FRAPOLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAPOLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.053.836

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 26.06.2013 13211-0309-014
09/05/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

(11(11

bef aa Be Stat

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 APR. 2012

TUF OUT

De {fier,

u Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0820.053.836

Benaming (voluit) : FRAPOLY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerneentedijk 20

2480 Dessel

Onderwerp akte :BAV - WIJZIGING BOEKJAAR - DATUM JAARVERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 21 maart 2012, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der;; registratie, op 23 maart 2012, boek 686, folio 100, vak 04, ontvangen de som van 25 euro. Voor de ontvanger, J. Van Den Broeck.

DAT:

Het boekjaar werd gewijzigd zodat het voortaan loopt van één januari tot en met éénendertig december.

Het lopende boekjaar werd verlengd om te eindigen op éénendertig december;; tweeduizend en twaalf. De datum van de jaarvergadering werd verplaatst naar de derde vrijdag van de maand juni om tien uur.

Artikel 16 der statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 16 : Algemene Vergadering - Boekjaar

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk,; kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de formaliteiten?; vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bijÿ authentieke akte moeten warden verleden. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen van die; besluiten kennis nemen.

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of; buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij: de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste! één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan.; de genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene;; vergadering hieromtrent.

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde" uur.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping,;, op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

mad 11.1

r

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerder(s) de inventaris opmaken en op de jaarvergadering desgevallend het jaarverslag en de jaarrekeningen aan de , goedkeuring der vennoten onderwerpen."

2) Er werd aan de heer HELSEN Guido, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

: Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/06/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



\.----

Neergelvg,O. te' gr>!rr.tu  4,i.i

RECFITBAN.K VAN S~00"MA.C`ïDEL

17 JUNI 1015

ANT1547ERYEN atcetsatx,g 1.1..TSi,NHOTJT

o13Mity







1111

*1509111











Ondernemingsnr : 6E0820.053.836

Benaming (voluit) : FRAPOLY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gemeentedijk 20 2480 DESSEL

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN NATURA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 22 mei 2015, neergelegd ter registratie via eRegistration op 27 mei 2015, maar waarbij tot op heden nog geen registratierelaas werd ontvangen, DAT: 1) Het maatschappelijk kapitaal verhoogd werd met 1.209.300 euro om het te brengen op 1.227.900 euro door inbreng in natura, mits aanmaak en uitgifte van 2.842 aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen. Het besluit van het verslag; van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van den Keybus-Van der Jeught", vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend& te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, dienaangaande luidt als volgt :

"De inbreng ln natura tot kapitaalverhoging in de BVBA Frapoly met zetel te Gemeentedijk 20, 2480 Dessel, RPR Antwerpen afdeling Turnhout, 0820.053.836, voor een totale inbrengwaarde van 1.209.300,00 EUR, wordt ingebracht door de heer Frank Schepens, en bestaat uit:

" 100 aandelen van de BVBA BassTech Europe met ondernemingsnummer 0831.448.1 68 en met zetel te Gemeentedijk 20, 2480 Dessel met een inbrengwaarde van 1.200.000,00 EUR, vergoed door 2.842 aandelen

" 93 aandelen van de BVBA Zenoba en met ondernemingsnummer 0537.257.759, met zetel te Gemeentedijk 20, 2480 Dessel met een inbrengwaarde van 9.300,00 EUR, vergoed door 22 aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.864 aandelen van de BVBA Frapoly zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde: rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

¢' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het.

Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor, de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te~, doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

l . }

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden'

onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke

opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 15 mei 2015

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor':

(volgt de handtekening)

Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt :

"Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.227.900 Euro.

Het is vertegenwoordigd door 3.050 aandelen zonder vermelding van nominale waarde

met een fractiewaarde van 1/3.050ste van het kapitaal."

2) werd benoemd met ingang van 22/5/2015 tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde termijn: mevrouw RADCHENKO Valeriia, geboren te Moeravjovo op 20 september 1968, wonende te 2480 Dessel, Gemeentedijk 20.

3) een bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FRAPOLY

Adresse
GEMEENTEDIJK 20 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande