FRANSEN-THYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRANSEN-THYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.109.294

Publication

09/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/10/2012
ÿþmod 11.1

IL; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*12166763*

V beh

aa

Bel Staz

_PEEEIGELEGD

GRIFFIE: RECHTBANK VAN

2 8 SEP, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grif e griffier

t/9.,),09. oîBu

Annexes du Moniteur belge

09/10/2012

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : Fransen-Thys

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leistraat 33

2460 Lichtaart

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 27 september; 2012, eerstdaags te regiptreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer FRANSEN Michael Arien Karin, ongehuwd, geboren te Breda (Nederland) op 19 juli 1989, wonende te 2310 Rijkevorsei, Bochtenstraat 21 bus 301.

2. De heer THYS Nick, ongehuwd, geboren te Leuven op 9 juni 1989, wonende te 2310 Rijkevorsel Bochtenstraat 21 bus 301.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "Fransen-Thys".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

;; -De uitbating, in de ruimste zin, van restaurant, café en elke andere drank- en eetgelegenheid,` ongeacht of de klemtoon eerder ligt op het dienstverlenend aspect, dan wel op het ontspanningskarakter van de uitbating, met inbegrip van de bereiding van maaltijden voor levering; aan derden en het verzorgen van eetmalen bij particulieren, en al wat daarmede rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houdt.

-Traiteur, verzorging van feesten en tentoonstellingen, galerijhouder.

-Import- en export, groot- en kleinhandel in huishoudartikelen, vlees en vleeswaren,: vleesconserven, vlees van wild en gevogelte, bakkerijproducten, zuivelproducten, tabak, alcohol» bloemen en algemene voedingswaren.

-groothandel en kleinhandel in alcoholische en andere dranken

-groothandel en kleinhandel in voedingswaren

-het klaarmaken en thuisbezorgen van maaltijden en bereide schotels.

-het verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en? :; onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken,; ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard; zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of d& afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

behouden Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2460 Lichtaart, Leistraat 33.

aaergt Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Belgisch Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

c$taatsblad Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

ledere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere, mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste zaterdag van de maand juni om twintig uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boekiaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit, Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één! tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Zaakvoerder: Tot gewone zaakvoerders voor een onbepaalde duur worden aangesteld, de heer Fransen Michaël en de heer Thys Nick, beiden voornoemd, die deze aanstelling aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

Deze mandaten van zaakvoeder zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Jansen & Partners, Kastelein 3a, 2300 Turnhout, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op aile latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neeriegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hét

Bglgiech

..staatsblad

04/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FRANSEN-THYS

Adresse
LEISTRAAT 33 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande