GEBROEDERS BUELENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEBROEDERS BUELENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.338.956

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 24.07.2014 14343-0202-014
21/11/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEJR

14 -'1- 2014 1 5 -10w 2014 1

BELGISCH STAFrerir

,~,.,~-~ ~,~.tvi'" ~ van itGQ!-',-li- ,~N'l]El_ l ANTWERPEN, Sini.~kECi-iEl_EN



ICI





Ondernemingsnr : 0889.338.956

Benaming (voluit) : GEBROEDERS BUELENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelbaan 725

2580 Putte

Onderwerp akte :Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Filip Huygens te Mechelen op 25 september 2014, nog niet geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van voornoemde vennootschap de volgende beslissingen genomen heeft:

Kennisneming van de verslagen

a) op 22 september 2014 hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 24 september 2014 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld,

Dit verslag besluit als volgt:

"Besluit.

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEBROEDERS BUELENS, Mechelbaan 725 te 2580 Putte, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 93.354,64 EUR en een netto actief van 89.994,84 EUR. Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij verklaren dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 augustus 2014, volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum, voor zover de verwachtingen van het bestuursorgaan met succes door de vereffenaar worden waargemaakt. Wij dienen een voorbehoud te maken voor eventuele fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot voorgaande boekjaren, tot op datum van 31 augustus 2014 en de eventuele impact hiervan op de schulden ten aanzien van derden die in hoofde van de vennootschap als gevolg hiervan zouden ontstaan.

Gedaan te goeder trouw,

Haacht, 24 september 2014,

BVBA De Roover & C° Bedrijfsrevisoren,

Vertegenwoordigd door de Heer

Guy De Roover, Bedrijfsrevisor"

Ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit vanaf heden tot de ontbinding van de vennootschap. Vanaf die datum bestaat

zij nog enkel voort voor haar vereffening.

Ontslag van de zaakvoerders

De vergadering aanvaardt het vrijwillig ontslag van de zaakvoerders, de heer Bruno Buelens en Anja

Carpentier.

Benoeming van de vereffenaar

De vergadering stelt als vereffenaar aan: de heer BUELENS Bruno, geboren te Bonheiden op

dertien februari negentienhonderddrieënzeventig, wonende te 2580 Putte, Oude Putsebaan 11,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- ; behouden' aan het Betdlsch Staatsblad

mod 11.1

De rechtbank van koophandel heeft de benoeming gehomologeerd bij vonnis van 3 oktober 2014. Bevoegdheden van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om zijn taak te vervullen, met inbegrip van alle bevoegdheden die voortvloeien uit de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder om de machtiging van een nieuwe algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval de wet daarin voorziet,

Hij is met name bevoegd om afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, véôr of na betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzetten en beletsels en de hypotheekbewaarder ervan te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen. Hij kan lasthebbers aanstellen en hen alle algemene of bijzondere volmachten verlenen die hij gepast acht,

Hij is ontdaan van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap,

De vereffenaar zendt in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel.

Aanpassing van de statuten

ingevolge voormelde beslissingen en de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervan en door volgende tekst:

STATUTE

ArtikeU  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "GEBROEDERS BUELENS in vereffening" Artikel  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel :

. De aankoop, verkoop, de huur, de verhuring, de uitbating, het laten uitbaten

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van alle horecabedrijven,

handelshuizen en aanverwanten;

, De handel in alle voedingswaren, dranken, alle huishoudartikelen, aile. materialen en machines voor voormelde bedrijven, Het ten dienste stellen van allerlei amusementstoestellen in voormelde bedrijven;

. De ondernemingen van alle feestelijkheden, recepties, ceremoniën, met alle aanverwante bedrijvigheden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

De uitbating van feestzalen;

. Het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in, of zich op een andere wijze interesseren in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

ArtikeL4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2580 Putte, Mechelbaan 725 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro {¬ , 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een/honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7 -- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.Voorbehouden' aan het Beíktisch Staatsblad

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften. Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge





vennootschap zullen worden bewaard.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie van

de rechtbank van koophandel.

(Get.) Notaris Filip HUYGENS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0403-014
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0196-014
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11511-0363-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 31.08.2010 10491-0483-015
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 26.08.2009 09632-0293-013
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 29.08.2008 08693-0269-013
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0342-014

Coordonnées
GEBROEDERS BUELENS

Adresse
MECHELBAAN 725 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande