GEEMZICHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEEMZICHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.734.058

Publication

26/07/2013
ÿþ Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE

~ L KKÓÓ NE

1 l JULI 2013

DEN D ~i~.}~~~!F~E J

Ondernemingsnr : o5£

Benaming

(voluit) : GEEMZICHT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9220 Hamme, Geemstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 15 juli 2013

blijkt dat door

Mevrouw Silke VAN OVERLOOP, NN 810407-094.67, wonende te Hamme, Geemstraat 108, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd GEEMZICHT, gevestigd te 9220 Hamme, Geemstraat 108.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk vermeld als volgt:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden of op commissiebasis, onder eender welke vorm ook:

(i)het uitbaten van spijshuizen, frituren, verbruikssalons zoals snackbars, theesalons en cafétaria's met inbegrip van de onderneming voor verkoop van bereide schotels om mee te nemen. Het uitbaten van drankgelegenheden zoals cafés, herbergen, tavernen en bars. Het uitbaten van discotheken en dancings of: meer algemeen dansgelegenheden. Het uitbaten van een onderneming in het inrichten van modeshows en' vermakelijkheden. Het uitbating van een onderneming als restauratiehouder, traiteur of banketaannemer voor de verkoop van bereide schotels en het inrichten van banketten en het uitbaten van een onderneming in het bedden van bereide schotels of diverse spijzen aan huis of bedrijven, fangs straat of op markten.

(ti)Het uitbaten van een onderneming in amusementspelen, zoals speelautomaten, flipper- en videokasten,; biljart- en snookertafels, darts en bingo zonder dat deze opsomming limitatief weze; alle uitbating, de handel,' koop en verkoop, huur en verhuur, installatie en onderhoud van alle mogelijke amusementspelen.

(iii)Onderneming in onroerende goederen en projectontwikkeling voor eigen rekening, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welk danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing. De onderneming zal alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van haar roerend en onroerend patrimonium tot doel hebben zonder dat deze verrichtingen een activiteit als makelaar mogen uitmaken.

(i)alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van horeca, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en); het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de, vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

(ii)Het ver-+lenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het: besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als. tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarne-'men of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de, vennootschap.

(iii)Bij het nastreven en tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mag de vennootschap overeenkom-+sten afsluiten en aile burgerlijke, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die haar diverse bedrijfstakken rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen aanbelangen; in dit verband kan de,

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIIIII!11111,11101111111

Bijlagen lïij liét Bélgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met name onroerende goederen verwerven, vervreemden, bezwaren en hypothekeren en handels- of industriële gebouwen oprichten, die voor de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel noodzakelijk zouden zijn.

(iv)De onderneming mag tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel alle brevetten, vergunningen, merken, die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, aankopen, exploiteren en afstaan.

(v)Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, voorschotten, kredieten en leningen toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Bij beslissing van de algemene vergadering kan de vennootschap overgaan tot aankoop van, samensmelting, samenwerking of fusie met één of meer firma's of vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO ( E 20.000),

Het Is volledig geplaatst en verdeeld in tweehonderd ( 200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is gedeeltelijk volstort door inbreng in speciën voor een bedrag van 12.400 euro.

Bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tot niet statutaire zaakvoerders worden aangesteld:

mevrouw Silke Van Overloop, voormelde oprichter en de heer Patrick Marcel DE HOON, NN 700216345.77, wonende te 9220 Hamme, Drapstraat 31.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vertegenwoordiging.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Jaarvergadering.

Jaarlijks op de laatste zaterdag van de maand juni te achttien uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

BoeKjaar

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014, en het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennoot-schap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestem-ming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aange-wend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie om te dienen voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij lefflètisCliStaatsblacT - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden '* aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Lriik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GEEMZICHT

Adresse
KILIAANSTRAAT 62 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande