GEMBA SERVICE B.V.

Divers


Dénomination : GEMBA SERVICE B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.624.109

Publication

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.03.2011, NGL 15.06.2011 11169-0417-005
10/06/2011
ÿþOpde laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van

cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondemerningsnr ; og 3C , a9

Benaming

(voluit) : Gemba Service B.V.

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap naar Nederlands Recht

Zetel : Noordeinde 128D, NL - 1121 AL Landsmeer - adres in België : Korte Kievitstraat 22, Building C, Floor 12 - 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Opening vaste inrichting

Opgericht op 26 februari 2001 en ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Amsterdam onder nummer 33297728

De vennootschap draagt de naam; Gemba Service B.V.

De vennootschap is gevestigd te NL - 1121 AL Landsmeer, Noordeinde 128D

De vennnootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft ten doel:

a. het optreden als adviserend bureau op het gebied van onderhoudsmanagement (bedrijfskundige processen binnen de industrie), alsmede de advisering, begeleiding, ontwikkeling en het systeembeheer op het gebied van automatisering, de inkoop en verkoop, alsmede de produktie van hardware en software van automatiseringsprodukten, alsmede het exploiteren van een technische dienst op het terrein van automatisering;

b. het oprichten van, het deelnemen in, het zich interesseren bij, alsmede het besturen, beheren en adviseren van en het samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen;

c. het ter leen opnemen en verstrekken van gelden al dan niet onder hypothecair verband, alsmede het stellen van persoonlijke of zakelijke zekerheid voor de nakoming van schulden van derden;

d. het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin des woords.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (EUR 90.000,00) verdeeld in negenhonderd (900) aandelen, elk nominaal groot éénhonderd euro (EUR 100,00).

De aandelen luiden op naam.

De vennootschap wordt bestuurd door een directie bestaande uit één of meer directeuren. Ook een

rechtspersoon kan tot directeur worden benoemd.

De algemene vergadering van aandeelhouders stelt het aantal directeuren vast.

De algemene vergadering van aandeelhouders benoemt de directeuren en is te allen tijde bevoegd iedere

directeur te schorsen of te ontslaan.

De directie is belast met het besturen van de vennootschap.

Zowel de directie als iedere directeur vertegenwoordigt de vennootschap; ook een procuratiehouder kan met. inachtneming van de beperkingen welke aan zijn bevoegdheid mochten zijn gesteld en bij het Handelsregister; opgegeven, de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden in de plaats der statutaire vestiging der vennootschap ten tijde en ter plaatse door de directie te bepalen.

Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l . 1I D1 111 l II1 III1 1H 11

*11087019"

111

beh. aai Bel Staa

Krlee ier greffe Yce de RBiblátai

é 4Gphole Í4n h;:e,'~`Ee?J Cfp

30 MEI 2011 "

Griffie

~

r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen worden bijeengeroepen door de directie bij brieven aan de aandeelhouders en certificaathouders, te richten aan de adressen van de aandeelhouders en certificaathouders zoals deze zijn vermeld in het in artikel 5 bedoelde register en te verzenden ten minste vijftien dagen voor de dag der vergadering, dag der oproeping en die der vergadering niet meegerekend.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle besluiten worden - voor zover in de wet of in deze akte geen grotere meerderheid is voorgeschreven - genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte geldige stemmen.

Besluiten tot wijziging der statuten en tot ontbinding der vennootschap kunnen slechts worden genomen met een meerderheid van ten minste twee/derde der geldige stemmen uitgebracht in een algemene vergadering van aandeelhouders, in welke ten minste twee/derde van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is.

Indien in een vergadering, in welke krachtens het vorige lid de aanwezigheid van een quorum vereist is dit quorum niet vertegenwoordigd is, wordt een tweede vergadering bijeengeroepen te houden niet eerder dan drie en niet later dan zes weken na de eerste;

deze tweede vergadering is bevoegd het besluit te nemen met een meerderheid van ten minste twee/derde van de uitgebrachte geldige stemmen ongeacht het aantal ter vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Het boekjaar der vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

De directie sluit jaarlijks per het einde van het boekjaar de boeken der vennootschap af en maakt daaruit een balans en winst- en verliesrekening op met een toelichting, opgemaakt overeenkomstig titel 9 van boek 2 van het Burgerlijk Wetboek.

De winst staat, na aftrek van de door de directie vastgestelde reserveringen en met inachtneming van het hierna in dit artikel bepaalde ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders ter uitkering van dividend, voor reservering of voor zodanige andere doeleinden binnen het doel der vennootschap als die vergadering zal besluiten.

De vennootschap kan aan de aandeelhouders en andere gerechtigden tot de voor de uitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voorzover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal, vermeerderd met de reserves die krachtens de Wet of deze statuten moeten worden aangehouden.

Uitkering van de winst geschiedt na vaststelling van de jaarrekening, waaruit blijkt, dat zij geoorloofd is.

Dividenden worden één maand na de vaststelling daarvan betaalbaar gesteld, tenzij de algemene vergadering van aandeelhouders anders besluit.

Winstuitkeringen over welke binnen vijf jaren na betaalbaarstelling niet is beschikt, vervallen aan de vennootschap.

Ingeval van ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de directie, tenzij de algemene

vergadering van aandeelhouders, die tot ontbinding besluit, anders bepaalt.

Gedurende de vereffening blijven deze statuten voor zover mogelijk van kracht.

Hetgeen na voldoening van alle schulden der vennootschap van haar vermogen overblijft wordt uitgekeerd

aan de aandeelhouders in verhouding tot ieders bezit aan aandelen.

Uit de notulen van de directievergadering van 6 mei 2011 blijkt dat vanaf 9 mei 2011 een inrichting wordt geopend in België te 2018 Antwerpen, Korte Kievitstraat 22, building C, Hoor 12 onder de benaming Gemba Service BV, met volgende activiteiten :

"Gemba Service implementeert Asset & Servicemanagementsystemen. Wij zijn hierbij een geaccrediteerde Business partner van IBM, en leveren de volledige Tivoli Portfolio op het gebied van Asset en Business Service management. Naast het leveren van de Software richten we ons vooral op het leveren van Services en Training rondom de alle Tivoli produkten."

Vertegenwoordiging:

a) als orgaan van de vennootschap:

de directeur : Gemba Beheer B.V. met adres te NL - 1121 AL Landsmeer, Noordeinde 128D vertegenwoordigd door haar zelfstandig bevoegd directeur J.W. Lok Beheer B.V. vertegenwoordigd door de heer Jacques Wamard Lok, enerzijds en door haar zelfstandig bevoegd directeur mevrouw Maria Johanna Theresia Daniëls, anderzijds

b

de heer Jacques Wamard Lok wonende te NL - 1121 CP Landsmeer, Dr. Martin Luther Kingstraat 2f

In zijn hoedanigheid van wettelijk vertegenwoordiger heeft de heer J.W. Lok de bevoegdheid het bijkantoor in België te leiden, er toezicht over te houden, jegens derden te verbinden en haar in rechte te ; vertegenwoordigen.

De heer J.W. Lok kan de hem toegekende bevoegdheden geheel of gedeeltelijk delegeren aan een of meerdere personen op de wijze en voor de periode zoals hij zal aangeven.

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan BDO Juridische Adviseurs, burgerlijke CVBA te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 Box E.6 teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de KBO en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Voor eensluidend verklaard afschrift

behouden

aatn het

Belgisch

Staatsblad b) als wettelijk vertegenwoordiger van de vennootschap in België:

Jacques Wamard Lok wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.10.2015, NGL 07.10.2015 15643-0483-005

Coordonnées
GEMBA SERVICE B.V.

Adresse
KORTE KIEVITSTRAAT 22 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande