FRED & GINGER RETAIL BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FRED & GINGER RETAIL BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.640.535

Publication

18/11/2014
ÿþ Mod Word BA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~

8

*19208653*

Rechtbank van koophandel

An tweroen

0 s NOV. 2011t

afdeling Antwerpen

Cr{#fia

Ondernemingsnr : 5676 4 0

o 5

Benaming

(voluit) : Fred & Ginger Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Terbekehofdreef nummer 43A 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig oktober tweeduizend veertien, werd er een Naamloze Vennootschap opgericht genaamd "Fred & Ginger Retail Belgium" waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2610' Wilrijk,Terbekehofdreef nummer 43A, geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen honderd zesenzestig duizend zevenhonderd eenentwintig euro (EUR 1.166.721,00), vertegenwoordigd door één miljoen honderd zesenzestig, duizend zevenhonderd eenentwintig (1.166.721) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Aandeelhouders

-De naamloze vennootschap "FNG GROUP", met maatschappelijke zetel te Zilverberklaan 28, 2820, Bomheiden en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen, afdeling Mechelen) onder nummer 0865.085.788; en

-De naamloze vennootschap "FNG INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te Terbekehofdreef 43A,; 26'10 Wilrijk en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder nummer 0502.923.917.

KAPITAALVORMING EN INBRENG

1.INBRENG IN NATURA

De naamloze vennootschap FNG GROUP, voormeld, verklaart en aanvaardt hierbij een inbreng in natura te doen in de bij deze akte op te richten naamloze vennootschap "Fred & Ginger Retail Belgium" van haar bedrijfstak, zijnde een geheel dat op technisch en organisatorisch vlak een autonome activiteit uitoefent, alsmede de daaraan verbonden activa en passiva, zonder ontbinding van ENG GROUP, voormeld, tegen een vergoeding die uitsluitend bestaat in aandelen in de bij deze akte op te richten naamloze vennootschap "Fred & Ginger Retail Belgium". De activa en passiva van FNG GROUP, voormeld, die zullen worden ingebracht in de'. bij deze akte op te richten naamloze vennootschap "Fred & Ginger Retail Belgium" ingevolge de inbreng van de bedrijfstak zijn deze die verband houden met de exploitatie van de retail-activiteiten van de Belgische Fred & Ginger-winkels en Baker Bridge-winkels (de "FNG Retailactiviteiten"), zoals beschreven in het inbrengvoorstel opgemaakt door de raad van bestuur van FNG GROUP en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch ' Staatsblad van tien oktober tweeduizend veertien onder nummer 14185577, en in onderhavige akte.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura betreft het totaal van alle activa en passiva van de bedrijfstak "FNG Retailactiviteiten", dewelke als volgt gedetailleerd kunnen worden, ruimschoots beschreven in de akte.

REVISORAAL VERSLAG MET BETREKKING TOT DE INBRENG IN NATURA

Over de inbreng in natura ingevolge de inbreng van de bedrijfstak werd door Figurad Bedrijfsrevisoren BV BVBA, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0423.109.644 (RPR Gent), vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor, een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de bij deze akte op te richten naamloze vennootschap "Fred & Ginger Retait Belgium", overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"9 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij oprichting van een nieuwe vennootschap bij toepassing van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit immateriële vaste activa °(736.661,63 EUR), materiële vaste activa (853.712,28. EUR), financiële vaste activa Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(3.033,43 EUR), vorderingen op ten hoogste 1 jaar (14.297,39 EUR), liquide middelen (207.445,97 EUR), overlopende activa (17.015,96 EUR), schulden op ten hoogste één jaar (635.860,46 EUR) en overlopende passiva (29.586,48 EUR), voor een totaal bedrag van 1.166.719,72

EUR, wat wordt afgerond naar 1.166.720,00 EUR, en betreft een deel van het vermogen van FNG GROUP NV; dat in het kader van de inbreng van een bedrijfstak van voormelde vennootschap zal overgaan op de nieuw op te richten vennootschap FRED & GINGER RETAIL BELGIUM NV, bij toepassing van artikel 679 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura worden 1.166120,00 aandelen van de op te richten naamloze vennootschap FRED & GINGER RETAIL BELGIUM uitgegeven. Deze aandelen zullen ten volle toekomen aan de inbrenger, FNG GROUP NV.

Het kapitaal van de naamloze vennootschap FRED & GINGER RETAIL BELGIUM zal 1.166.720,00 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 1.166.720 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/1.166.720ste van het kapitaal vertegenwoordigen. In dezelfde akte zal evenwel een inbreng in geld ten bedrage van 1,00 EUR doorgevoerd worden, tegen uitgifte van 1 aandeel, om het kapitaal te brengen op 1.166.721,00 EUR, vertegenwoordigd door 1.166.721 aandelen op naam die elk 1I1.166.721ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 29 oktober 2014

FIGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

ANN VAN VLAENDEREN

Vennoot"

BIJZONDER VERSLAG VAN DE OPRICHTERS MET BETREKKING TOT DE INBRENG IN NATURA

Overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteen hebben gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

WAARDE VAN DE INBRENG IN NATURA

De ingebrachte bedrijfstak wordt gewaardeerd aan de netto boekwaarde per eenendertig maart tweeduizend veertien zoals vastgesteld op basis van de goedgekeurde jaarrekening van FNG GROUP, voormeld, over het boekjaar eindigend op eenendertig maart tweeduizend veertien, daar de FNG Retailactiviteiten vanuit boekhoudkundig oogpunt worden geacht te zijn verricht voor rekening van de bij deze akte op te richten naamloze vennootschap "Fred & Ginger Retail Belgium" vanaf één april tweeduizend veertien, nul uur. De ingebrachte bedrijfstak vertegenwoordigt een totale netto-inbrengwaarde van één miljoen honderd zesenzestig duizend zevenhonderd twintig euro (EUR 1.166.720,00).

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor voormelde inbreng wordt aan de naamloze vennootschap FNG GROUP, voormeld, die aanvaardt, één miljoen honderd zesenzestig duizend zevenhonderd twintig (1.166.720) volledig volstorte aandelen op naam, met nummers 1 tot 1.166.720, zonder aanduiding van nominale waarde, toebedeeld.

2.INBRENG IN GELD

Onmiddellijk na de inbreng in natura, heeft de naamloze vennootschap FNG INTERNATIONAL, voormeld, die als tweede oprichter participeert aan de oprichting van de bij deze akte op te richten naamloze vennootschap "Fred & Ginger Retail Belgium", beslist, zoals bevestigd in de onderhandse volmacht van FNG INTERNATIONAL, voormeld, en die aan de akte gehecht zal blijven, een inbreng in geld te doen ten belope van één euro (EUR 1,00) in ruil voor één (1) volledige volstort aandeel op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De inbreng in geld werd overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap bij de bank ING Belgium NV/SA, onder het nummer 13E51 3631 4041 9462. Een bewijs van deze storting zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

Als vergoeding voor voormelde inbreng wordt aan de naamloze vennootschap FNG INTERNATIONAL, voormeld, die aanvaardt, één (1)-volledig volstort aandeel op naam, met nummer 1.166.721, zonder aanduiding van nominale waarde, toebedeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vorm - benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Fred & Ginger

Retail Belgium".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de

afkárting "NV'

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2610 Wilrijk,Terbekehofdreef nummer 43A

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het aanhouden van licenties van productmerken in het algemeen en in het bijzonder van textiel, kleding, schoeiselen, artikelen van leer, bont en bontwaren, kledingaccessoires, handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's en schoeisel, de organisatie van verkoop en marketing van de producten van deze merken en het uitbouwen van agentuur- en importeursnetwerken voor deze merken, zowel in België als in het buitenland;

2.De invoer, de groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer, bont en bontwaren, in kledingaccessoires, zoals handschoenen, dassen en ceinturen, paraplu's en in schoeisel;

3.Alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten of ombouwen;

4.1-let waarnemen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen;

5.Het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als foutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten;

6.1-let nemen van belangen, hetzij door aankoop, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, ongeacht hun doel. Zij mag voor eigen rekening optreden als beleggingsvennootschap of holding;

7.1-let verfenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven op vlak van organisatie en in commerciële aangelegenheden, met betrekking tot management, marketing, bedrijfsbeheer, investeringspolitiek;

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met voormelde activiteiten en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen honderd zesenzestig duizend zevenhonderd eenentwintig euro (EUR 1.166.721,00).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen honderd zesenzestig duizend zevenhonderd eenentwintig (1.166.721) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Het geplaatst kapitaal is volledig ingetekend en volstort in natura en geld (cfr. supra)

Winstverdeling

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer het netto-actief tengevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoctief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. ln voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar.

Gewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de derde maandag van de maand september om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de eigenaars van effecten op naam binnen de in.dè oproeping vermelde termijn aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene ,vèrgadering bij te wonen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.leder aandeel geeft recht op

" één stem,

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens drie leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder schorsen of ontslaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de vertegenwoordigingsmacht werd overgedragen, alleen handelend;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

V.OVirRGANGSBEPALINGEN

1.Bestuur

1. Het aantal bestuurders wordt voor de eerste maal bepaald op drie;

Worden tot die opdracht benoemd:

-de heer Dieter PENNINCKX, wonende te 2820 Bonheiden, Oude Keerbergsebaan 39;

-de naamloze vennootschap FNG GROUP NV, met maatschappelijke zetel te Zilverberklaan 2B, 2820 Bonheiden en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen, afdeling Mechelen) onder nummer 0865.085.788, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel BRACKE, wonende te 2520 Ranst, Oelegemsesteenweg 11; en

-de naamloze vennootschap M.A.D. COLLECTIONS NV, met maatschappelijke zetel te Zilverberklaan 23, 2820 Bonheiden en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen, afdeling Mechelen) onder nummer 0862.015.343, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Tine DE RYCK, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Liersebaan 70D.

2. Het mandaat van de eerste bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020 met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 maart 2020. Hun mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

2. Controle

1. Het aantal commissarissen wordt voor de eerste maal bepaald op één; wordt tot deze functie benoemd: Figurad Bedrijfsrevisoren BV BVBA, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer (RPR Gent), vertegenwoordigd door mevrouw Ann Van Vlaenderen, bedrijfsrevisor.

2. De vergoeding van de commissaris wordt voor de termijn van zijn opdracht vastgesteld op EUR 16.000

per jaar (excl. BTW, met jaarlijkse indexatie op basis van de index der consumptieprijzen).

3.Begín van de vennootschap - afsluiting eerste boekjaar - datum eerste algemene vergadering

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De nieuw opgerichte vennootschap Fred & Ginger Retail Belgium begint te werken vanaf haar oprichting ingevolge onderhavige akte, met dien verstande dat zij de verrichtingen met betrekking tot de bedrijfstak FNG Retailactiviteiten door de inbrengende vennootschap FNG GROUP, voormeld, gesteld vanaf één april tweeduizend veertien, nul uur, boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

.Het eerste boekjaar van de nieuw opgerichte vennootschap "Fred Si Ginger Retail Belgium" gaat in op de datum van onderhavige akte (zonder hierbij afbreuk te doen aan de retroactiviteit op boekhoudkundig vlak van

" de inbreng) en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend vijftien.

3, De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de derde maandag van september

van het jaar tweeduizend vijftien om zestien uur.

VOLMAÇHT

De vergadering verleent volmacht aan Notaris Gérard Indekeu, met standplaats te Brussel, aan elk van zijn medewerkers, aan elke bestuurder van de naamloze vennootschap Fred & Ginger Retail Belgium NV, alsook aan meester Elke Janssens, meester Virginie Ciers, meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van i advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, ten einde over te gaan tot opmaak van en inschrijving van de uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de vennootschap en tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie, alsook aile nodige maatregelen te treffen, enige nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij enige administratie en documenten te ondertekenen teneinde de gevestigde zekerheden op de FNG Retailactiviteiten te behouden en tegenstelbaar te maken ten aanzien van derden. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, REVISORAAL VERSLAG door Figurad Bedrijfsrevisoren BV BVBA en VERSLAG VAN DE OPRICHTERS overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþModword 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " " "

. _ 1 '" I ~ _ ~'_ , . . .. . .

MERINFI

ecntaank van koophandel

Antwerpen

10 JUNI 2015

afdeling Antwerpen

_-

Voo

behou

aan h

Bel

Staatst

Ondernemingsar : 0567.640.535

Benaming

(voluit) ë FRED & GINGER RETAIL BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERBEKEHOFDREEF 43A  2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 15/05/2015, blijkt dat de bestuurders beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Bautersemstraat 68A te 2800 Mechelen met ingang vanaf 05/06/2015.

M.A.D. Collections NV De heer Dieter Penninckx

Bestuurder Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Mevrouw Tine De Ryck

06/07/2015
ÿþr

Mod Word 11.1

!~..{ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0567.640.535

Benaming

(voluit) : Fred & Ginger Retail Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bautersemstraat 68A - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig art. 556 W. Venn.

Neerlegging van de schriftelijke aandeelhoudersbesluiten d.d. 17 juni 2015 overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 17juni 2015

Rekening houdend met het voorgaande, besluiten de Aandeelhouders bij eenparigheid op onherroepelijke wijze aan te stellen en stellen de Aandeelhouders hierbij op onherroepelijke wijze aan, Thibaut Willems, Nathalie Van Landuyt, Michaël cie Bruyn, Audrey Zegers, Pierre De Pauw, of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, als bijzonder gevolmachtigden om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap teneinde:

(i) alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk, vereist of nuttig zijn onder artikel 556 W. Venn. (hierin begrepen, zonder beperking, het neerleggen van onderhavige notulen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van RPR Antwerpen, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

(ii) alle verklaringen af te leggen en alle aktes, uittreksels of andere documenten (welke dan ook) met betrekking tot het voorgaande goed te keuren en te ondertekenen, en

(iii) in het algemeen alle handelingen te stellen en dingen te doen die complementair, noodzakelijk, vereist of nuttig zijn voor het uitvoeren van onderhavige volmacht;

elk met het recht om afzonderlijk te handelen en om één of meerdere personen aan te stellen als ondergevolmachtigden voor de Vennootschap voor het uitvoeren van één of meer machten toegekend aan de gevolmachtigden krachtens deze volmacht en om een dergelijke aanstelling te beëindigen. De rechten, machten en machtigingen van de gevolmachtigden van de Vennootschap om eender welk recht en macht hierdoor toegekend uit te voeren zullen aanvangen en in werking treden vanaf heden en zullen van kracht blijven gedurende een periode van drie (3) maanden vanaf heden. Deze volmacht is onherroepelijk en is onderworpen aan het Belgische recht.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

i

*15095726 111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FRED & GINGER RETAIL BELGIUM

Adresse
BAUTERSEMSTRAAT 68A 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande