FRITUUR TITO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRITUUR TITO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.563.479

Publication

16/10/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 I i



7 , Ondernemingsnr : on o , 56 5. ce X..9Benaming

(voluit) : FRITUUR TITO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2200 Herentals, Bovenrij, 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk) op 4 oktober 2013, ter registratie aangeboden, blijkt dat door:

1. De heer VERHEVEN, Tim, geboren te Herentals op 28 juni 1971, nationaal nummer 71.06.28 045-66, ongehuwd, wonende te 2200 Herentals, Bovenrij 19/A000

2. De heer VERREET, Tom, geboren te Bonheiden op 11 september 1980, nationaal nummer 80.09.11 157-i 92, ongehuwd, wonende te 2200 Herentals, Belgiëlaan 211/A

De volgende vennootschap werd opgericht: OPRICHTING

[ ]

De oprichters verzoeken de ondergetekende notaris akte te verlenen dat zij vanaf heden, onder elkaar, een handelsvennootschap hebben opgericht en verzoeken dezelfde notaris de statuten op te stellen van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd FRITUUR TITO, gevestigd te 2200; Herentals, Bovenrij 19 met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel: 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

FINANCIEEL PLAN

Voorafgaand aan het verlijden van deze akte, hebben oprichters het financieel plan, opgemaakt op heden overhandigd aan ondergetekende notaris, die het zal bewaren in het oprichtingsdossier van de; vennootschap,

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De oprichters verklaren dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is, en dat op de honderd (100)

aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt:

1. De heer VERHEVEN Tim, titularis van negenennegentig (99) aandelen

2. De heer VERREET Tom, titularis van één (1) aandeel

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

DEPONERING VAN DE GELDEN - BANKATTEST

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend, werd volstort ten belope van;

één/derde,

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E

6.200,00) .

Het voormeld bedrag van deze stortingen is gedeponeerd op eeg bijzondere rekening met nummer BE 75

1325 4246 3851 bij de Delta Lloyd bank, geopend namens de vennootschap in oprichting.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de wettelijke voorwaarden overeenkomstig artikel 226, 1° van het

wetboek van vennootschappen vervuld zijn en dat de deponering van de gelden heeft plaatsgevonden

overeenkomstig de wet,

VOLSTORTING

Ingevolge voormelde inschrijving en storting dienen nog te volstorten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD 4

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 7 OKT, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Voornoemde heer Verheyen Tim een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro

(¬ 12.276,00);

-Voomoemde heer Verreet Tom een bedrag van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00).

De verschijners verzoeken mij, notaris te akteren dat de voorwaarden bedoeld in artikel 214, 216 en 223 van

het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd.

r..}

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam FRITUUR TITO.

Artikel 2, Maatschappelijke zetel

De zetel bevindt zich in het Nederlandse taalgebied op de plaats die de zaakvoerder(s) heeft of hebben aangeduid,

De maatschappelijke zetel kan door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) en zonder statutenwijziging te moeten doorvoeren worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied.

Iedere verplaatsing van de zetel zal door toedoen van de zaakvoerder(s) bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- De uitbating van fast food-zaken, snackbars, frituren en dergelijke, omvattende de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants, frietkramen, hotdogsstalletjes, croissanteries, crêperies en warmewafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, drive-in restaurants, pizzeria's;

- Frituur, cremerie, verbruiksaion (geen bediening), kleinhandel in consumptie-ijs en roomijs, kleinhandel in koloniale waren en voedingswaren, kleinhandel in algemene voedingswaren en huishoudelijke artikelen, kleinhandel in sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen;

- De aankoop, verhuur , onderhoud en verkoop van alle roerende goederen ten behoeve van eigen handelsverrichtingen;

Haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, oordeelkundig uit te breiden, en bemiddelen voor rekening van derden bij aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het buitenland als in het buitenland.

Zij mag alle beheer , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening , in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handeling kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL ll : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Naar aanleiding van de oprichting werd dit kapitaal volstort ten belope van 1/3.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 11100ste van het maatschappelijk kapitaal.

[" .]

TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder of de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De opdracht van de gewone zaakvoerder(s) is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. De opdracht van de statutaire zaakvoerder(s) is slechts herroepbaar om gewichtige redenen of met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

Thans wordt er geen STATUTAIRE ZAAKVOERDER benoemd.

Artikel 11. Bevoegdheden

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris die hij goed vindt.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

ieder jaar, op de vierde maandag van de maand juni om 20.00 uur, wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

[,..j

TITEL VI. BOEKJAAR -- W1NSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

[" 1

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging

ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1, Maatschappelijke zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Bovenrij 19;

2. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2015 overeenkomstig de statuten.

~

,.,~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

3. Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur, de heer Verheyen Tim, won end

te Herentals, Bovenrij 19a en de heer Verreet Tom, wonend te Herentals, Belgiëlaan 2 bus 1a, beide hier

aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerders verklaren, ieder afzonderlijk, dat zij niet getroffen worden door een rechterlijk verbod om

bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen,

3, Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de oprichters op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenlssen namens de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Volmachten

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.W. Accountants", met zetel te 3120 Tremelo, Bollobos 17, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en schrapping van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

6. Kosten

De oprichters verklaren te weten dat het bedrag van alle kosten, vergoedingen en lasten, die ten laste

vallen van de vennootschap uit hoofde van haar oprichting, ¬ 1.105,07 bedraagt.

De oprichters machtigen de instrumenterende notaris deze som vooraf te nemen op het ogenblik van het

vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL opgesteld voor registratie ter neerlegging op de rechtbank en ter publicatie in het Belgisch Staatsblad

j



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bieke Heyns,

Notaris.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 21.09.2015 15590-0296-009
19/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FRITUUR TITO

Adresse
BOVENRIJ 19 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande