FUN EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : FUN EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.679.267

Publication

07/01/2015
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 833.679.267 Benaming

(voluit) : Fun Events vzw

~~~aGELEGD

2 G DEC, 2014

Griffie

ANiW!~p{p~~ ~rz.tcOUPi" tA,vi7l=L-

, afd. MECHELEN

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : rappoortlaan 3 -2580 Putte

Onderwerp akte : wijziging van de naam van de vzw

Wij zijn overeengekomen dat de vzw niet langer de naam Fun Events vzw heet maar Nameless vzw. ondergetekende

1.De heer Wuyts Hans, arbeider, wonende te 2580 Putte, rappoortlaan 3

geboren op 18/04/1972 te Lubbeek - 72041818935

Gedaan te Putte, op 23/12/2014 bij onderhandse akte, in zoveel exemplaren ais er partijen zijn,

Wuyts Han voorzitter

28/02/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11Il1 liii l li l 1l1l 11 ll1l 11 Î 1 1l

*12047016*

bel

Et

a~ Sta

Ondernerningsnr : 833.679.267

Benaming

(voluit) : Fun Events vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : h.consciensestraat 25-9100 sint niklaas

Onderwerp akte :

STATUTEN ***

De ondergetekenden

1.De heer Wuyts Hans, arbeider, wonende te 2580 Putte, rappoortlaan 3

geboren op 18/04/1972 te Lubbeek - 72041818935

2.Mevrouw Snelders Maroussia, bediende, wonende te 2580 putte, rappoortlaan 3,

geboren op 11/04/1981 te Sint- Niklaas - 81041105088

3.De heer Vromans Johan, arbeiders wonende te Meester Van Der Borghtstraat 138 -2840 Putte

geboren op 31/08/1970 te Neerpelt - 70083119315

zijn overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan de statuten de volgende zijn:

Titel L Benaming, zetel, doel

Art. 1. De vereniging draagt de naam " Fun Events vzw " en is opgericht voor onbepaalde duur.

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te rappoortlaan 3-2580 putte, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Mechelen. De zetel kan overgeplaatst worden naar iedere andere plaats bij beslissing van de raad van bestuur, De verplaatsing van de zetel moet binnen de maand bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Art, 3. De vereniging heeft tot doelstelling

- bijdragen tot de ontwikkeling van de culturele opvoeding

- het inrichten en bevorderen van culturele activiteiten in 't algemeen

Deze opsomming is exemplair, niet limitatief,

De vereniging mag alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan haar maatschappelijk doel, met inbegrip van winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen,

Zij is bevoegd om alle mogelijke rechten uit te oefenen op roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad = 287O2/2612 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Titel 1l. Leden

Art. 4. De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en steunende leden, Het getal van de leden is niet beperkt. Het aantal van de effectieve Leden mag evenwel niet minder bedragen dan drie.

Art. 5. De effectieve leden zijn

a) de ondertekenaars van onderhavige akte;

b) voorgedragen door één van de effectieve leden;

c)aanvaard door 213 van de effectieve leden;

d)Stemgerechtigd in de Algemene Vergadering

d) Een effectief lid kan zelf ontslag nemen door middel van een aangetekende brief. Het ontslag gaat in drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief, Een effectief lid kan ontslagen worden door de algemene vergadering, met een 2/3 meerderheid. Het effectief lid wordt hiervan per aangetekende brief in kennis gesteld, Het ontslag gaat in, drie maanden na datum van de beslissing van de algemene vergadering. Bij zware tekortkomingen, kan een effectief lid onmiddellijk ontslagen worden door de algemene vergadering, met een 2/3 meerderheid.

Art. 6. De steunende leden zijn

a)Aanvaard door 2/3 van de effectieve leden;

b)In lidmaatschap beperkt in tijd, namelijk vanaf de goedkeuring door de algemene vergadering tot 31 7 december van datzelfde jaar.

c)Een steunend lid, kan ten allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden, met een 2/3 meerderheid. Het ontslag gaat onmiddellijk in en wordt per gewone brief bekendgemaakt aan het steunend lid, Een steunend lid heeft geen stemrecht en mag niet deelnemen aan de algemene vergadering.

Art. 7.

Het lid dat ontslag neemt of dat uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit, en kan geen teruggave vorderen van de betaalde bijdragen, of vergoeding eisen voor geleverde prestaties. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid. Een ontslagnemend of Uitgestoten Lid, of de rechthebbenden van een overleden lid kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Art, 8. Eenieder die wil toetreden dient de doelstelling en voorwaarden na te leven en een jaarlijks lidgeld te betalen. De raad van bestuur bepaalt jaarlijks het lidgeld vocr alle leden. Dit kan maximaal EUR 25 (vijfentwintig) bedragen.

Het niet betalen van [id gelden en het niet langer voldoen aan de gestelde lidmaatschap voorwaarden hebben van rechtswege ontslag uit de vereniging tot gevolg.

Titel III, Algemene vergadering

Art. 9. De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden, en heeft de bevoegdheden opgesomd in

artikel 4 van de wet van 27 juni 1921:

.de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

.de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

'de ontbinding van de vereniging;

.de uitsluiting van een werkend lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

'alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 10. De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter

of de plaatsvervanger. .

Art. 11. Van elke vergadering worden verslagen opgemaakt en bijgehouden op de maatschappelijke zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Art. 12. Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de effectieve leden.

Art. 13. De uitnodiging voor de algemene vergadering komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de algemene vergadering. De uitnodigingen worden minstens zeven dagen váôr de algemene vergadering verstuurd. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een plaatsvervanger.

Art. 14. De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, In de algemene vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht. Met Uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezigen stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt de doorslag.

Art. 15. leder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een Lasthebber die ook een effectief lid moet zijn van de vereniging. leder effectief lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.

Titel IV. Raad van bestuur

Art, 16. De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie leden. De leden worden voor een periode

van 2 jaar benoemd door de algemene vergadering en dit bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het mandaat dient 2-jaarlijks door de A.V. herbevestigd te worden. Bij overlijden, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt een vervanger aangeduid door de volgende algemene vergadering, Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd.

Art. 17. De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris en bepaalt hun bevoegdheden.

Art. 18. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet.

De raad van bestuurvaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht. Het reglement kan door de raad van bestuur steeds gewijzigd worden.

Art. 19. De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan een van zijn leden en zelfs aan derden, via een volmacht.

De raad van bestuur kan een lid van de raad van beheer mandateren om, in naam van de vereniging, te zetelen in andere vennootschappen, verenigingen of (koepel)organisaties.

Art. 20. Alle akten die de vereniging verbinden, worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de gezamenlijke handtekening van twee gemandateerde bestuurders. Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging. Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in rechte.

Art. 21. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger, met een minimum van viermaal per jaar, De uitnodiging komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad van bestuur. De uitnodigingen worden minstens zeven dagen vôôr de raad van bestuur verstuurd.

Art. 22. De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of door volmacht vertegenwoordigde leden, Elk bestuurslid kan zich bij volmaoht laten vertegenwoordigen

door een ander bestuurslid. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Bij beslissingen i.v.m. het aanwerven of ontslaan van personeel is wel een 2/3e aanwezigheid vereist, Deze

beslissingen worden genomen bij een 2/3e meerderheid van de aanwezige en bij volmacht ' vertegenwoordigde leden.

Art. 23, Van elke vergadering worden verslagen opgemaakt en bijgehouden ter inzage op de maatschappelijke zetel.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Art. 24. De aansprakelijkheid van de bestuurders wordt geregeld overeenkomstig artikel 14. van de wet van 27 juni 1921.

Titel V. Begrotingen en rekeningen

Art. 25. Elk jaar stelt de Raad van Bestuur de rekeningen en begroting op van respectievelijk het afgelopen en komend boekjaar, lopend van 1 januari tot en met 31 december. Deze worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering, die ontlasting verleent aan de bestuurders.

Art. 26. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

Titel VI, Ontbinding, Vereffening

Art. 27. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal effectieve leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. De vereniging kan vóór het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 of door een gerechtelijke beslissing. In geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld,

Art, 28. De algemene vergadering beslist bij ontbinding van de vereniging over het vermogen, dat na voldoening van de schulden, wordt overgedragen om een vereniging waarvan het doel dat van de ontbonden vereniging het meest benadert.

Art. 29. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de wet van 27 juni 1921. Titel VII. Stichtende Leden

Art. 30. De volgende leden zijn de stichtende en de eerste leden van de raad van bestuur. Allen bezitten de Belgische nationaliteit,

Het huishoudelijk reglement voorziet in alles instanties, waarin de wet geen uitsluitsel geeft en regelt zaken van inwendige orde. Tevens bevat het de aanvullingen bij en de verdere omschrijving van bovenstaande artikels.

Gedaan te Putte, op 13/02/2012 bij onderhandse akte, in zoveel exemplaren als er partijen zijn.

Wuyts Hans Snelders Maroussia vromans an

voorzitter bestuurder penningmeester bestuurder ` ijet rig'

te\bf b , 0\19,A %(0 ).cUQ

Voor-

behiiuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2011
ÿþr

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MD 22

DENDER MONDE

G riffie

Ondernemingsnr: 833 C19 c263'

Benaming

(voluit) : Fun Events vzw

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : H.consciencestraat 25 -9100 Sint-Niklaas

Ondertitverp akte :

Oprichtingsstatuten Fun Events vzw

De ondergetekenden

1.De heer Wuyts Hans, arbeider, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Hendrik.consàensestraat 25 geboren op 18/04/1972 te Lubbeek - 72041818935

2.Mevrouw Snelders Maroussia, bediende, wonende te 9100 Sint-Niklaas Hendrik conscienceslraat 25, geboren op 11/04/1981 te Sint- Niklaas - 81041105088

3.De heer Vromans Johan, arbeiders wonende te Meester Van Der Borghtstraat 138 -2840 Putte geboren op 31!08/1970 te Neerpelt - 70083119315

Hierna genoemd "stichters', allen van Belgische nationaliteit, zijn overeengekomen een vereniging op te richten, met de volgende statuten:

Titel t. Benaming, maatschappelijke zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam " Fun Events vzw ". Het is een vereniging zonder winstoogmerk zoals omschreven in de wet van 27 juni 1921 en 2 mei 2002. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en ze kan ten alle tijde ontbonden worden.

Art. 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Hendrik conscienoestraat 25, 9100 Sint-Niklaas, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De zetel kan overgeplaatst worden naar iedere andere plaats bij beslissing van de raad van bestuur. De verplaatsing van de zetel moet binnen de maand bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Art. 3. De vereniging heeft tot doelstelling :

- bijdragen tot de ontwikkeling van de culturele opvoeding

- het inrichten en bevorderen van culturele activiteiten in 't algemeen

Deze opsomming is exemplair, niet limitatief.

De vereniging mag alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan haar maatschappelijk doel, met inbegrip van winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waanvan de opbrengsten volledig zullen warden bestemd voor de verwe-zenlijking van de niet-winstgevende doelstellingen.

Zij is bevoegd om alle mogelijke rechten uit te oefenen op roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFE r.t~T1ANIt

1/AN KOOPHANDEL__.

1 1. OZ. 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOP 2.2

Titel Il. Leden

Art. 4. De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en steunende leden. Het getal van de leden is niet beperkt. Het aantal van de effectieve Leden mag evenwel niet minder bedragen dan drie.

Art. 5. De effectieve leden zijn :

a) de ondertekenaars van onderhavige akte;

b) voorgedragen door één van de effectieve leden;

3.aanvaard door 213 van de effectieve leden;

4.Stemgerechtigd in de Algemene Vergadering

d) Een effectief lid kan zelf ontslag nemen door middel van een aangetekende brief. Het ontslag gaat in drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief. Een effectief lid kan ontslagen worden door de algemene vergadering, met een 2/3 meerderheid. Het effectief lid wordt hiervan per aangetekende brief in kennis gesteld. Het ontslag gaat in, drie maanden na datum van de beslissing van de algemene vergadering. Bij zware tekortkomingen, kan een effectief lid onmiddellijk ontslagen worden door de algemene vergadering, met een 2/3 meerderheid.

Art. 6. De steunende leden zijn :

1.Aanvaard door 213 van de effectieve leden;

2.In lidmaatschap beperkt in tijd, namelijk vanaf de goedkeuring door de algemene vergadering tot 31 december van datzelfde jaar.

3.Een steunend lid, kan ten allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden, met een 2/3 meerderheid. Het ontslag gaat onmiddellijk in en wordt per gewone brief bekendgemaakt aan het steunend lid. Een steunend lid heeft geen stemrecht en mag niet deelnemen aan de algemene vergadering

Art. 7.

Het lid dat ontslag neemt of dat uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit, en kan geen teruggave vorderen van de betaalde bijdragen, of vergoeding eisen voor geleverde prestaties. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid. Een ontslagnemend of uitgestoten Lid, of de rechthebbenden van een overleden lid kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Art. 8. Eenieder die wil toetreden dient de doelstelling en voorwaarden na te leven en een jaarlijks lidgeld te betalen. De raad van bestuur bepaalt jaarlijks het lidgeld voor alle leden. Dit kan maximaal EUR 25 (vijfentwintig) bedragen.

Het niet betalen van lid gelden en het niet langer voldoen aan de gestelde lidmaatschap voorwaarden hebben van rechtswege ontslag uit de vereniging tot gevolg.

Titel III. Algemene vergadering

Art, 9. De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden, en heeft de bevoegdheden opgesomd in artikel 4 van de wet van 27 juni 1921:

" de wijziging van de statuten;

" de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

" de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MoD2.2

" de ontbinding van de vereniging;

" de uitsluiting van een werkend lid;

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

-alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 10. De algemene vergadering komt minstens één maal per jaar samen, op uitnodiging van de voorzitter of de plaatsvervanger.

Art. 11. Van elke vergadering worden verslagen opgemaakt en bijgehouden op de maatschappelijke zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage van kunnen nemen.

Art. 12. Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de effectieve leden.

Art. 13. De uitnodiging voor de algemene vergadering komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de algemene vergadering. De uitnodigingen worden minstens zeven dagen vóór de algemene vergadering verstuurd. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of een plaatsvervanger.

Art. 14. De vergadering is geldig samengesteld indien ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. In de algemene vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht. Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezigen stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van de beheerder die hem vervangt de doorslag.

Art. 15. Ieder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een Lasthebber die ook een effectief lid moet zijn van de vereniging. Ieder effectief lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.

Titel IV. Raad van bestuur

Art. 16. De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie leden. De leden worden voor een periode van 2 jaar benoemd door de algemene vergadering en dit bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het mandaat dient 2-jaarlijks door de A.V. herbevestigd te worden. Bij

overlijden, ontslag of afzetting van een beheerder wordt een vervanger aangeduid door de volgende algemene vergadering. Het mandaat van beheerder wordt niet bezoldigd.

Art. 17. De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris en bepaalt hun bevoegdheden. Deze functies zijn verenigbaar.

Art. 18. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet.

De raad van beheer vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die zij nodig acht. Het reglement kan door de raad van beheer steeds gewijzigd worden.

Art. 19. De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan een van zijn leden en zelfs aan derden, via een volmacht.

De raad van beheer kan een lid van de raad van beheer mandateren om, in naam van de vereniging, te zetelen in andere vennootschappen, verenigingen of (koepel)organisaties.

Art. 20. Alle akten die de vereniging verbinden, worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de gezamenlijke handtekening van twee gemandateerde beheerders. Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging. Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in rechte.

Art. 21. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vereniging dit vereist, op uitnodiging van de voorzitter of plaatsvervanger, met een minimum van viermaal per jaar. De uitnodiging komt bij gewone brief, via fax of e-mail. Deze vermeldt datum, plaats en agenda van de raad

1

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

van beheer. De uitnodigingen worden minstens zeven dagen váár de raad van beheer verstuurd.

Art. 22. De raad van bestuur kan slechts beslissingen nemen wanneer een gewone meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen door een eenvoudige meerderheid van de aanwezige of door volmacht vertegenwoordigde leden. Eik bestuurslid kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een ander bestuurslid. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

" ~ ~

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij beslissingen i.v.m. het aanwerven of ontslaan van personeel is wel een 213e aanwezigheid vereist. Deze beslissingen worden genomen bij een 2/3e meerderheid van de aanwezige en bij volmacht vertegenwoordigde leden.

Art. 23. Van elke vergadering worden verslagen opgemaakt en bijgehouden ter inzage op de maatschappelijke zetel.

Art. 24. De aansprakelijkheid van de bestuurders wordt geregeld overeenkomstig artikel 14. van de wet van 27 juni 192 en

Titel V. Middelen en begroting

Art. 25. Elk jaar stelt de Raad van Beheer de rekeningen en begroting op van respectievelijk het afgelopen en komend boekjaar, lopend van 1 januari tot en niet 31 december. Deze worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering, die ontlasting verleent aan de beheerders. Bij wijze van uitzondering loopt het eerste dienstjaar van 1 maart 2011 tot 31 december 2012

Art. 28 De middelen en het vermogen van de vereniging bestaan uit de bijdragen van de steunende leden, uit subsidies, schenkingen, inkomsten en baten in functie van het maatschappelijke doel.

Art. 27. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of op een andere wijze aan de leden worden uitgekeerd.

Titel VI. Ontbinding, Vereffening

Art. 28. De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, in zover het aantal effectieve leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. De vereniging kan vóár het verstrijken van haar duur ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 of door een gerechtelijke beslissing. In geval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daarvan door de rechtbank, een of meer vereffenaars . benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Art. 29. De algemene vergadering beslist bij ontbinding van de vereniging over het vermogen, dat na voldoening van de schulden, wordt overgedragen om een vereniging waarvan het doel dat van de ontbonden vereniging het meest benadert.

Titel VII. Slotbepalingen

Art. 30. De wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd op 2 mei 2002, is onverminderd van toepassing voor de eventualiteiten waarvoor geen regeling is voorzien.

Het huishoudelijk reglement voorziet in alles instanties, waarin de wet geen uitsluitsel geeft en regelt zaken van inwendige orde. Tevens bevat het de aanvullingen hij en de verdere omschrijving van bovenstaande artikels.

Gedaan Te Sint-Niklaas op 11/0212011 bij onderhandse akte, in zoveel exemplaren ais er partijen zijn.

Wuyts Hans Snelders Maroussia Vromans Johan

Voorzitter Bestuurder penningmeester bestuurder secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FUN EVENTS

Adresse
RAPPOORTLAAN 3 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande