G & S CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : G & S CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.420.328

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 18.07.2014 14319-0343-012
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.07.2013 13345-0247-012
22/03/2011
ÿþM MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1 II lihi 111h 11I I11I II 1I III

+11044197"



NEERGELEGD

10 -03- 2011

GRIFFIE RE_;Ç HTBANK van KOOPHANDELete MECHELEN

834 4t0 3~.8

Onciernelnirrgsnr Benaming

(volcut) : G & S CONSULT

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUGGELANDEN 42 - 2570 DUFFEL

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 1 maart 2011)

Artikel 1  rechtsvorm en benaming

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "G & S CONSULT"

Artikel 2  duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 3  zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2570 Duffel, Bruggelanden 42. De maatschappelijke zetel kan zonder statutenwijziging worden verplaatst eender waar in het Belgisch grondgebied.

Artikel 4  doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het voeren van interim management, consulting, crisismanagement, training en vorming, het verstrekken

van adviezen, project management en de dienstverlening via kennisoverdracht.

Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfeconomische aangelegenheden, zoals planning,

organisatie, veiligheid, marketing en efficiënt beheer van ondernemingen.

Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel.

Ontwerp en inrichting van bedrijven.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke

org a n i satiesystern en .

Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met telecommunicatie, IT-diensten en

aanverwante producten voor ondernemingen, het geven van coaching, van scholing en het organiseren van

seminaries, voordrachten en presentaties omtrent deze technieken en producten, dit zowel in eigen lokalen als.

in lokalen van derden.

Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager.

De ontwikkeling, studie, aankoop, verkoop, leasing en verhuur van software, hardware en telecommunicatie

rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, tegen commissie of op

percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook.

Het optreden als agent, of het voeren van een agentuur voor gelijke welke diensten of producten, die de wet

toelaat.

Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren, in het (doen) financieren van, het voeren van

directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen

en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen.

De invoer en uitvoer in groothandel van wijnen en likeuren. Het verhuren van "oldtimers" (personenwagens)

Het organiseren van evenementen van sociale, culturele, sportieve of economische aard.

_.........----.._.

Op de lasi:lie blz. van Luik B;rerrrivlden ; Recto : Naam en f'io£:díif'=ILjETeiC, vee de irëirial112rltere-n.i:e notaris, hetzij van de i3ersc(UhT(f:n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ;lan derden te vert;.'ger!;;+ci;]rdigEin

Verse : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het organiseren van recepties en feesten, het uitvoeren van de activiteit van diskjockey, het verhuren van materiaal hiervoor.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samensmelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Artikel 5  kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 EUR (duizend euro), vertegenwoordigd door 10 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Mevrouw VAN MACKELBERGH Sandra, voornoemd, stilte vennoot, plaatst 100 EUR en ontvangt hiervoor 1 aandeel. De heer CEUSTERS Gunther, voornoemd, beherend vennoot, plaatst 900 EUR en ontvangt hiervoor 9 aandelen.

Artkel 6  vennoten

De vennootschap kan één of meer beherende vennoten hebben en een of meer stille vennoten. Bij de oprichting is enkel de heer CEUSTERS Gunther, voornoemd, beherend vennoot en onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk. De andere vennoot of vennoten zijn stille vennoten, die zich enkel verbinden voor hun inbreng.

Artikel 7  bestuur

De heer CEUSTERS Gunther, voornoemd, is statutair zaakvoerder van de vennootschap. De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel van de vennootschap. De zaakvoerders hebben de residuaire bevoegdheid voor alles wat niet tot de bevoegdheid behoort van de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt bijgevolg de vennootschap in en bulten rechte. Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd zijn.

Artikel 8  algemene vergadering: samenstelling en bevoegdheden

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen door de vennootschap aangegaan, te verrichten of te bekrachtigen. Tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behoort elke statutenwijziging, de goedkeuring van de jaarrekening, de benoeming van de zaakvoerders, de eventuele benoeming van een commissaris en de ontbinding van de vennootschap.

De regelmatige samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen. De door de algemene vergadering op regelmatige wijze genomen besluiten zijn bindend voor alle vennoten met inbegrip van de afwezige en degene die tegenstemmen.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Niemand kan zich echter laten vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Artikel 9  algemene vergadering: bijeenroeping, stemming, notulen

Iedere zaakvoerder, evenals de eventuele commissaris is gerechtigd om de algemene vergadering bijeen te roepen. Hij is verplicht deze bijeen te roepen wanneer de vennoten die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vorderen. De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek der Vennootschappen en kan gebeuren via aangetekend schrijven, per gewone brief elektronische brief. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in leeftijd der zaakvoerders, of bij dienst ontstentenis, door de tweede oudste in leeftijd der zaakvoerders.

De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan en desgevallend een stemopnemer. leder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem. Behoudens anders bepaald in deze statuten of in het Wetboek van Vennootschappen worden alle besluiten van de algemene vergadering genomen met een absolute meerderheid van stemmen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de stemopnemer desgevallend en door de vennoten die erom vragen. De afschriften voor een derde worden ondertekend door een zaakvoerder.

..r

à

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 10  jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere plaats aangeduid in de oproeping. De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en de resultatenverwerking. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissaris te verlenen kwijting voor hun mandaat.

Artikel 11  boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van iedere boekjaar wordt door de zaakvoerders een inventaris opgemaakt met de opgave van de roerende en onroerende goederen en van de schulden en vorderingen van de vennootschap. De zaakvoerder stellen de jaarrekening en de resultatenrekening op, waarin de nodige afschrijvingen en voorzieningen worden gedaan. Het eerste boekjaar loopt van vanaf heden tot 31 december 2012, zodat de eerste jaarvergadering in 2013 zal plaatsvinden.

Artikel 12  winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal vijf ten honderd vooraf genomen worden voor het vormen van de wettelijke reserve, totdat de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken. De zaakvoerders hebben de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interim dividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar.

Artikel 13  overlijden van een vennoot of zaakvoerder

in geval van overlijden van de enige werkende vennoot zal de vennootschap van rechtswege ontbonden en vereffend worden. In geval van overlijden van een stille vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot.

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer een zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is. Indien een van de zaakvoerders overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, zal het bestuur voor de toekomst waargenomen worden door de overblijvende zaakvoerder.

Indien de enige of statutaire zaakvoerder overleden, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, beslist de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot de ontbinding beslist, benoemt zij een of meer zaakvoeders ter vervanging van de overleden, onbekwame of anderszins verhinderde zaakvoerder.

Artikel 14  ontbinding en vereffening

De beslissing tot vrijwillige ontbinding van de vennootshcap wordt genomen door de algemene vergadering bij éénparigheid van stemmen.

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor de vereffening. Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de vergadering een of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoeding, stelt vast op welke wijze de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaar.

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om hen te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder de aandeelhouders naar verhouding tot het door hen ingebracht aandeel.

Artikel 15  slotbepalingen

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten is opgenomen, schikken de partijen zich naar de relevante bepalingen van het Wetboek der Vennootschappen.

Alle verrichtingen afgesloten sinds heden worden pro fisco geacht gedaan te zijn voor rekening van de op te richten vennootschap.

Volmacht wordt verleend aan Ad-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A te 1860 Meise, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, met recht op indeplaatstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de

r `

De-rumrn aart het >3algjsch staatsblad administratie van de BTW, teneinde alle handelingen te verrichten met het oog op de inschrijving van de onderneming.

Î i..



CEEUSTER Gunther

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik ~'lenlzeld4:n : Recto : Naam en hoe¬ 1anÎuhEÎd van de ;Ilsir:[ITtor!1fireEïd3 45orans. i1catii van de (3:'.rSo{o}náZt;) bevoegd ~e re'hts^etsoon ten aanzien van derden te verteg^nwoer;igen

Verso . Naam en t;andtelcening

Coordonnées
G & S CONSULT

Adresse
BRUGGELANDEN 42 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande