G.C.S. GUNO CLEANING SERVICE, AFGEKORT : G.C.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G.C.S. GUNO CLEANING SERVICE, AFGEKORT : G.C.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.890.761

Publication

11/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-06-2015

Griffie

*15309605*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631890761

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

G.C.S. Guno Cleaning Service

(verkort) :

G.C.S.

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel uit de akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, op negen juni tweeduizend vijftien houdend oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  G.C.S. Guno Cleaning Service , afgekort  G.C.S. . NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE ENIGE VENNOOT

De heer GUNOYEV Aslan Akhmetovitch, ongehuwd, geboren te Ordzhonikidzevskaya (Russische Federatie) op 26 maart 1992, wonend te 2100 Deurne (Antw.), Bisschoppenhoflaan 387, bus 7. Inschrijvend op honderd (100) aandelen.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

RECHTSVORM EN NAAM

Artikel 1 : Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort  BVBA .

Zij draagt de naam  G.C.S. Guno Cleaning Service , afgekort  G.C.S. .

De volledige naam en de afgekorte naam mogen gezamenlijk of elk afzonderlijk worden gebruikt. ZETEL

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2100 Deurne (Antw.), Bisschoppenhoflaan 387, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

DOEL

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het doel van de vennootschap is:

-het verrichten van alle activiteiten die in het kader van de dienstencheques kunnen worden uitgeoefend, te weten activiteiten ten huize van de gebruiker, zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen, strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden en activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker, zoals onder meer boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen, begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit, strijken en verstellen van het te strijken linnen;

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

Onderwerp akte :

Bisschoppenhoflaan 387 2100 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn; -het beheer en de uitbreiding van voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

Het deelnemen in de leiding of de leiding nemen in andere vennootschappen of ondernemingen, en in het algemeen bijstand verlenen in het management van om het even welke ondernemingen en/of vennootschappen, onder meer door het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen. Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten, vergunningen en aanverwante immateriële duurzame activa. Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen doen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet verwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

DUUR

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL

Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatst en bij oprichting volgestort kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ .18.550,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. OVERDRACHT VAN AANDELEN

In de statuten werd een regeling voorzien voor de overdracht van aandelen onder de levenden (Artikel 13) en de overgang van aandelen bij overlijden (Artikel 14).

BESTUUR

Artikel 15 : Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak¬voer¬ders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

Artikel 18 : Intern bestuur

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 19 : Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennoot¬schap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 22 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroe¬pen op de laatste woensdag

van de maand juni, om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden, behoudens zaterdag.

Artikel 24 : Vertegenwoordiging van de vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke verte¬gen¬woordiging en de wederzijdse

vertegen¬woordi¬ging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene verga¬dering laten

vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd

verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de

vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een

schriftelijke volmacht is gegeven.

Artikel 26 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is het aandeel met vrucht¬gebruik be¬zwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel

verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan de in pand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar-

pandgever.

BOEKJAAR  JAARREKENING  BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 29 : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel 30 : Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot¬schap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste vooraf¬geno¬men om de wettelijke reserve

te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde

tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene verga¬dering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

WIJZE VAN VEREFFENING

Artikel 35 : Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2016.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

TIJDSTIP VAN AANVANG VAN BEDRIJVIGHEID

Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken wordt vastgesteld op de dag van de verkrijging

van haar rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van het uittreksel van deze oprichtingsakte bij de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één (1) en voor een onbepaalde termijn werd tot niet-

statutaire zaakvoerder benoemd: de heer GUNOYEV Aslan Akhmetovitch, ongehuwd, geboren te

Ordzhonikidzevskaya (Russische Federatie) op 26 maart 1992, wonend te 2100 Deurne (Antw.),

Bisschoppenhoflaan 387, bus 7.

COMMISSARIS

Bij de oprichting werd géén commissaris benoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de

heer SMETS Ludo Mark Herman, echtgescheiden, geboren te Balen op 28 oktober 1955, wonend te

2000 Antwerpen, Steenhouwersvest 51 bus 11, met rijksregisternummer 55.10.28-175.16, teneinde

de nodige formaliteiten te vervullen tot :

a) inschrijving van deze ven¬nootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belas-tingen op

de Toegevoegde Waarde.

Voor uittreksel

Johan KIEBOOMS,

geassocieerd Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Samen hiermee neergelegd : afschrift van de oprichtingsakte van 9 juni 2015 met in bijlage: het uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
G.C.S. GUNO CLEANING SERVICE, AFGEKORT : G.C…

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 387 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande