G.M. PROJECTS

Divers


Dénomination : G.M. PROJECTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 894.403.247

Publication

12/07/2011
ÿþMort 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 -06- 201t

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIII1J11i111111j11!,111J! YI

Vo( behoi

aan

Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894403247

Benaming

(voluit) : G.M. PROJECTS

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen - Grobbendonksesteenweg 132

Onderwerp akte : Ontbinding van de COVA - Kwijting en ontslag bestuurders - invereffeningstelling en afsluiting - volmacht

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Codperatieve Vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "G.M. PROJECTS", met zetel te (2560) Nijlen, Grobbendonksesteenweg 132 van 4 juni 2011 , blijkt dat :

1.De vergadering beslist om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van heden. Dientengevolge zal de Codperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid 'G.M. Projects" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2.De vergadering verleent volledige décharge aan de beherende vennoten betreffende de uitoefening van hun mandaat. Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van het ontslag van de bestuurders.

3.De vergadering besluit, gelet op het feit dat alle schulden voldaan werden, behoudens de vereffeningskosten, en gelet op het feit dat er geen actief meer is, geen vereffenaar aan te stellen en de vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan zelfs voor de. noodwendigheden van haar vereffening.

4.De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van 5 jaar zullen worden neergelegd en bewaard op volgend adres : (2560) Nijlen, Grobbendonksesteenweg 132

Volmacht

Bijzondere volmacht, met recht van substitutie, wordt verleend aan DAWALI Comm.V. met maatschppelijke zetel gevestigd te 2590 Berlaar, alpenroosstraat 7, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Horemans Davy, woonachtig te 2590 Berlaar Alpenroosstraat 7, teneinde het nodige te doen voor publicatie van deze bijzondere algemene vergadering in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook de documenten voor publicatie rechtsgeldig te mogen ondertekenen en de wijziging door te voeren in de kruispuntbank der ondenemingen.

Horemans Davy

Gevolm. boekhouding

Coordonnées
G.M. PROJECTS

Adresse
GROBBENDONKSESTEENWEG 132 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande