GARAGE M. VAN HASSELT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE M. VAN HASSELT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.633.240

Publication

05/05/2014 : NV: Omzetting
Er blijkt uit een akte verleden voor Herman VERSCHRAEGEN. geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 25 maart 2014, dragende volgende melding: " Afgeleverd voor registratie voor de diensten ", dat de: buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap " GARAGE M.; VAN HASSELT " met zetel te 2990 Loenhout - Wuustwezel, Hoogstraatseweg 63, gekend onder het]

ondememingsnummer BTW0456.633.240, besloten heeft:

* KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Op 7 november 2013 besliste de vennootschap tôt uitkering van dividenden aan haar aandeelhouders;1 ten belope van zevenhonderd negenenveertigduizend negenhonderd negenentachtig euro negenendertig; cent (€ 749.989,39) in toepassing van artikel 537, 1° lid W.I.B.92. Deze dividenduitkering betroffen; aldus op 31 maart 2013 van dit jaar bestaande belaste reserves. De aandeelhouders gaven op dat: ogenblik kennis van hun intentie om onmiddellijk na deze dividenduitkering over te gaan tôt verhoging;

van het kapitaal van de vennootschap door inbreng van de verworven dividenden. In uitvoering van het voorgaande beslist de algemene vergadering thans met eenparigheid van stemmen; om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een inbreng in natura van zeshonderd: vierenzeventigduizend negenhonderdnegentig euro vijfenveertig cent (€ 674.990,45) om het te brengen; van honderd en vierduizend negenhonderd vijfenzeventig euro (€ 104.975,00) op zevenhonderd; negenenzeventigduizend negenhonderd vijfenzestig euro (€ 779.965,45), door het creëren vanj

tweeduizend zevenhonderd en zeven (2.707) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande,; genietende van dezelfde rechten en voordelen, en die in het resultaat van de vennootschap zulien delen; met ingang van heden.

De vergadering beslist de aandelen uit te geven tegen tweehonderd negenenveertig euro vijfendertig; cent (€ 249,35) per aandeel.

* VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Aile leden van de vergadering verzoeken mij, Notaris vast te steilen dat op de kapitaalverhoging werd! ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op zevenhonderd; negenenzeventigduizend negenhonderd vijfenzestig euro vijfenveertig cent (€ 779.965,45) en is vertegenwoordigd door drieduizend honderd achtentwintig (3.128) aandelen, met een fractiewaarde van één/drieduizend honderd achtentwintigste (l/3.128ste).

* OMZETTING VAN DE RECHTSVORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP TN DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKF.T .l.TKTnrTp.

A. BIJZONDER VERSLAG DER BESTUTJRDER(S):

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de bestuurders van de voorlezing van het verslag omtrent deze omzetting en van het daarbij gevoegde staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

Op de laatste Wz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Vqor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•FF

ES -a

09 eu

£3 £3

O ri in es in o

•F-

•M

OX es

mod 11.1

Àîle aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren het ontwerp van statutenwijziging,

een afschrift van het verslag en van de staat van actief en passief ontvangen te hebben en dat bijgevolg [

voldaan is aan de voorwaarden van artikel 779, eerste lid W. Venn.

B. REVISORAAL VERSLAG

De bestuurders worden ontslagen van de voorlezing van het revisoraal verslag, verslag opgemaakt door ; de heer Paraientier Guy, bedrijfsrevisor met kantoor te 2900 Schoten, Theofiel Van Cauwenbergslei | 12A. Aile aandeelhouders erkennen vooraf een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"7b/ het besluit van het onderzoek dat ikgevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht,

ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "GARAGE M. VAN HASSELT" i tôt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van aile eventueel niet-geboekte claims, ■

verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan ofer enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. 2. dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te steilen bij de omzetting van de vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.942.913,14 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. 3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 december 2013 HOGER is dat het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 104.975,00 EUR en dit ten belope van 1.837.938,14 EUR " Van dit verslag zal, om te voldoen aan artikel 783,4° lid W. Venn., een afschrift neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgébied waar de vennootschap haar zetel

heeft.

C. OMZETTING:

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om, met behoud van haar rechtspereoonlijkheïd, de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen in die van een BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De activiteiten en het maatschappelijk doel van de vennootschap zulien ongewijzigd blijven.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde zoals ze voorkomen op de genoemde staat van actief en passief, zo ook aile afsclirijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, vorderingen en schulden.

De vennootschap behoudt onder haar nieuwe rechtsvorm hetzelfde ondememingsnummer alsook haar registratienummer bij de Administratie van de BTW, tenzij ze om redenen vreemd aan deze omzetting gewijzigd zouden worden.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief waarvan boven sprake. Aile verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van actief en passief gedaan werden door de vennootschap, worden geacht gedaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm. Aile rechtsgevolgen van die verbintenissen en handelingen zulien onverminderd voortgezet worden en de vennootschap zal onder haar nieuwe rechtsvorm onverkort er aile gevolgen van dragen en aile voordelen uit kunnen putten.

D. KWIJTING EN DECHARGE AAN DE BESTUDRDER(S).

Met eenparigheid van stemmen wordt aan de bestuurder(s) te weten de heer Van Hasselt Marc, wonende te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 61, mevrouw Kenis Martha wonende te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 61 en de heer Bart Van Hasselt wonende te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 59 kwijting en décharge verleend over het door hen tôt op heden gevoerde beleid over de naamloze vennootschap.

E. VASTSTELLING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

En nadat aldus het besluit tôt omzetting genomen werd, werden, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde kapitaalverhoging de statuten van de nieuwe rechtsvorm artikelsgewijze en eenparig goedgekeurd, ailes ïn overeenstemming met artikel 782 W. Venn.

*NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en als maatschappelijke benaming "GARAGE M. VANHASSELT

*ZETEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09 eu

ri in es

•F-

•M

OX es

mod 11.1

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2990, Loenhout, Hoogstraatseweg 63. Hij kan zonder statutenwijziging overal in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, gevestigd en verplaatst worden bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). In dat geval heeft/hebben de zaakvoerders het recht en de plicht de eerste zin van dit artikel tekstueel aan de gewijzigde situatie aan te passen en een aangepaste gecoordineerde tekst van de statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel waar de vennootschap

haar zetel heeft.

Aile stukken uitgaande van de vennootschap vermelden het zeteladres.

De vennootschap kan daarenboven, bij beslissing van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, exploitatîezetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten. Bij vestiging van exploitatiezetels in het Franstalig landsgedeelte zulien de zaakvoerders de taalwetgeving dienen te

respecteren.

Elke zetelverplaatsing wordt openbaar geinaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

*DOEL

De vennootschap heeft tôt doel:

* Aan- en verkoop, in- en uitvoer van zowel nieuwe als tweedehandswagens, alsook vrachtwagens

en motovoertuigen.

*HersteEing en onderhoud van personenwagens, bestelwagens, terreinwagens, vrachtwagens en

motorvoertuigen

* Herstelling en onderhoud van personenwagens, bestelwagens, terreinwagens, vrachtwagens en

motorvoertuigen, daarin begrepen de herstelling van het koetswerk (Carrosserie).

* Uitvoering van depannagewerken.

*De groot- en kieinhandel, in- en uitvoer van auto-onderdelen, smeermiddelen en brandstoffen voor

voertuigen.

♦ Verhuur van personenwagens, vrachtwagens en motovoertuigen.

* Het uitbaten van een service-station.

*De handel, in-, door- en uitvoer van luchtbanden voor voertuigen.

*De uitbating van ondememingen voor het wassen en reinigen van voertuigen,

*Het waamemen van bestuursfuncties of de functie van vereffenaar in andere vennootschappen. Deze opsomming moet in de hreedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, met ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen aile commerciële, industriële, fmanciële, roerende en onroerende en aile hoegenaamde handelingen mogen steilen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondememingen of personen borg steilen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothécaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de

voorschriften van artikel 287 W. venn.

*DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij zal blijven voortbestaan tôt de datum van de volledige vereffening na vrijwillige of gerechtelijke ontbinding.

Onverminderd de uitweridng der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, beraadslagend zoals inzake wijzigingen der statuten, behoudens de toepassing van het artikel 333 W. venn.

* KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd negenenzeventigduizend negenhonderd

vijfenzestig euro (€ 779.965,45).

Het is verdeeld in drieduizend honderd achtentwintig aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één drieduizend honderd achtentwintigste (l/3.128ste) van het kapitaal.

* EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT DER ZAAKVOERDERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

• FN

09 eu

ri in es

î?î

•F-

•M

OX es

mod 11.1

De 2aakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar

verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als

verweerder.

* BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

* PLAATS DAG EN UUR DER JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de tweede donderdag van de maand november; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 14 uur.

* VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Er vorden geen bijzondere voorwaarden opgelegd om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze door de rechter dan wel door een besluit van de algemene vergadering is ingesteld, van rechtswege bestaan als rechtspersoon voor haar vereffening en tôt aan de sluiting ervan.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de Algemene Vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is (zijn) of de enige vennoot indien er geen zaakvoerder benoemd werd, van rechtswege vereffenaar(s). Hij (zij) heeft (hebben) de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

* BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARIS ZAAKVOERDERS

Met unanimiteit der stemmen worden als eerste zaakvoerders aangesteld:

- De heer Van Hasselt Marc, wonende te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 61 - Mevrouw Kenis Martha, wonende te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 61 - De heer Van Hasselt Bart, wonende te 2990 Wuustwezel, Hoogstraatseweg 59.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur.

Deze zaakvoerders, hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dit ambt te aanvaarden en bevestigen dat geen van hen tôt op heden getrofïen werd door een maatregel die hen verbiedt bestuurder te zijn en in het bijzonder dat de uitoefening van de functie van be-stuurder hen niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

COMMISSARISSEN

Uit ter goeder trouw verrichte schattingen en prospecties, en onder meer uit de genoemde staat van actief en passief opgemaakt naar aanleiding van deze omzetting blijkt dat de vennootschap de criteria van artikel 15 W. venn. niet overschrijdt. Verwacht wordt dat de vennootschap deze criteria ook niet zal overschrijden gedurende het eerste boekjaar volgend op deze omzetting. Bijgevolg wordt besloten geen commissaris te benoemen.

*MACHTIGJNG TOT UITVOERING

De vergadering verleent aan de hierboven benoemde zaakvoerders de macht om ailes te doen wat noodzakelijk, nodig en nuttig is om de genomen beslissingen uit te voeren. Hen wordt ook opgedragen de nodige wijzigingen aan te brengen bij het Handelsregister alsook ervoor te zorgen dat vanaf heden aile vermeldingen op de facturen, briefwisseling en dergelijke de melding maakt dat de vennootschap

thans voort bestaat onder de rechtsvorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

*IUJZONPERE VOLMACHT

De raad van bestuur verleent aan Boekhoudkantoor Bolipa BVBA Bredabaan 756C Bus 1, 2990

Wuustwezel, de bijzondere volmacht om bij de Kruispuntbank van Ondememingen, de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Vennootschapsbelasting en aile andere administtaties en overheden aUes te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te steilen met aile nodige formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


mod 11.1

Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geassocieerd notaris Isis Vermander

SAMEN HJERMEDE NEERGELEGD :

Eensluidend afschrift buitengewone algemene vergadering

Cbronologische lijst der wijzigingen aan de statuten

verslagen van revisor,

verslagen van de bestuurders

•FF

ES -a

09 eu

£3 £3

O ri in es in o

•F-

OX es

Op de laatste blz. van L uik B vermelden : Ractq : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
17/12/2013 : AN314316
21/12/2012 : AN314316
16/01/2012 : AN314316
12/12/2011 : AN314316
29/11/2010 : AN314316
15/12/2009 : AN314316
19/12/2008 : AN314316
24/12/2007 : AN314316
29/11/2006 : AN314316
29/11/2005 : AN314316
18/11/2005 : AN314316
29/11/2004 : AN314316
08/12/2003 : AN314316
02/12/2002 : AN314316
22/11/2000 : AN314316
18/11/2000 : AN314316

Coordonnées
GARAGE M. VAN HASSELT

Adresse
2990 Loenhout

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande