GAME TO CURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAME TO CURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.505.405

Publication

10/06/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

N

I



1 0 6671*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, ap y

Griffie` `-`/ 3

Ondememingsnr : 0839.505.405

Benaming (voluit) : GAME TO CURE

(verkort) : -

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tavernierskaai 2 bus 19

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Sniedt te Wommelgem op 6 mei 2013, geregistreerd, blijkt dat de BVBA "GAME TO CURE" te Antwerpen volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

1. WIJZIGING AANTAL AANDELEN

De vergadering heeft vooreerst besloten het aantal aandelen te wijzigen, en het te brengen van honderd (100)

naar zeventig (70) aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal werd niet veranderd.

2. ZETELVERPLAATSING

De vergadering heeft besloten de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar :

Godefriduskaai 12 bus 101 te 2000 Antwerpen.

3. KAPITAALVERHOGINGEN

EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenduizend negenhonderdeenenzeventig euro (¬ 7.971,00) om het te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesentwintigduizend vijfhonderdeenenzeventig euro (¬ 26.571,00), door inbreng in speciën. Daarbij heeft een uitgifte plaats gehad van dertig (30) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar, en die werden uitgegeven met een uitgifteprijs van tweeduizend vijfhonderdzestig euro (¬ 2.560,00) per aandeel, die tweeduizend tweehonderdvierennegentig euro dertig cent (E 2.294,30) hoger ligt dan de huidige fractiewaarde van de aandelen, te weten tweehonderdvijfenzestig euro zeventig cent (E 265,70) per aandeel, doch geheel overeenstemt met de intrinsieke waarde van de oude aandelen.

Op de nieuwe aandelen werd aldus ingetekend tegen een uitgifteprijs van tweeduizend vijfhonderdzestig euro (¬ 2.560,00) per aandeel, verdeeld in tweehonderdvijfenzestig euro zeventig cent (¬ 265,70) kapitaal te storten op de kapitaairekening en tweeduizend tweehonderdvierennegentig euro dertig cent (¬ 2.294,30) uitgiftepremie te storten op een onbeschikbare reserve.

Partijen hebben verklaard dat het volledige bedrag van de kapitaalverhoging door inbreng in speciën werd afbetaald, zodat een bedrag van zesenzeventigduizend achthonderd euro (¬ 76.800,00) aan kapitaal en uitgiftepremies ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag werd geplaatst op een bijzondere rekening. Ondergetekende notaris heeft bevestigd dat de storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen.

3.2. TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering heeft besloten tot de beschikbaarstelling van de gebonden reserve,

Een schijf van achtenzestigduizend achthonderdnegenentwintig euro (¬ 68.829,00) werd overgebracht van de post reserve naar de post geplaatst maatschappelijk kapitaal, zodat het kapitaal gebracht werd van zesentwintigduizend vijfhonderdeenenzeventig euro (¬ 26.571,00) op vijfennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 95.400,00).

Er werden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

4. OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter onslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 23 april 2013, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

. a y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bij dit verslag van de raad van bestuur is een tussentijdse staat van actief en passief van de vennootschap gevcegd, afgesloten per 31 maart 2013,

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERIC VAN DER VEKEN en C° BEDRIJFSREVISOREN", kantoorhoudende te 2020 Antwerpen, Della Faillelaan 57, vertegenwoordigd door de Heer Van der Veken Eric, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten luiden als volgt ""Door de zaakvoerder van GAME TO CURE BVBA, werd ik op 23 april 2013 belast met de opdracht om verslag uit te brengen inzake het omzetten van genoemde vennootschap in naamloze vennootschap. ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de activa- en passivabestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31.03.2013, van GAME TO CURE BVBA aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31.03.2013, die door het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

Er is op 31 maart 2013 een negatief verschil van 4.909,01 EUR tussen het netto-actief van de vennootschap, 13.690,99 EUR, en een volledig volstort maatschappelijk kapitaal van 18,600,00 EUR. Voorafgaand aan de omzetting zat evenwel een kapitaalverhoging ad 7.971,00 EUR gevolgd door een tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie ad 68.829,00 EUR worden doorgevoerd zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap 95.400,00 EUR zal bedragen tegenover een eigen vemvogen van 90.490,99 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 67, 68, 73 en 76 van het Wetboek van Vennootschappen."

Comparanten hebben erkend een afschrift van voormeld verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De verslagen werden goedgekeurd.

Nadat de vergadering vastgesteld had dat de huidige statuten niet bepalen dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen, heeft zij beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Deze omzetting geschieddeop basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 31 maart 2013.

Alle verrichtingen die sedert voormelde datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gedaan, worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap,

De naam, zetel en de duur van de vennootschap blijven onveranderd.

Het kapitaal van de vennootschap, vastgesteld op vijfennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 95.400,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, zal in de naamloze vennootschap vertegenwoordigd worden door evenveel aandelen op naam, eveneens zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze aandelen worden aan de vennoten toegekend, volgens dezelfde verhouding.

De naamloze vennootschap zal de boeken en geschriften die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

5. INVOERING KLASSE VAN AANDELEN

De vergadering heeft besloten alle bestaande aandelen te vervangen door zeventig (70) nieuwe aandelen van klasse A en dertig (30) nieuwe aandelen van klasse B. De rechten verbonden aan de nieuwe aandelen van klasse A en klasse B zullen worden beschreven in de nieuwe tekst van statuten.

6. VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

Rekening houdende met de beslissingen die voorafgaan, worden de statuten van de handelsvennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld als volgt

* Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aanneemt

onder de naam "GAME TO CURE",

* Duur ; De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

* Doel ; De vennootschap heeft tot doel

1. Het verlenen van diensten en advies, het onderzoek, de ontwikkeling en opleiding op gebied van hard- en software; consulting van informaticasystemen;

2. Het commercialiseren, doorverkopen; licentieren van diverse informatica ontwikkelingen en informaticasystemen;

3, In België en in het buitenland, aankoop, verkoop, overdracht, ruil en beheer van roerende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen van alle roerende en onroerende goederen en rechten; de deelneming onder gelijk welke vorm in alle industriële, commerciële, financiële, onroerende vennootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, alsmede alle investeringen, financiële verrichtingen met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de deposito banken en

private spaarkassen. - - - - - -- -- - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle materiaal, machines, uitrustingen of vervoermiddelen aanwenden en in huur of leasing geven en het gebruik ervan door derden vergemakkelijken onder welke vorm ook. Meer bepaald mag de vennootschap, bij middel van aankoop, ruiling, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen; deelnemen aan en fusie met alle verenigingen; haar aandelen- en participatie-portefeuille beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen of ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen bij middel van overdracht of op andere wijze, Alle welkdanige studies, dienstverleningen en technische bijstand op financieel, commercieel of industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven.

4. Alle verrichtingen in verband met het beheer van onroerende of roerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

Om dit doel te bereiken kan de vennootschap en zonder dat deze opsomming al beperkend bedoeld is, aile makelaarsverrichtingen in de onroerende, zowel als roerende sector verrichten; het beheer waarnemen van roerende zowel als onroerende waarde bestanddelen; als tussenpersoon optreden en raad verstrekken op economisch, financieel en monetair gebied; de oprichting en de coürdinatie verzekeren van onroerende projecten; op een blijvende of tijdelijke basis, zonder het winstgevend doel uit te sluiten, deelnemen aan alle soorten vennootschappen,

De vennootschap zal zich onthouden van handelingen van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor derden en in het algemeen van alle financiële activiteiten voor derden waarvoor een wettelijke vergunningsplicht geldt. Zij mag onder andere alle roerende of onroerende goederen of rechten kopen, ruilen of verkopen; investeren op korte, middellange en lange termijn; op de beurs komen; investeren in grondstoffen; kopen en verkopen op de optiemarkt; gebouwen oprichten of laten oprichten, ze inrichten of laten inrichten; gebouwen in huur nemen of geven; alle werken uitvoeren om ze rendabel te maken; gronden verkavelen, ertoe noodzakelijke wegeniswerken tot stand brengen; aile leasingcontracten en contracten van erfpacht of opstal toestaan of aangaan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

* Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfennegentigduizend vierhonderd euro (¬ 95.400,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van de waarde, met een fractiewaarde van één / honderdste deel van het kapitaal en die als volgt worden onderverdeeld in klassen; - zeventig (70) klasse A aandelen;

- dertig (30) klasse B aandelen.

De volgestorte aandelen en niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volgestorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen.

Er is geen toegestaan kapitaal.

* Bestuur en vertegenwoordiging:

Behoudens andersluidende afspraken tussen aandeelhouders wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit drie bestuurders, die als volgt worden verkozen

- twee bestuurders zullen warden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houder(s) van aandelen klasse A (hierna de "Klasse A bestuurders");

- één bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houder(s) van aandelen klasse B (hierna de "Klasse B bestuurders").

Als binnen één klasse van aandelen verschillende houders van aandelen zijn, zal de identiteit van de voor te dragen kandidaten-bestuurders worden vastgelegd door een beslissing per gewone meerderheid van stemmen per klasse van aandelen, waarbij iedere houder over evenveel stemmen zal beschikken als hij aandelen bezit van de desbetreffende klasse van aandelen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder 1 zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen ongewijzigd blijft, geldt de duur van de opdracht van elke bestuurder voor ten hoogste zes jaar.

Behoudens andersluidende afspraken tussen aandeelhouders kiest de raad van bestuur voor de termijn die hij zelf bepaalt onder zijn leden een voorzitter, die eveneens de algemene vergaderingen voorzit, De voorzitter heeft geen doorslaggevende stem,

Er kunnen tevens ondervoorzitters en titularissen van andere functies worden aangeduid.

Elke bestuurder kan de raad bijeen roepen, wanneer het belang van de vennootschap dit vereist,

Behoudens andersluidende afspraken tussen aandeelhouders kan hij slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Behoudens andersluidende afspraken tussen aandeelhouders, worden alle beslissingen van de raad van

bestuur genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Over de volgende materies met betrekking tot de vennootschap kan enkel een beslissing worden genomen door

de raad van bestuur wanneer ook de klasse B bestuurder deze beslissing goedkeurt :

- elke significante wijziging in de aard van de activiteiten of de strategie van de vennootschap;

- elke verhoging of vermindering van het geplaatst kapitaal van de vennootschap op welke wijze dan ook (inclusief door de incorporatie van reserves, een fusie, (partiële) splitsing of inbreng of overdracht van een bedrijfstak of algemeenheid), met of zonder verzaking of opheffing van het voorkeurrecht, of in het algemeen, elke wijziging van de statuten van de vennootschap;

- elk voorstel met betrekking tot het vestigen van zekerheden, of de wijziging van de voorwaarden en

modaliteiten van een zekerheid gevestigd door de vennootschap;

- de bepaling en goedkeuring van het jaarlijks budget;

- investeringen of desinvesteringen (inclusief met betrekking tot intellectuele rechten) welke niet zijn opgenomen in het jaarlijks budget;

- elk voorstel met betrekking tot volmachten, of de wijziging van de voorwaarden en modaliteiten van volmachten door de vennootschap;

- het creëren, wijzigen of kwijtschelden van schulden of verplichtingen met betrekking tot deze schulden, anders dan in het kader van de normale bedrijfsvoering van de vennootschap;

- het aangaan, wijzigen of kwijtschelden van leningen of voorschotten, anders dan in het kader van de normale

bedrijfsvoering van de vennootschap, of de wijziging van de voorwaarden en modaliteiten van dergelijke

leningen of voorschotten;

- de verkoop of het beschikken over het geheel of substantieel gedeelte van het handelsfonds van de

vennootschap;

de overdracht of het beschikken over enige intellectuele eigendomsrechten;

- het overnemen van, of aangaan van participaties, in andere vennootschappen door de vennootschap;

- het aangaan van overeenkomsten boven een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00), indien geen

gedelegeerd bestuurder werd aangesteld in de vennootschap;

- het sluiten van een overeenkomst tussen de vennootschap en de gedelegeerd bestuurder;

- het sluiten, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten met de leden van de Advisory Board;

- de verandering van de boekhoudkundige normen van de vennootschap;

- elk besluit tot uitkering van interim dividenden;

- het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten met verbonden personen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen;

- de benoeming en ontslag van juridische adviseurs en accountants van de vennootschap;

- elke beslissing, verslag of voorstel aan de algemene vergadering van aandeelhouders met betrekking tot de vrijwillige vereffening van de vennootschap.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders, ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur,

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere volmachten en behoudens andersluidende afspraken tussen aandeelhouders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk handelend, waarvan één klasse A bestuurder en één klasse B bestuurder.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd

door één lid van het directiecomité,

* Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 141 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Ook in dit geval behoudt de algemene vergadering echter het recht een commissaris aan te wijzen, die onderworpen is aan alle wettelijke bepalingen die het statuut van de commissaris in een naamloze vennootschap beheersen.

* Algemene vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen dat de eigenaars van aandelen op naam, tenminste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem, tenzij bij de uitgifte ervan anders bepaald werd.

* BoekiaaE : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Elk jaar op het eind van het boekjaar, maakt de Raad van Bestuur een inventaris op en de jaarrekening.

* Winstverdeling : Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te worden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettc-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens cie wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

* Interimdividenden : Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

* Vereffenaars en vereffeninq

Indien er bij de ontbinding van de vennootschap geen vereffenaars zijn benoemd, worden de bestuurders in functie beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan,

De vereffenaars in college handelend, zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders beslist.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

7. ONTSLAG & DÉCHARGE ZAAKVOERDER

De Heer MAESSCHALCK Lieven Koen, wonende te 9250 Waasmunster, Lodewijk Mortelmansstraat 10, heeft in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verklaard zijn ontslag in te dienen als zaakvoerder van die omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering heeft dit ontslag aanvaard.

De vergadering heeft besloten dat de décharge die zal worden gegeven aan de bestuurders van de naamloze vennootschap, betreffende het maatschappelijk boekjaar afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien, ook zal gelden voor het bestuur van de zaakvoerder voor de periode van één januari tweeduizend dertien tot heden.

8. BENOEMING BESTUURDERS

* twee (2) bestuurders op voordracht van de houder van klasse A aandelen:

De algemene vergadering heeft beslist te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, voor een periode van

zes jaar ingaande op heden, en eindigend na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien

* de Heer MAESSCHALCK Lieven Koen, wonende te 9250 Waasmunster, Lodewijk Mortelmansstraat 10;

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of

beslissing die zich daartegen verzet.

* Mevrouw ADRIAENSSENS Isabelle Luc Godelieve, wonende te 9250 Waasmunster, Lodewijk

Mortelmansstraat 10.

Ondergetekende notaris heeft de vergadering erop gewezen dat deze benoeming geen effect kan sorteren

zonder (uitdrukkelijke of stilzwijgende) aanvaarding door de betrokkene.

* één (1) bestuurder op voordracht van de houder van klasse B aandelen:

k ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMMON", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 18.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder nummer 0807.654.563, voor wie aangesteld wordt als vaste vertegenwoordiger de Gewone Commanditaire Vennootschap "Trumans", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0823.971.547, ressorterend onder het rechtsgebied Antwerpen, voor wie op zijn beurt optreedt als vaste vertegenwoordiger de Heer VROEMANS Tom Dirk Nadia, geboren te Antwerpen op 3 januari 1984, [Rijksregisternummer : 84.01.03-365.55], ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Brederodestraat 25.

Die heeft verklaard, vertegenwoordigd zoals gezegd, zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Betreffend mandaten zijn onbezoldigd, totdat de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering beslist aan de hand van de boeken en bescheiden van de omgevormde vennootschap dat geen commissaris moet benoemd worden.

9. VOLMACHT

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling werd verleend aan de Fiduciaire Van der Veken & Partners, gevestigd te 2018 Antwerpen, Markgravelei 28, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

Wim DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.te, teM,ic temn 1±/

Rechtbank van r.,: .. ;; ,'4;t,"Jerpeh op

De Griffie lier,

MHI II II I 11111 II III

" iiia9aze*

v< beh.

aai

Bel! Staa

iu

Ondernemingsnr : $39 505- Ç<},.f

Benaming

(voluit) : Game to Cure

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2000 Antwerpen, Tavernierkaai 2 bus 19

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zestien september tweeduizend en elf, vóôr registratie uitgereikt, met als; enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter

De heer MAESSCHALCK Lieven Koen, van Belgische nationaliteit, wonende te 9250 Waasmunster, Lode wijk Mortelmansstraat 10.

2.a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan sprakelijkheid

b) Naam : "Gaine to Cure"

3. Zetel : te 2000 Antwerpen, Tavernierkaai 2 bus 19

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van diensten en advies, het onderzoek, de ontwikkeling en opleiding op gebied van hard- en° software; consulting en expertise van informaticasystemen;

2. Het commercialiseren, doorverkopen; licentieren van diverse informatica ontwikkelingen en informatica; systemen;

3. In België en in het buitenland, aankoop, verkoop, overdracht, ruil en beheer van roerende waarden, aande len, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen van alle roerende en onroerende goederen en; rechten; de deelneming onder gelijk welke vorm in alle industriële, commerciële, financiële, onroerende ven nootschappen en ondernemingen, bestaande of op te richten, alsmede alle investeringen, financiële verrichtin gen met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de deposito banken en private spaarkassen. De vennootschap mag alle materiaal, machines, uitrustingen of vervoermiddelen aanwenden en in huur of leasing geven en het gebruik ervan door derden vergemakkelijken onder welke vorm ook. Meer bepaald mag; de vennootschap, bij middel van aankoop, ruiling, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen; deelnemen aan en fusie met alle verenigingen; haar aandelen- en participatie-portefeuille beheren en in waarde stel len, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen of ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen middel van overdracht of op andere wijze. Alle welkdanige studies, dienstverleningen en technische bijstand; op financieel, commercieel en industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven.

4. Alle verrichtingen in verband met het beheer van onroerende of roerende goederen, zowel voor eigen reke-; ning als voor rekening van derden.

Om dit doel te bereiken kan de vennootschap en zonder dat deze opsomming al beperkend bedoeld is, alle; makelaarsverrichtingen in de onroerende, zowel als roerende sector verrichten; het beheer waarnemen van; roerende zowel ais onroerende waarde bestanddelen; als tussenpersoon optreden en raad verstrekken op eco nomisch, financieel en monetair gebied; de oprichting en coördinatie verzekeren van onroerende projecten; op een blijvende of tijdelijke basis, zonder het winstgevend doel uit te sluiten, deelnemen aan alle soorten ven-; nootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich onthouden van handelingen van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor derden en in het algemeen van alle financiële activiteiten voor derden waarvoor een wettelijke vergunningsplicht geldt.

Zij mag onder andere alle roerende of onroerende goederen of rechten kopen, ruilen of verkopen; investeren op korte, middellange en lange termijn; op de beurs komen; investeren in grondstoffen; kopen en verkopen op de optiemarkt; gebouwen oprichten of laten oprichten, ze inrichten of laten inrichten; gebouwen in huur nemen of geven; alle werken uitvoeren om ze rendabel te maken; gronden verkavelen, ertoe noodzakelijke wegeniswerken tot stand brengen; alle leasingcontracten en contracten van erfpacht of opstal toestaan of aangaan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (E 18.600,00), verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (E I2.400,00), zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Delta Lloyd.

Derhalve dient nog bijgestort te worden door de heer MAESSCHALCK voornoemd : een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (E 6.200,00).

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar Ioopt tot eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbe-

zit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe-

pingen aangeduide plaats op de eerste maandag van de maand juni, om achttien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelij-

ke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

I0. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene ver-

gadering met gewone meerderheid, is : de heer MAESSCHALCK voornoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de ven-

nootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Niet-aanstelling van commissaris

De oprichter verzoekt mij, notaris, nog te akteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap ais voor elke latere :

wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eric Van Der

Veken en C°", te 2020 Antwerpen, Della Faillelaan 57.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd :

afschrift van de

oprichtingsakte

Voor-Iehnuden aan het Belgiach Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0328-013

Coordonnées
GAME TO CURE

Adresse
GODEFRIDUSKAAI 12, BUS 101 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande