FUZZBOX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUZZBOX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.902.744

Publication

20/12/2012
ÿþ Mooi Word 11.1

lL _ t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 I u Neergelegd rTiffe van nbi Pecr-lank

Vooi van Kcorii"~~t~~~~s

behou. 1 1 DEC 2012'

aan h Griffie

Belgi:

Staatst



1 04946*



i

-- - - ---~- --------- --- ----

Ondernemingsnr : 0 5 0 l" 9 0 2 ' '7 4 4

Benaming

(voluit) : FUZZBOX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen (Merksem), Ridder Van Parijsstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, notaris te Lier op 10 december 2012 dat er een

vennootschap werd opgericht door:

De heer BLOCK Ruben, geboren te Lier op 26 juni 1971, nationaal nummer 71.06.26 475-84, ongehuwd,

wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Ringlaan 38 Bus 2.

Naam: FLIZZBOX,

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Zetel: 2170 Antwerpen (Merksem), Ridder Van Parijsstraat 42.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Beoefening van uitvoerende kunsten, artistieke prestaties.

2. Het componeren van muziek, het schrijven van teksten, het deelnemen met muziek en zang aan alle activiteiten van cultuur en ontspanning met inbegrip van film, video, artistieke medewerking aan de opnamen van geluidsdrag ers, dit alles in de meest uitgebreide zin.

3. Het uitgeven van muziekproducties, het vertegenwoordigen van muziekproducenten en het verdelen van platen, cassettes, compact discs, geluids- en alle andere beelddragers, met inbegrip van alle activiteiten betreffende geluidsopname, synchronisatie, muzikale decors, montage en realisatie van magneetbanden.

4. Het beheren, coördineren, uitbaten, deponeren, in waarde stellen, verwerven, vervreemden, in licentie geven of nemen en verdedigen van auteursrechten (zowel vermogensrechten als morele rechten, evenals alle andere bepaalde bijzondere rechten van vermogensrechtelijke aard), digitale rechten, master -ownership rechten, uitgeversrechten, brevetten, octrooien, licenties, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, naburige rechten en aanverwante rechten ter bescherming van onder meer teksten van alle aard, ongeacht de inhoud, de omvang of de vorm, fotografieën, ongeacht de informatiedrager, muzieksequensen, videosequensen of audiovisuele sequensen in het algemeen ongeacht het formaat of de informatiedrager, computerprogramma's en databanken,

5. De activiteit van impresario en het stellen van alle makelaarsverrichtingen ter gelegenheid van het innen van auteurs- en gelijkaardige rechten, waaronder royalty's.

6. Het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen en medewerken hieraan in de meest uitgebreide zin van het woord, alsook de handel in en de promotie van diverse producten voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, uit de muzieksector zoals alle vormen van merchandising en promotiemateriaal,

7. Het verlenen van advies en praktische hulp inzake activiteiten op het gebied van de mediasector en onder meer op het gebied van persorganen, radio, televisie, video en Internet, evenals op het gebied van communicatie in het algemeen, public relations en persvoorlichting.

8. De organisatie van evenementen omvattende onder meer maar neet uitsluitend:

- De organisatie van evenementen in het algemeen, en in het bijzonder van concerten, festivals, en allerhande

feesten en themafeesten,

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het inhuren en verhuren van presentatoren/presentatrices, zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren die verband houden met voormelde activiteiten.

- Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden,

9. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,

10. Het aanleggen, het oordeel kundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondememingen,

11. Fabricatie van flightcases meubels etc. voor gebruik bij en ondersteuning van het opnemen, opvoeren en logistiek ondersteunen van voornamelijk, doch geenszins daartoe beperkt, artistieke prestaties.

12. Het logistiek ondersteunen van artistieke prestaties.

13. Verhuur van personenauto's, vrachtwagens en ceremonie wagens.

14. Het uitvoeren en ondersteunen van cultureel onderwijs

Deze opsomming is niet limitatief, maar enkel aanwijzend.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming niet derden, in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland, zowel in groot- als in kleinhandel.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van samenhorigheid of samenhang vertoont met het hare.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparant heeft verklaard in te tekenen op het ganse kapitaal van de vennootschap en heeft een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) gestort, waarvoor hem honderd (100) ten belope van twee derde (2/3) volgestorte aandelen worden toegekend.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun opdracht geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn ad nutum afzetbaar, bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat dit recht geeft op een vergoeding.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder zal, in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan een volmachthouder.

De algemene vergadering beslist of de zaakvoerder zijn functie al dan niet ten kosteloze titel uitoefent.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van aile eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Controle: Er wordt geen commissaris aangesteld.

Algemene Vergadering; Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, wordt jaarlijks gehouden op de vijftiende juni om 18.00 uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar 2014.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertïg december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het afschrift van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

Winstverdeling;

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt ; verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING

Vervolgens zijn de oprichters bijeengekomen in eerste algemene vergadering, en zij hebben, met eenparigheid

van de stemmen, de volgende besluiten genomen:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b, te benoemen tot deze functie: bovenvermelde heer BLOCK Ruben, die verklaart te aanvaarden en die bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. de zaakvoerder aan te stellen voor onbepaalde duur.

d. de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen, Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en aile andere administraties, verlenen de oprichters volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan BVBA WILFA, met zetel te 2100 Antwerpen, Oude Donklaan 139, ingeschreven in het RPR Antwerpen onder ondernemingsnummer 0419.787.096,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS,

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 10 december 2012.

2° Uittreksel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 30.09.2015 15624-0428-009
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16515-0087-011

Coordonnées
FUZZBOX

Adresse
RIDDER VAN PARIJSSTRAAT 42 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande