GEVIAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEVIAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.924.447

Publication

13/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.1111115,111191,111

Vo behc aan Selç Staat

II



Ondernemingsnr. 0455.924.447

Benaming

(voluit) G EVIAK

(verkort) :

NEERGELEGD

,-

12 -07- 2014

REOHTigefflan KOOPHANDEL ANTWERPEN, fd MEC-FtEl.,EN

ONITEUR BELGE

05 -08- 2014 G1SCH STAATSBLAD

Rechtsvorm " BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel " BOOMSTRAAT 16 BUS 1,2880 BORNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: Bijzondere algemene vergadering dd. 07.07.2014 - Adreswijziging

Met deze besluit de Bijzondere algemene vergadering dd, 07.07.2014 onder het voorzitterschap van Dhr. Koolbrant Geert het adres van de maatschappelijke zetel vanaf 07.07,2014 als volgt te wijzigen:

Sousbeekstraat 88 bus 2

9250 Waasmunster

Dhr. Koolbrant Geert

Zaakvoerder

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden « Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

08/11/2013
ÿþVoorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Mod 11.1

~~lti~~~~,,t E=~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

N'NI'MN~~I~I~WMIINWN~M

1 16 989

NEERGELEGD

2 9 -10- 20f3

OFIIFFIÈ RECHTBANK vin KOOPHANDEL te MECHELEN

l

Ondernemingsnr :0455.924.447

Benaming (voluit) :GEVIAK

(verkort): *

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2880 Bornem, Boomstraat 16 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 7 oktober 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEVIAK", waarvan de zetel gevestigd is te 2880 Bornem, Boomstraat 16 bus 1, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door de tekst

van het huidig artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

"Deze vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING

1. De uitbating van één of meer koffiehuizen, tavernes en/of

drankgelegenheden, restaurants, snackbars, ijssalons, met andere woorden alle horeca-activiteiten;

2. Het aannemen van feesten en allerlei vermakelijkheden;

3. Het organiseren van allerlei artistieke en culturele manifestaties en activiteiten.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, .,.), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luik B - vervolg

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borgi stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

..Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het beheren van venootschappen.

2. Het verlenen van diensten en adviezen van welke aard dan ook aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en codrdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5. Het handelen als tussenpersoon in de handel.

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke

goederen;

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak"

2/ Vervanging van artikel 33 ("Ontbinding - Benoeming van vereffenaars") als volgt, rekening houdend met de laatste wetswijziging: "Artikel 33: Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor wijziging aan de statuten.

de de

Voor-

behouden

aan het

Be gisc1

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen."

3/ Vervanging van artikel 34 ("Bevoegdheden van vereffenaars") als volgt, rekening houdend met de laatste wetswijziging:

"Artikel 34: Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoe.dheden bij gewone meerderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du M

Voop. bohougen aan het Bëfgisch Síaatsblad

/ Voor-

behouden

aan het

etgïa h-Staatsbfad

Annexes du Moniteur belge

luik B - vervolg

beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

4/ Volmacht werd verleend aan 1) de aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake; 2) de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren; 3) aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR VERBEKE GEERT", met zetel te 9880 Aalter, Hoefijzer 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de wijziging van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

(Getekend)

Roel MONDELAER^a

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd:

1. een afschrift van de akte statutenwijziging;

2. het verslag van de zaakvoerder inzake de doelswijziging en de aangehechte staat van actief en passief afgesloten per 31/07/2013;

3. de gecoordineerde tekst van de statuten.

31/05/2013
ÿþVoo behou aan l Belgh Staafsi

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Beigiisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

Ondernemingsnr : 0455.924.447

Benaming

(voluit) : GEVIAK

(verkort) "

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HANSBEKEDORP 24, 9850 HANSBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering dd. 21.05.2013 - Adreswijziging

Met deze besluit de Bijzondere algemene vergadering dd. 21.05.2013 onder het voorzitterschap van Dhr, Koolbrant Geert het adres van de maatschappelijke zetel vanaf 06.07.2013 als volgt te wijzigen:

Boomstraat 16 bus 1

2880 Bornem

Dhr. Koolbrant Geert

Zaakvoerder



NEERGELEGD



V

2 2 MU 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANI2E1 i ~E GENT

*13082426*



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(Q)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 04.04.2013 13084-0039-014
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 19.03.2012, NGL 20.03.2012 12065-0338-013
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 24.03.2011 11065-0508-013
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0066-013
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 31.03.2009 09099-0353-014
22/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 17.03.2008, NGL 17.04.2008 08109-0158-015
19/09/2006 : DE055417
20/07/2006 : DE055417
29/03/2005 : SN055417
12/10/2004 : SN055417
16/04/2004 : SN055417
02/04/2004 : SN055417
04/07/2003 : SN055417
12/04/2002 : SN055417
24/04/1999 : SN055417
01/01/1997 : SN55417
27/09/1995 : SN55417

Coordonnées
GEVIAK

Adresse
BOOMSTRAAT 16, BUS 1 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande