FRANK BLOEMEN BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANK BLOEMEN BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.575.141

Publication

10/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE

GIRIF9E PECHTBANK VAN

3il MM et

KOOPIlApil. TURNHOUT ri le 11§_irlftle

-------------- ^ ^

Ondernemingsnr 0542.576.141

Benaming (voluit): Frank Bloemen Bedrijfsrevisor

(verkort):

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zavelstraat 38

2400 Mol

Onderwerp akte :Statutenwijziging

;i Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zesentwintig maart tweeduizend

il veertien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd ,

gehouden van "FRANK BLOENIEN BEDRIJFSREVISOR" burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden il

voor notaris De Graef Hervé te Mol op 27 november 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 december 2013 onder nummer 13185660.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Zavelstraat 38, BTW BE 0542.575.141, reohtspersonenregister Turnhout 0542.575.141,

Inhoudende de volgende besluiten:

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 7 van de statuten aan te passen door toevoeging van volgende alinea aan dit artikel:

"De meerderheid van de aan de aandelen verbonden stemrechten moet in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors.".

-De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ganse artikel 13 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

!" "De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s).

De enige zaakvoerder/de meerderheid van de zaakvoerders moeten de hoedanigheid hebben van wettelijk auditor en/of auditkantoor.

Wanneer het college slechts uit twee zaakvoerders bestaat, moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijk auditor

Wanneer een auditkantoor lid is van het collage van zaakvoerders, wordt dit kantoor vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen, door een natuurlijk persoon die erkend is als wettelijk auditor.

° Wanneer een andere rechtspersoon dan een auditkantoor tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende

zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden

toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt. Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder(s)

" niet bezoldigd.".

- De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 15 van de statuten aan te passen

door toevoeging van volgende tekst aan dit artikel:

"Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe

gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste

1111111.111eR1J1111

" " .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedriffsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap, De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hg deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.".

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- tekst van de gecotirdineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behauden aanlet Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

11/12/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

E St i In

*13185 60*

Neergelegd ter griffie van de_

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

29 NOV. 2013

TURNHOUT

Dier@f ffier,

Ondernemingsnr : © 592. 5-7"5-..

4f w

Benaming (voluit) : Frank Bloemen Bedrijfsrevisor

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zavelstraat 38

2400 Mol

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op zevenentwintig november tweeduizend dertien, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Frank Bloemen Bedrijfsrevisor blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

De heer BLOEMEN Frank, geboren te Mol op 15 juli 1968, echtgenoot van mevrouw VAN HOOF , Naddy Louisa Louis, geboren te Mol op 14 september 1968, wonende te 2400 Mol, Zavelstraat 38. * De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam Frank Bloemen Bedrijfsrevisor draagt.

* De werkelijke zetel gevestigd is te 2400 Mol, Zavelstraat 38.

* De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren en alle diensten leveren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag onder meer alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het beheer van haar= eigen patrimonium.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt;

- door de heer Frank Bloemen, voornoemd, voor de som van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, op honderd aandelen en volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volstort tot beloop van ¬ 12.400,00. * De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

xx 'Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerder(s) kunnen te althen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de

handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

* Ieder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de dertigste juni om 18.00 uur

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootsohap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering,

* In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar Het eerste boekjaar gaat in op 27 november 2013 en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 30 juni 2015.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat hij ais enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop

het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

De heer Frank Bloemen, voornoemd, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder

benoemd voor onbepaalde termijn.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de opdracht te

aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Van Hoof Naddy Louisa Louis, wonende te Mol, Zavelstraat 38, om alle per post verzekerde, aangetekende zendingen en andere zendingen of stukken te ontvangen en er kwijting of handtekening voor te geven. Deze volmacht is steeds herroepbaar. Zij zal tevens het recht hebben om een persoon in de plaats te stellen. , 5. ingevolge artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen krijgt de vennootschap rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van neerlegging op de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 25.08.2015 15484-0197-008

Coordonnées
FRANK BLOEMEN BEDRIJFSREVISOR

Adresse
ZAVELSTRAAT 38 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande