FREE2IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREE2IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.548.287

Publication

20/11/2014
ÿþ MOd Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 i





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

10 NOV. 2014 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.548.287

Benaming

(voluit) : FREE2IT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Kromvendreef 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREE21T", met zetel te 2900 Schoten, Kromvendreef 54, gehouden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde op 3 november 2014, neergelegd voor registratie, blijkt het volgende :

-De voorzitter las de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten verklaarden sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name

-Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, te 9051 Sint-Denïjs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Beirens Stefaan, bedrijfsrevisor, de dato 28 oktober 2014 aangesteld door de zaakvoerders overeenkomstig de artikelen 582 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt

"10 Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng bestaat uit twee leningen ten belope van elkeen 30.000,00 EUR ten opzichte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREE2IT, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Kromvendreef 54 en met ondernemingsnummer BE 0847.548.287  RPR Antwerpen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

"de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijgtsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

"de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

"dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lieden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura wordt bij deze verrichting gewaardeerd aan een waarde van 60.000,00 EUR. Het aantal nieuw uit te geven aandelen wordt bepaald op basis van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Als gevolg van de geplande inbreng in natura van de leningen van de heer Filip Van De Veire en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kiewiet Consultancy BVBA, vertegenwoordigd door de heer Olaf Kiewiet, ten bedrage van elk 30.000,00 EUR en voor een totaalbedrag van 60.000,00 EUR, worden er 600 nieuwe aandelen gecreëerd die zullen worden toebedeeld aan de heer Filip Van De Veire (300) en de BVBA Kiewiet Consultancy, vertegenwoordigd door de heer Olaf Kiewiet (300). De bij de inbreng betrokken partijen hebben zich akkoord verklaard om het aantal aandelen als tegenprestatie te bepalen op basis van de fractiewaarde. De aandeelhouders zijn volledig en correct ingelicht aangaande de transactie.

Na de kapitaalsverhoging door inbreng in natura zal het kapitaal 78.900,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 789 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/789ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De inbrengers genieten geen bijzondere voordelen die bijdragen tot de vergoeding van de inbreng behoudens een bestaand mandaat van zaakvoerder voor de heer Filip Van De Veire en de heer Olaf Kiewiet als vertegenwoordiger van de BVBA Kiewiet Consultancy,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het  Belgisch Staatsblad



Wij willen er tenslote aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 28 oktober 2014.

Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Stefaan Beirens

Vennoot."

-Verslag opgesteld door de zaakvoerders de dato 22 oktober 2014 overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende voorstel tot voortzetting van de activiteit en uiteenzetting van de maatregelen die worden overwogen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

-A.Op basis van voornoemde verslagen besliste de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zestigduizend euro (¬ 60.000,00) te verhogen om het van achttienduizend negenhonderd euro (¬ 18.900,00) te brengen op achtenzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 78.900,00) door inbreng in natura van een lening door de heer Van De Veire Filip, wonende te 1367 Ramillies, Rue de la Hisque 30 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KIEWIET CONSULTANCY, te 2900 Schoten, Kromvendreef 54, hebbende als ondernemingsnummer 0820.973,752, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Kiewiet Olaf, wonende te 2900 Schoten, Kromvendreef 54 elk van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap, en dit elk ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), met een totale nominale waarde samen van zestigduizend euro (¬ 60.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van zeshonderd (600) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, en die volledig volgestort aan de inbrengers, naar verhouding van hun inbreng worden toegekend.

-De voorzitter stelde vast en verzocht mij, Notaris te akteren dat ingevolge voorgaande beslissingen, tussenkomsten en onderschrijvingen, de kapitaalsverhoging waartoe hierboven besloten werd definitief is en dat het kapitaal daadwerkelijk verhoogd werd tot het bedrag van achtenzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 78.900,00) vertegenwoordigd door zevenhonderdnegenentachtig (789) identieke en volledig volstorte aandelen zonder nominale waarde.

-De vergadering besliste om artikel 5 van de statuten in overeenstemming met de genomen beslissingen aan te passen als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENZEVENTIGDUIZEND

NEGENHONDERD EURO (¬ 78.900,00), Het wordt vertegenwoordigd door

ZEVENHONDERDNEGENENTACHTIG (789) aandelen zonder nominale waarde."

-De vergadering besliste de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2900 Schoten, Kromvendreef 54 naar 9255 Buggenhout, Judocus Rogmanstraat 19 vanaf 3 november 2014.

-De vergadering besliste de eerste zin van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9255 Buggenhout, Judocus Rogmanstraat 19."

-De vergadering besliste de zaakvoerders van de vennootschap, te weten de heer Van De Veire Filip, wonende te 1367 Ramillies, Rue de la Hisque 30 en de heer Kiewiet Olaf, wonende te 2900 Schoten, Kromvendreef 54 vanaf heden te ontslaan.

De vergadering gaf vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de zaakvoerders voor hun beheer.

-De vergadering machtigde ondergetekende Notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel. De vergadering stelde de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Moore Stephens te 9320 Aalst, Ninovesteenweg 190 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Moens Jan.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Christiane Denys,

Te Dendermonde

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Afschrift van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering

-Gecoördineerde statuten

-Verslag van de zaakvoerder

-Verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012
ÿþ mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111 Neergelegd ter griffi~e van d Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ~A

behouden aan het BeIgisch *12134600* 2.0 JUL 2012

Staatsblad Griffie







- Su Onderr:emïngsnr z 8

Benaming (voluit) : FREE2IT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kromvendreef 54

2900 Schoten

Onderwerp akte :Oprichting

;,Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris met; standplaats te Zele, op zeventien juli tweeduizend en twaalfi ;;neergelegd voor registratie, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP; ;;MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

;Vennoot: 1) De Heer VAN DE VEIRE Filip Cyriel Marita, nationaal ;;nummer 72.05.15-025.05, geboren te Gent op 15 mei 1972, echtgenoot ;;van mevrouw Joy Roberts, wonende te 1367 Ramillies, Rue de la iHisque 30.

1Gehuwd onder het wettelijk stelsel bid gebrek aan Ihuwelijkskontrakt, ongewijzigd.

2) De Heer VAN MOL Bart Frans Adeline, nationaal nummer 73.03.08-

283.61, geboren te Dendermonde op 8 maart 1973, echtgenoot van ;mevrouw Eva Vansynghel, wonende te 9255 Buggenhout, Judocus ;Rogmanstraat 19. ;,Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan ;1huwelijkskontrakt, ongewijzigd.

3) De Heer KIEWIET Olaf, geboren te Heerlen op 11 juli 1967,

,;paspoort nummer NP49J9J44, ongehuwd, van Nederlandse

;;nationaliteit, wonende te 2020 Antwerpen, Eric Sasselaan 7, houder

:;van Belgische E Kaart met nummer B0172157 79, nationaal nummer

67.07.11--567.74.

11. Naam : "FREE2IT".

:;Maatschappelijke zetel: 2900 Schoten, Kromvendreef 54.

?Doel: a) De vennootschap heeft tot doel:

1. Het ontwerpen, ontwikkelen en aanbieden van

(internet) applicaties met betrekking tot het creëren van een (virtuele) marktplaats voor het aanbieden 'van (freelance) ICT diensten in de meest brede zin van het woord.

2. Het ontwikkelen en leveren van producten, toepassingen en diensten in het kader van recruterings- en tewerkstellingsprocessen en -activiteiten.

3. Het organiseren en aanbieden van groepsaankopen en het ontwikkelen van toepassingen en diensten hierrond.

4. Het organiseren en leveren van opleidingen en seminaries

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoçrdèn laan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

5. Het ontwikkelen, aanbieden of publiceren van marktonderzoek en marketingprestaties

6. Het uitbouwen en leveren van advies- en managementdiensten

7. Het leveren van project management diensten en van

begeleiding van projecten en software implementaties in het bijzonder

8. Het aan- en verkopen, huren en verhuren van immateriële en materiële activa in het kader van de hierboven beschreven activiteiten.

9. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

10. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

11. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere

vennootschappen of ondernemingen.

12. Zij mag bovendien voor eigen rekening of voor rekening

van derden alle commerciële, operationele of financiële handelingen verrichten die van aard zouden zijn bovenstaande doelstellingen te verwezenlijking of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZENDNEGENHONDERD EURO (18.900,00). Het wordt

vertegenwoordigd door HONDERDNEGENENTACHTIG (189,-) aandelen zonde nominale waarde.

a) De Heer Van De Veire Filip, voornoemd, verklaart in te schrijven op DRIEENZESTIG (63,-) aandelen voor eén bedrag van

ZESDUIZEND DRIEHONDERD (6.300,00) door een inbreng in geld te doen van TWEEDUIZEND HONDERD EURO (2.100,00).

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudén haan het Belgisch Staatsblad mod14.4

b) De Heer Van Mol Bart, voornoemd, verklaart in te schrijven op DRIEENZESTIG (63,-) aandelen voo r een bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD (6.300,00) door een inbreng in geld te doen van TWEEDUIZEND HONDERD EURO (2.100,00).

c) De heer Kiewiet Olaf, voornoemd, verklaart in te





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge schrijven op DRIEENZESTIG (63,-) aandelen voor een bedrag van ZESDUIZEND DRIEHONDERD (6.300,00) door een inbreng in geld te doen van TWEEDUIZEND HONDERD EURO (2.100,00).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is. heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van eeil

zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tob

zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot gewone zaakvoerders voor een onbepaalde duur worden met eenparigheid benoemd:

- De Heer Van De Veire Filip, voornoemd ;

- De heer Van Mol Bart, voornoemd ;

- De heer Kiewiet Olaf, voornoemd ;

Hun mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene

vergadering.

a.Volgende handelingen van dagelijks bestuur kan elke zaakvoerder

individueel stellen:

- Uitvoeren van de besluiten van de Raad van Bestuur

-- Aangaan van overeenkomsten met derden wanneer zulks handelt over bedragen tot en met 5.000 Euro per overeenkomst (3 zaakvoerders voor hogere bedragen).

- Ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling

- De vennootschap verbinden t.a.v. alle openbare besturen en private administraties, de Kruispuntbank voor Ondernemingen , het beheer van douane en accijnzen, directe belastingen, met zegel gelijkgestelde taksen, BTW, posterijen, telefoonmaatschappijen, spoorwegen, rederijen, luchtvaartmaatschappijen en andere vervoerondernemingen

- In naam van de vennootschap per post verzekerde, aangetekende en andere stukken afhalen, postwissels, kwijtschriften, assignaties, kredietbrieven en andere waarden ontvangen en daarvoor geldig kwijting of handtekeningen geven

- Het betalen van vervallen en niet-betwiste schulden

- Betalingen ontvangen van vervallen schuldvorderingen en er kwijting voor geven

b. Volgende handelingen zijn sleutelbeslissingen waarvoor unanimiteit of akkoord/handtekening van 3 zaakvoerders nodig is:

- Goedkeuring van jaarbudgetten en meerjarenplannen

- Aanwerven, benoemen, ontslaan en/of bezoldigingen vaststellen van medewerkers

- Remuneratie onder welke vorm ook aan bestuurders

- Het verlenen van hypotheekmandaat, borgstelling, bezwaren met hypotheek of pand van haar goederen, haar handelsfonds en/of aandelen in portefeuille

- Het aangaan van nieuwe leningen, kredieten of voorschotten voor bedragen van meer dan 5.000 Euro



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudn 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-- Het verlenen van nieuwe leningen of voorschotten aan derden voor bedragen van meer dan 5.000 Euro

- Licentie en distributieovereenkomsten

- Verkoop van vermogensbestanddelen, die buiten de gewone bedrijfsuitoefening van de vennootschap vallen

- Het openen, verplaatsen of sluiten van uitbatings-, administratieve en maatschappelijke zetels

- Het openen, verplaatsen of sluiten van bijhuizen of agentschappen

- een fusie of splitsing van de vennootschap

- verkoop of overdracht van de activiteiten van de vennootschap

- het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van december om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend veertien. Bestemming van het resultaat:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooratgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wètboek van Vennootschappen.

Volmacht

Comparanten gaven volmacht aan MVP Accountants eg Belastingconsulenten BVBA, met recht van indeplaatsstelling teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen. inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de

oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FREE2IT

Adresse
KROMVENDREEF 54 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande