GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST, AFGEKORT: G.A. MAST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST, AFGEKORT: G.A. MAST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.291.570

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod word 79.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen, 10 in 201i afdeling Antwerpen, op

Griffie

" 1414086fi*

ins

Ondernemingsnr : 0897.291.570

Benaming

(voluit) GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST

(verkort) : GA MAST

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : OFFERANDESTRAAT 112 - 2060 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

In de notulen van de Algemene Vergadering dd. 30-6-2014 werd het volgende genoteerd

Apr. T. Pirlot en apr. J. Mannaerts worden herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar tot aan de Algemene Vergadering van 2020.

Apr. T. Pinot Apr, J, Mannaerts

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 24.07.2014 14342-0582-018
30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 23.05.2013 13132-0417-018
13/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hieergefegd ter griffie vnn von Kcophandel ie  iivvarpen, op .

3 1 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 897.291.570

Benaming (voluit) : GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST

(verkort) : G.A. MAST

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112

Onderwerp akte : FUSIE DOOROVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,; Broederminstraat 9, op vierentwintig oktober tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST", in afkorting "G.A. MAST", gevestigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer' 0897.291,570, onder meer :

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie

a- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L'EMPÔT", gevestigd te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Koxplein 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondememingsnuntmer 0874.508.151

b- de naamloze vennootschap "PHARMA DD", gevestigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112,,; ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0460.808.891, en ;; c- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK ELIAERTS", gevestigd te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0889.393.691

overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen, wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschappen vernietigd en grijpt er geen omwisseling en=; uitreiking van aandelen plaats.

:; Vanaf één april tweeduizend twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschappen;; boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

;; 2. vastgesteld hoeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen het fusievoorstel eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering,; van de overgenomen vennootschappen in vervulling is gegaan en dat deze vennootschappen vanaf?', vierentwintig oktober tweeduizend twaalf ophouden te bestaan.

Valmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de heer SOMERS Jozef, voornoemd, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen,;; de ondememingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en'; stukken ondertekenen en, in het algemeen, het noodzakelijke doen bij elke administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteKening

V

beh aa Bel

Sta'

ni I IE11IIII lUl Ih111ltl B

*12184410*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

I. 4

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- vohnachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voqr-behou ien

aan het .13elgisch Staatsblad

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho

aan Belg Staat

1

Neergelegd ter griffie van de Recht bank van Koophandel te Antwerpen,

Griffie 0 9 AUG. ? 12

Bijlagen bi het Belgisch Staatsblad =21708/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897291.570

Benaming (voluit) : GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST

(verkort) : G.A. MAST

Rechtsvorm : codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstel tot fusie door overneming

Uit het voorstel houdende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L'EMPÔT", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK ELIAERTS" en de naamloze vennootschap "PHARMA Dh" door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST", gezamenlijk opgemaakt door de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen op 2 augustus 2012, overeenkomstig artikel 676,1' en 719 van het Wetboek van vennootschappen, blijkt het volgende:

1 Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de overgenomen vennootschappen en van de overnemende vennootschap

1.1 De overgenomen vennootschap L'EMPÔT

De overgenomen vennootschap is L'EMPÓT, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Koxplein 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0874.508.151 (Antwerpen).

Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van L'EMPÔT als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van aile handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw hij aansluiten en derhalve ondermeer de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathische, de aflevering van pharmaceutische, para farmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zonderverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogistenjartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin; voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

1.2 De overgenomen vennootschap APOTHEEK ELIAERTS

De overgenomen vennootschap is APOTHEEK ELIAERTS, besloten vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid, met zetel te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0889.393.691 (Antwerpen).

Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van APOTHEEK ELIAERTS ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken. de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein en in het klein van scheikundige, farmaceutische en para farmaceutische artikelen;

- de handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet , laboratorium-, optische en: onderhoudsartikelen en aanverwante produkten of diensten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

- iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert,

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen,

- het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar,

- het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden zoals aile soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

- het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

- de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt " zouden achten."

, 1.3 De overgenomen vennootschap PHARMA DD

De overgenomen vennootschap is PHARMA DD, een naamloze vennootschap, met zetel te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0460.808.891 (Antwerpen). Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van PHARMA DD als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmée, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aanstuiten en derhalve ondermeer: de magistrale bereiding van en de kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathisch, de aflevering van farmaceutische, para farmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de er aan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin.

De voorgaande opsomming is gegeven bij wijze van voorbeeld en is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden."

1.4 De overnemende vennootschap G.A. MAST

De overnemende vennootschap is GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST, een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2060 Antwerpen, Offerandestraat 112, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0897.291.570 (Antwerpen).

Overeenkomstig haar statuten luidt het doel van G.A. MAST als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van apotheken en alle activiteiten die hiermee samenhangen, zo onder meer groothandel en kleinhandel;

- de aankoop, verkoop, inhuumeming en verhuur van offiicina's;

- alle dienstverlening met betrekking tot de uitbating van apotheken.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap kan tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen."

2 Boekhoudkundige datum  Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

II/U/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Alle handelingen van L'EMPÔT, APOTHEEK ELIAERTS en PHARMA DD verricht sinds 1 april 2012 zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van G.A. MAST.

3 Rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Niet van toepassing

4 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van L'EMPÔT, APOTHEEK ELIAERTS, PHARMA DD en G.A. MAST.

5 Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen en neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal door elke bij de fusie betrokken vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De buitengewone algemene vergaderingen van L'EMPÔT, APOTHEEK ELIAERTS, PHARMA DD en G.A.

MAST, waarop dit fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen niet eerder dan zes weken na

deze neerlegging worden gehouden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fusievoorstel

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12343-0532-017
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.07.2012 12343-0478-018
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11364-0218-017
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10383-0570-018
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.05.2015, NGL 17.06.2015 15187-0123-018

Coordonnées
GEASSOCIEERDE APOTHEEK MAST, AFGEKORT: G.A. …

Adresse
OFFERANDESTRAAT 112 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande