilrijk;

Welke onder elkaar verkiezen:

" tot voorzitter: Thuys Gilbert;

tot secretaris: Theys Alice;

tot penningmeester: Gielis Willy

tot bestuurslid: Dirix Tom

allen vorengenoemd en aanvaardend.

Aldus opgemaakt en goedgekeurd door de Bijzondere Algemene Vergadering te Wilrijk, op 19 maart 1996, in zoveel exemplaren als partijen.

Samenstelling van de huidige Raad van Bestuur, en aanvaarde functies,goedgekeurd op de Statutaire Algemene Vergadering van 22 januari 2013

-Machiels Paul Edmond - Volkerenlaan 4 2610 Wilrijk; geb. te Antwerpen op 24 januari 1952

- functie : wedstrijdcommissaris.

Rijksregisternummer : 52.01.24.439-37

-Wauters Constant Jan Raoul - Paviljoenlaan 5 2610 Wilrijk; geb. te Hoboken op

-14 februari 1942- functie : penningmeester

Rijksregistemummer : 42.02.14 277-05

Mattheyses Eric René - Planetariumlaan 13 2610 Wilrijk; geb. te Antwerpen op 17 januari 1952- functie : voorzitter.

Rijksregisternummer : 52.01,17 415-77

Tubbax Maria Livina Josepha - J.Verboventei 98 Deume; geb.te Antwerpen op 26 juni 1951-functie secretaris

Riksregisternummer : 51.06.26..398.32

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

J ~ e

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
FOTOKLUB 72, AFGEKORT : F72

Adresse
J. VERBOVENLE 98 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande