GARAGE BERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE BERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.615.270

Publication

18/02/2014
ÿþ'ù1.1\

~~ L ~

i

mod 1i.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NgOrgC!^:'d {e P1r lfi.% i.r_'n lévCiibe

An op

~ - ,r,r~~~ ~

lia~1 f~~~,1~ ~, t~

0 '~ FEB. ~Di~

Griffie

NI

*14044780*

Ondememingsnr : 0893.615.270

Benaming (voluit) : Garage Bert

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Eikenstraat 273

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BEKRACHTIGING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING - WIJZIING EN AANPASSING STATUTEN.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Garage Bert", gevestigd te 2840 Rumst, Eikenstraat 273, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op vijf februari tweeduizend en veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen niet eenparigheid van stemmen:

1De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk haar niet unanimiteit der stemmen genomen besluit van 30 december 2013 tot uitkering van een tussentijds dividend, welk besluit letterlijk luidt als volgt:

Na voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en na bespreking ervan, worden bij' eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1.Goedkeuring van het toekennen van een tussentijds dividend van 571,83¬ per aandeel

Aangezien er 200 aandelen zijn, wil dit zeggen dat er 114366¬ aan bruto dividenden wordt uitgekeerd.

2.De dividenden zullen betaalbaar gesteld worden op 30 december 2013.

De bekrachtiging van dit besluit kadert in de besluitvorming hierna genomen, vermits dit besluit met de hierna genomen besluiten onlosmakelijk is verbonden.

Il. De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in natura als volgt:

Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

LVoorwerp van de inbreng:

*een schuldvordering in rekening-courant in voordeel van de voornoemde aandeelhouders, voor een totaal: bedrag van honderd en tweeduizend negenhonderd negenentwintig euro veertig cent (¬ 102.929,40).

Deze schuldvordering is ontstaan na het toekennen aan de vennoten van een bruto-dividend van honderd, veertienduizend driehonderd zesenzestig euro (¬ 114.366,00), waarover een roerende voorheffing van tien: procent (10 %) werd ingehouden, waardoor een netto-dividend van honderd en tweeduizend negenhonderd: negenentwintig euro veertig cent (¬ 102.929,40) is bekomen, welke thans zal worden vastgeklikt als belaste reserve in de zin van artikel 537 WIB '92.

ii. verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder de dato 13 december 2014, waarin het belang van de nagemelde inbreng in natura worden toegelicht en het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Lelieur, Van Ryckeghem & C° Bedrijfsrevisoren te 2900 Schoten, Horstebaan 95, vertegenwoordigd door mevrouw Marlène Lelieur, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de zaakvoerder, over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering en over de ais tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 20 januari 2014.

Dit verslag besluit ais volgt:

"De inbreng in natura in het kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap GARAGE BERT BVBA bestaat uit

" De vordering van de heer Gert Telegems, naar aanleiding van het nog uit te betalen netto dividend ten bedrage van 92.636,46 ¬ , zal volledig ingebracht worden en dit aan haar nominale waarde en.

" De vordering van mevrouw Sabine Van Butck naar aanleiding van vet nog tilt te betalen netto dividend zal ten bedrage van 10.292,94 ¬ , zal volledig ingebracht worden en dit aan haar nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oorsprong van deze vorderingen is een tussentijds dividend, na aftrek van de roerende voorheffing tegen het verlaagde tarief van 10% op grond van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelasting 92, goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013.

Ons verslag is opgesteld met inachtneming van de volgende voorwaarden

a) Voorafgaand aan de vooropgestelde kapitaalsverhoging vermeld in dit rapport, heeft de buitengewone algemene vergadering van 30 december 2013 beslist tot de uitkering van een dividend voor een nettobedrag van ¬ 102.929,40 in overeenstemming met de procedure als bedoeld in artikel 537, WIB 92.

b) de Algemene Vergadering heeft beslist om de dividenden, na aftrek van de roerende voorheffing van 10%, inhouding op grond van artikel 537 WIB 92, te boeken op de rekening 'netto uit te keren dividend' van iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

*De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is en dit rekening houdend dat de vennootschap GARAGE BERT BVBA gewaardeerd werd op basis van haar kapitaal,

De vergoeding van de inbreng in natura voor een waarde van 102.929,40 ¬ , bestaat uit 1.029 aandelen van

de vennootschap GARAGE BERT BVBA, zonder vermelding van nominale waarde, die gelijke rechten genieten

als de thans bestaande aandelen, en die deelnemen in de winst van het lopend boekjaar vanaf hun creatie. Deze 1.029 nieuwe aandelen van de vennootschap GARAGE BERT BVBA worden toegekend als volgt: De heer lelegems Gert 926

Mevrouw Sabine Van Bulck 103

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Schoten, 20 januari 2014"

De alhier aanwezige/vertegenwoordigde vennoten verklaren een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

iii.Voorwaarden en besluit van een kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen door gemelde inbreng in natura met HONDERD EN TWEEDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTWINTIG EURO VEERTIG CENT (¬ 102.929,40) om het te brengen op HONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENTWINTIG EURO VEERTIG CENT (¬ 122.929,40) door creatie van duizend negenentwintig (1.029) nieuwe aandelen en dit middels inbreng van de hierna beschreven schuldvorderingen door de heer Gert lelegems en mevrouw Sabine Van Bulck, welke beiden alhier zijn tussengekomen en verklaard hebben, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag, de inbreng te willen doen van hun schuldvorderingen in rekening-courant voor een totaal bedrag van honderd en tweeduizend negenhonderd negenentwintig euro veertig cent (¬ 102.929,40) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag.

Als tegenprestatie worden zij vergoed door toekenning van aandelen, ieder in verhouding van hun aandelenbezit:

a) aan de heer Gert lelegems negenhonderd zesentwintig (926) aandelen,

b) aan mevrouw Sabine Van Buick honderd en drie (103) aandelen,

Hetzij in totaal: duizend negenentwintig (1.029) aandelen

Zij verzoeken ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele te willen akteren dat voormelde schuldvorderingen zijn ontstaan na het toekennen aan hen als vennoten van een bruto-dividend van honderd veertienduizend driehonderd zesenzestig euro (¬ 114.366,00), waarover een roerende voorheffing van tien procent (10 %) werd ingehouden, waardoor een netto-dividend van honderd en tweeduizend negenhonderd negenentwintig euro veertig cent (¬ 102.929,40) is bekomen, welke thans ingevolge deze kapitaalverhoging zal worden vastgeklikt als belaste reserve in de zin van artikel 537 WIB '92.

Voorwaarden van de inbreng

1. De schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van aile voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen schuldvordering.

3. De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de schuldvordering en vrij te zijn deze in te ' brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden.

4. De inbrenger verklaart dat er geen procedures hangende zijn met betrekking tot een betwisting over het eigendomsrecht van deze schuldvordering

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de , bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbad

mod 11.1

De leden van de vergadering verzoeken Mij, Notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging

integraal is verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd gebracht op honderd tweeëntwintigduizend

negenhonderd negenentwintig euro veertig cent (¬ 122.929,40).

1ll.De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissing door aanpassing en

vervanging van artikel 5 van de statuten als volgt:

Artikel 5, Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeëntwintigduizend negenhonderd negenentwintig

euro veertig cent (E 122.929,40),

Het is volledig geplaatst en verdeeld in duizend tweehonderd negenentwintig (1.229) aandelen zonder

nominale waarde,

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd

9 afschrift + coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13439-0016-010
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.07.2012 12363-0079-014
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 08.08.2011 11388-0277-015
20/07/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- *11111613k

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'dcergW--"egd terre

Y

%~r lta~phandee Ant~,~e~r~

r~~ op(º% ~ !l'.I 121?11

Ondernemingsnr : 0893.615.270

Benaming

(voluit) GARAGE BERT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikenstraat 281, 2840 Rumst

Onderwerp akte : Verhuis maatschappelijke en administratieve zetel

Met algemeenheid van stemmen beslist de algemene vergadering van 24 juni 2011 om de maatschappelijke'. en administratieve zetel van de vennootschap te verhuizen van Eikenstraat 281. 2840 Rumst naar Eikenstraat. 273, 2840 Rumst en dit vanaf 01/07/2011.

lelegems Gert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 14.07.2010 10301-0086-015
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 27.08.2009 09635-0026-012

Coordonnées
GARAGE BERT

Adresse
EIKENSTRAAT 273 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande