GAS FLOW SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GAS FLOW SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.010.748

Publication

17/04/2012
ÿþmod 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ti

ri

bel aa BE Sta

*iao~so,a=

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

o It APR. 2012

KOOPNANliffieTURNHOUT

~

Ondernemingsnr: O `-( 5 ., ' 4' ~) O : 4L( 8

ii

Benaming (voluit) : GAS FLOW SOLUTIONS

ii

(verkort) :

;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Draaiboom 60

2360 Oud-Turnhout :

Onderwerp akte :OPRICHTING

f Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde' (Ravels), op 2 april tweeduizend en twaalf, blijkt dat:

1. De heer DE GROOF Hans, geboren te Turnhout op 20 mei 1985, wonende te 2360; Oud-Turnhout, Draaiboom 60.

2. De heer MICHILSEN Serge Frans Anna Thierry, geboren te Brecht op 30 juli; ,,1968, wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 114.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; il vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam "GAS!

,i FLOW SOLUTIONS". ,

,.

Iii De zetel is gevestigd te 2360 Oud-Turnhout, Draaiboom 60.

ii De vennootschap heeft tot doel:

ii Vervaardiging, handel en handelsbemiddeling van en in producten en Installaties voor;

de olie- en gasindustrie. ,

`si Bouw van water- en gasdistributienetten.

Aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, en dergelijke. Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : loodgieterswerk en sanitaire! : apparaten, gasleidingen en aansluitingen met inbegrip van gasleidingen voor] verwarmingssystemen.

I

; Installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : verwarmingssystemen op;

i: elektriciteit, gas of stookolie, verwarmingsketels, apparaten en leidingen voor ventilatie!

en klimaatregeling.

::Productie en distributie van elektriciteit, gas, stoom en gekoelde lucht.

Distributie van gasvormige brandstoffen via leidingen.

!Vervaardiging van turbines en onderdelen daarvan : stoomturbines en andere damp -

gas - ; waterturbines, waterraderen en regulators daarvoor.

!Vervaardiging van lucht- en vacuumpompen en van compressoren voor lucht en andere; ,;

:;gassen. Vervaardiging van toestellen voor het filtreren of zuiveren van vloeistoffen, lucht of andere gassen.

Vervaardiging van metalen flessen voor gecomprimeerd of vloeibaar gemaakt gas. Vervaardiging van verbruiksmeters en - tellers voor elektriciteit, water, gas, benzine, en! { dergelijke.

ii Ondersteunende activiteiten in verband met de aardolie- en aardgaswinning. Vervaardiging van distilleer- en rectificeertoestellen voor aardolieraffinaderijen, voor de chemische industrie of voor de drankenindustrie.

,i Groothandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en aanverwante producten. Detailhandel in vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen in gespecialiseerde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.ZVoor-

btean het% Vervoer van gassen, oliën en andere vloeistoffen.

Belgisch Het verlenen aan ondernemingen en vennootschappen van alle bijstand en advies,

Staatsblad hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen en ondernemingen, hieronder wordt onder meer vervat:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt honderdvijftigduizend Euro, vertegenwoordigd door honderdvijftig aandelen met een fractiewaarde van één/honderdvijftigste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap werd benoemd:

De heer DE GROOT= Hans, geboren te Turnhout op 20 mei 1985, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Draaiboom 60.

Indien, om welke redenen ook, de voornoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal uitoefenen onder meer door overlijden of uittreding, werd tot statutair zaakvoerder-opvolger aangesteld : de heer MICHILSEN Serge Frans Anna Thierry, geboren te Brecht op 30 juli 1968, wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 114.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de twintigste van de maand mei om vijftien uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. AI de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering. jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mat 11.9

Voor- a

. beouden aan Niest Seigi$ch Staatsblad Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Bijzondere volmacht: er werd aan de Fiduciaire Stessens en Partners te 2300 Turnhout, Kempenlaan 26, vertegenwoordigd door de heer Leo Stessens, ,met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 17.06.2016 16187-0168-014

Coordonnées
GAS FLOW SOLUTIONS

Adresse
DRAAIBOOM 60 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande