FVV PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FVV PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.892.737

Publication

07/08/2014
ÿþMod Word 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a a~ i:.w t, )i..

-,,,e i.~~., t-,., i~j .:#11..,. ~ `" ;i .k...

..... -~

......,.,..a .....

2~ -07- ~~i4

w~. ~.~,,,~~~,

~..~  .~

_ ..iiF~:l`~1 F,,`«.,C~ ~~fi3l `i<'~''.i r"lilisi:'':I.

ïitJ1-~vEr-I(~¬ ;ï~l, «~ffitx~'(li'l! rÿN



111111

311,111,11,11,1.111)1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr:J~5% $q Z.) 1S1-

Benaming

(voluit) : FVV PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KOOLSTRAAT 2 BUS 102, 2800 MECHELEN (volledig adres)

Onderwerp akte : "OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de drieëntwintigste juli, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap werd opgericht door : VAN VRACEM Frank Edgard Magda, geboren te Mortsel op 13 september 1957, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 57.09.13-423:59, wonende te 2800 Mechelen, Koolstraat 2 bus 102.

Gehuwd met VAN dER STRAFTEN Pascale Stefanie Jan, onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Marleen De Bondt, te Puurs, op 3 april 2012.

Hoofdelijke borgstelling van de enige vennoot

Ten einde vast te stellen dat hij persoonlijk niet hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap verklaart de comparant oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE

VORM  NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-+-+sprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "FvV Projects".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Koolstraat 2 bus 102.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in hoofd- als onderaanneming :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aannemen en uitvoeren en laten uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken van alle aard, zoals daar zijn, metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, glaswerken, pla'foneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, plaatsen van wand- en vloerbekledingen en andere.

De aan- en verkoop, plaat-'sing en herstelling van producten, materialen en bijhorigheden, gerelateerd aan voormelde activiteiten.

Alle roerende en onroerende verhandelingen, namelijk het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, het bouwen of verbouwen, de promotie, de studie, het in staat brengen door urbanisatie, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen zowel in België als in het buitenland, alsmede de verkoop van zelfgebouwde eigendommen, aanneming van nieuwe bouwen en verandering van bestaande gebouwen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrecht-rstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fásie, in-'schrijving, participaties, financiele tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activi-steiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING -- STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst door de enige vennoot-oprichter en volledig volstort zoals blijkt uit het aan de notaris voorgelegde bankattest.

BESTUUR  BENOEMING -- BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen.

Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaakvoerder besluit de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zàakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennoot schap aangesteld, VAN VRACEM Frank Edgard Magda, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Op vraag van de notaris bevestigt deze laatste, niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

ALGEMENE VERGADERING  TOELATING  STEMRECHT :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de derde woensdag van juni om 19 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer'zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dé wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drielvierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neeriegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015;

2.Pe eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016;

c

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3.AIle handelingen en daden, die voor rekening van de ven-'noot-'schap in oprichting zijn uitgevoerd sedert 1 juli 2014 en de daaruit voort-'vloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange-gaan door de bij deze opgeryrichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

bezoldiging zaakvoerder:

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Tot bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: Fiscal First Vlaams-Brabant BV oW BVBA (ON 0818,289,723), Schuttershofstraat 12 te 1880 Kapelle-op-den-Bos, vertegenwoordigd door Hendrycks Danny, Scheldeboord 26 B4 te 2620 Hemiksem.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FVV PROJECTS

Adresse
KOOLSTRAAT 2 BUS 102 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande