GEASSOCIEERDE APOTHEEK SCHILDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEASSOCIEERDE APOTHEEK SCHILDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.283.386

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13327-0387-017
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 23.08.2012 12439-0199-016
05/01/2012
ÿþ*12003369+

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gel?, ven de Red' se

r " iaï~

r.~$1~@ ih1~~ . ,

~3 I _.C, .2011

Griffie

Ondernemingsnr : 872.283.386

Benaming (voluit) : HOLDING HENDRICKX ANN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 63

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING EN c'

HERFORMULERING MAATSCHAPPELIJK DOEL - OMZETTING IN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, vijftien december tweeduizend en elf.

;; Op mijn kantoor te 2000 Antwerpen, Broederminstraat 9, wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS,;; geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH",: geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING HENDRICKX ANN gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met;; ondernemingsnummer 0872.283.386.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER te Antwerpen (district Wilrijk) op 22 februari 2005, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 maart daarna, onder nummer 05040096 en waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd.

Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe vertegenwoordigd de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het bij ieder van hen vermeld aantal aandelen:

1) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AFS", met zetel te 2610 Antwerpen (district Wilrijk), Floraliënlaan 513, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0406.383.082, die, vertegenwoordigd zoals nagemeld, verklaart eigenares te zijn van negenenvijftig aandelen

2) mevrouw HENDRICKX Ann Marie-Louise Flor, van Belgische nationaliteit, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1971, wonende te 2520 Ranst, Zandhovensesteenweg 32 bus 21, die, vertegenwoordigd zoals nagemeld, verklaart eigenares te zijn van veertig aandelen

3) de naamloze vennootschap "APOTHEEK CLESSENS", gevestigd te 2170 Antwerpen

(district Merksem), Ringlaan 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen

met ondernemingsnummer 0408.406.028, die vertegenwoordigd zoals nagemeld, verklaart

eigenares te zijn van één aandeel

Samen drie vennoten met in totaal honderd aandelen

Volmacht

Voornoemde comparanten worden alhier vertegenwoordigd door de heer SOMERS Jozef Alice René, van

Belgische nationaliteit, wonende te 2018 Antwerpen, Rudolfstraat 11, ingevolge de aan deze akte gehechte;'

onderhandse volmacht.

Bureau

De vergadering wordt geopend om zeventien uur onder het voorzitterschap van de heer SOMERS, voornoemd,

die eveneens als secretaris optreedt.

Voorafgaande uiteenzetting

De voorzitter zet uiteen hetgeen volgt:

I. De vergadering beraadslaagt over de volgende agenda:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

100

40

59

mod 11.1

1) Verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de hierna voorgestelde wijziging en herformulering van het doel van de vennootschap, één geheel vormend met de hierna eveneens voorgestelde omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 30 september 2011.

Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 777 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, over voormelde staat van activa en passiva.

2) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een. coöperatieve vennootschap met .beperkte. .aansprake.lijkheid, r-ekeninghoudend-met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "GEASSOCIEERDE APOTHEEK SCHILDE", in afkorting "G.A. SCHILDE''. De vennootschap zal de vorm aannemen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 77.

c- het doel van de vennootschap wordt gewijzigd en geherformuleerd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de exploitatie, huur en verhuur van één of meer apotheken

- de vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking haar doel

- de vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone vergadering

ten overstaan van een notaris, gehouden volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld

zijn."

d. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG euro (E I8.550,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op ACH 1 tIE.NDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (£ I8.550,00).

De aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel in de oude besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

e. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

3) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

4) Ontslag van de zaakvoerders en kwijting.

5) Benoeming van bestuurders en, indien nodig, commissaris en vaststelling van de machten van de bestuurders.

6) Bijzondere machten.

II. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG euro (E 18.550,00) en is verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle vennoten vertegenwoordigd zijn.

De voorzitter zet uiteen dat door of namens de niet op deze vergadering aanwezige zaakvoerders van de vennootschap werd verklaard dat deze verzaken aan hun recht bepaald in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn, wat wordt aanvaard door de op deze vergadering vertegenwoordigde vennoten.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen van de zaakvoerders en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG", gevestigd te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Omer Turna, besluit zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"Wij hebben onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING HENDRICKX ANN in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij besluiten, onder voorbehoud van het effect van de boekhoudkundige uitwerking van de hierboven beschreven fusie op het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

HOLDING ..HENDRICKX. ANN,.dat:_ ....._ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" 4 aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" de ons voorgelegde staat van activa en passiva per 30 september 2011 van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING HENDRICKX ANN op volledige, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap weergeeft op voormelde datum;

" er niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief volgens de tussentijdse staat van activa en passiva per 30 september 2011 heeft plaatsgehad;

" het eigen vermogen van E 247.378,13 van de vennootschap dat uit voormelde staat van activa en passiva kan afgeleid worden, niet kleiner is dan het in de voornoemde staat opgenomen maatschappelijk kapitaal van E "

18.550 -

" het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap dat thans E 18.550 bedraagt, voldoende hoog is om te voldoen aan het vereiste minimum van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal voor cooperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid van E 18.550,00 (artikel 390 van het Wetboek van V ennootschappen).

De coöperatieve vennootschap moet overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen over ten minste drie vennoten beschikken. Op datum van onderhavig verslag was dit nog niet het geval. Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING HENDRICKX ANN naar een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Antwerpen, 25 november 2011

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

Omer Turna

Vennoot"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting, worden begroot op tweeduizend euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen: EERSTE BESLUIT "

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders met betrekking tot de hierna voorgestelde wijziging en herformulering van het doel van de vennootschap, één geheel vormend met de hierna eveneens voorgestelde omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 30 september 2011, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm'! van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG", vertegenwoordigd door de heer Omer Turna, voornoemd, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder al de voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 2) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemming

; Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden vervangen door de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die luiden als volgt: Aansprakelijkheidsregeling

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng; tussen hen bestaat noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : "GEASSOCIEERDE APOTHEEK SCHILDE", in afkorting "G.A. SCHILDE"

2) Zetel : te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 77

3) Doel

De-vennootschap-heeft-tot.doel:.....-- _.._______....._.. ........................ " ------__....___..__-----_----___-..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1



- de exploitatie, huur en verhuur van één of meer apotheken

- de vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking haar doel - de vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone vergadering ten overstaan van een notaris, gehouden volgens de regels die in het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.. - " -

5) Bedrag van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG euro (E 18.550,00), gesplitst in HONDERD (100) aandelen

zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves  Liquidatiesaldo

De te bestemmen winst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt besteed als volgt:

- tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve en dit zolang de reserve niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

- op verzoek van de raad van bestuur kan de winst geheel of gedeeltelijk worden gereserveerd of overgedragen; - het eventuele saldo wordt verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

? 8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de ! bijeenroepingen aangeduide plaats op de laatste maandag van de maand juni, om negentien uur.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot, maar niemand mag voor méér dan één vennoot optreden. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk zijn en dient zij melding te maken van alle agendapunten. De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen van aile vennoten.

ledere vennoot heeft recht op één stem per onderschreven aandeel.

Blanco stemmen of onthoudingen worden beschouwd als nietige stemmen. Betreffende personen is de stemming geheim.

9) Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door twee of meerdere bestuurders. Indien er twee bestuurders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere bestuurders zijn, vormen zij een college.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn die verstrijkt met de afsluiting van de gewone algemene vergadering.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur van de vennootschap is bevoegd om alle handelingen te verrichten in naam van de vennootschap en tot verwezenlijking van haar doel, behalve die welke door de wet of door onderhavige statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen op- treedt.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens, wat het dagelijks bestuur betreft, rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerden tot dit bestuur, die samen of afzonderlijk optreden volgens het benoemingsbesluit waarin zij werden aangesteld.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Stemmin

De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat ingevolge de omzetting een einde komt aan het mandaat van de zaakvoerders, met

name:

1/ de heer PIRLOT Antoine Jean Joseph Marie Marcel, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 17;

2/ de heer MANNAERTS Jan Arnold Lutgarde Maria, wonende te 2970 Schilde, Parklaan 473;

3/ mevrouw -IENDRIGKX Ann, voornoemd.

De vergadering besluit vervolgens te benoemen tot bestuurders van de vennootschap voor een periode van zes

jaar, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid:

1/ de heer PIRLOT Antoine, voornoemd;

2/ mevrouw HENDRICKX Ann, voornoemd.

De aldus benoemde bestuurders hebben verklaard hun benoeming te aanvaarden bij monde van de heer

SOMERS, voornoemd, ingevolge de aan deze akte gehechte onderhandse volmacht.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen,

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schat-

tingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te

benoemen en dat zij geen commissaris wensen te benoemen.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

i Delegatie van machten

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, in deze akte hun verklaring op te nemen dat de

bestuurders, die zij zo-even hebben benoemd, in het vooruitzicht van hun aanstelling tot bestuurders, na ;

beraadslaging volgend besluit hebben getroffen: wordt benoemd als bijzonder lasthebber de heer SOMERS

Jozef, voornoemd, met volgende machten die hij zelfstandig kan uitoefenen:

a) op financieel gebied: alle sommen geldig voldoen, alle cheques uitgeven en voldoen, alle stortingen en overschrijvingen doen, alle wissels ondertekenen en rugtekenen;

b) het in ontvangst nemen van poststukken en aangetekende zendingen; het ondertekenen van de dagelijkse

briefwisseling;

de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en private administraties;

c) het verrichten van de handelingen van louter beheer met betrekking tot de eigendommen van de vennootschap.

d) op commercieel gebied: het afsluiten van contracten, het leveren van diensten, het plaatsen van bestellingen;

e) het afsluiten van bediendecontracten.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § i derde lid juncto artikel 214

§ 1, 1° van het gecoördineerde Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

De ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de ondertekenaar van de akte aan de hand van de

identiteitskaart.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondememingsioketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle

latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven, met recht van

indeplaatsstelling, aan de heer SOMERS Jozef, voornoemd.

WAARVAN AKTE

Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, hebben de partijen, vertegenwoordigd als

gemeld, samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

_VOOR-ONTL-- EDEND IJIT-TREKSEL-:.--- --- --- ----.. ---.--- _ --- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het Tegelijk hiermee

Belgisch neergelegd :

Staatsblad - afschrift van "

de akte; volmacht;

- verslag van de bedrijfsrevisor

mod 11.1

" . 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 63

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE)  VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOT-: SCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen,. Broederminstraat 9, op vierentwintig november tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig; doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algeme ne vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLDING: HENDRICKX ANN", gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 63, ingeschreven in het rechtspersonenre gister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0872.283.386, onder meer :

1. beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van; koophandel te Antwerpen en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK HENDRICKX", gevestigd te 2970. Schilde, Turnhoutsebaan 63, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemings-i

nummer 0414.340.844, overneemt. "

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,; wordt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en. uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één juli tweeduizend en elf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boek houdkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorstel;

eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de overge-;

nomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf vierentwintig november tweedui

zend en elf ophoudt te bestaan.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingslo-'

ketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, wordt, met recht van inde

plaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer SOMERS Jozef Alice René, van Belgische nationaliteit, wonende,

te Antwerpen, Rudolfstraat 11.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11186910

~ ~~ : ï: ~ ~º%~? :

0.1 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 872.283.386

Benaming

(voluit) : HOLDING HENDRICKX ANN

14/10/2011
ÿþ~

i

364 1 C,.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

"

"

"

OP 04/07/2011

"

"

"

"

"

"

"

"

Rechtsvorm : bvba

Zetel : turnhoutsebaan 63 2970 schilde

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

" " " " " "

"

"

FUSIEVOORSTEL TUSSEN APOTHEEK HENDRICKX BVBA (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP) EN HOLDING HENDRICKX ANN BUBA(OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

(" -.)I3 d... ..._$ ï¬ i, :)i7... van ..;rk !^ ti{.'7nEi d'c`Îi .

ftirlal? en I`:C_-(ja" .s(}ha'iíl van Li:_ =fi`.;,IlifflC" itlPt'ei:íiE 1S'!ií.3;'i, lfí'."l..li van L3í.'. I:t.3 SGío;:lfr'n:

b('.-'CJe.'ijd C' rect:-_S,;Is:±rsGï:T'r t.::1 3r:irlai(:n van CiF'r;áQfi !F? va?rCF4gP'is:'!::;I't'" geP!'"

Versa : r.laasn en hffld?::kk;;ning

Ondememingsnr.: 872283386

Benaming (voluit) : HOLDING HENDRICKX ANN

11I IN IN IIYII11III II 111fl ifihi

*11155501*

L.GISCH S AATSBL,AD

l BEST Ui~

4 ooi behow

aan _ ~Etgis Staatsl

MONITEUR

DIREC

BEN~melsgd ter griffie van de RechtbankTrOlvva~ 1COC;" ara~ti;'íel te ~;rt~veiren, op

2011

06-10-

18 JUL 2011

Griffie

28/07/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

Voc 1

111!Vi!II!

behoi. i

aan

Belgi

Staats





cyfff310 tin dee Reale* Antaerpes, cp

221/

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.283.386

Benaming

()tolt) : Holding Hendrickx Ann

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Turnhoutsebaan 63 - 2970 Schilde

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerders en volmachtdrager

In de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 30-6-2011 werd het volgende genoteerd Aprs. Tony Pirlot en Jan Mannaerts worden benoemd tot zaakvoerders van Holding Hendrickx Ann bvba.

benoeming volmachtd rager

de vergadering besluit dat wordt benoemd als bijzonder lasthebber de heer Somers Jozef, Rudolfstraat 11,

2016 Antwerpen, met volgende machten die hij zelfstandig kan uitoefenen:

a) op financieel gebied: het openen van rekeningen bij financiele instellingen, alle sommen geldig voldoen, alle cheques uitgeven en voldoen, alle stortingen en overschrijvingen doen, alle wissels ondertekenen en; rugtekenen;

b) het in ontvangst nemen van poststukkeb en aangetekende zendingen; het ondertekenen van de

dagelijkse briefwisseling;

de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en private administraties;

c) het verrichten van de handelingen van louter beheer met betrekking tot de eigendommen van de vennootschap.

d) op commercieel gebied: het afsluiten van contracten, het leveren van diensten, het plaatsen van bestellingen;

e) het afsluiten van arbeidsovereenkomsten.

Ann Hendrickx Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 07.07.2011 11257-0319-012
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 07.07.2010 10271-0382-012
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 19.08.2009 09586-0341-012
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 18.07.2008 08422-0194-012
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 26.06.2007 07276-0096-012
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 20.07.2015 15331-0051-017

Coordonnées
GEASSOCIEERDE APOTHEEK SCHILDE

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 63 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande