GHISLAINE DUWAER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GHISLAINE DUWAER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.409.035

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 28.04.2014 14107-0438-011
29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 25.11.2013 13669-0072-010
22/04/2011
ÿþr

!Hoc] 2.1

k=.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad











" 1ioB~zaa"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie vc:i de kechthan van Koophandel te Antwerpen, op

11 APR. 1011

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : GHISLAINE DUWAER

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : MARETAK 41, 2970 SCHELDE

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 6 april 2011, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam GHISLAINE DUWAER, met zetel te 2970 Schilde, Maretak 41, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

a) Mevouw DUWAER Ghislaine Aggy Gabrielle, geboren te Brasschaat op 24 juli 1974, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2970 Schilde, Maretak 41, echtgenote van de heer VAN DOOREN die nog 6.000,00 Euro dient te volstorten;

b) De heer VAN DOOREN Steven Louis Jeanne, geboren te Turnhout op 12 september 1969, wonende te 2970; Schilde, Maretak 41, echtgenoot van mevrouw DUWAER, die nog 6.000,00 Euro dient te volstorten.

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 20.000,00 Euro waarop 8.000,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij KBC Bank op rekeningnummer BE38 7310 1722 7272.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van elk jaar.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Werd als zaakvoerder benoemd: Mevouw DUWAER Ghislaine Aggy Gabrielle en De heer VAN DOOREN Steven Louis Jeanne

0835.409. 35

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Q'Het maken, herstellen, plaatsen en verkopen van gordijnen, raamdecoratie in het algemeen, tevens het overtrekken van zetels en stoelen.

©Het aankopen-verkopen van kleine meubelen, antiquiteiten en brocante.

D Het optreden als consultant en tussenpersoon in hogervermelde activiteiten.

Q' Het importeren, exporteren van bovenstaande artikels, het nemen van licenties, om ze in Europa te kunnen vertegenwoordigen, verdelen.

D Het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Q' Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot het eigen roerend vermogen, onder meer krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissieverrichtingen voor zover dit toegelaten is. Het beheren en aanleggen van roerende en onroerende vermogens, in het binnenland zowel als in het buitenland.

Q' Het toestaan van leningen met of zonder hypothecaire waarborgen, het nemen van belangen in alle ondernemingen, zelfs indien het voorwerp van deze niet gelijkaardig, analoog, verwant of nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Q'Het uitvoeren van de functies van bestuurder, of vereffenaar van vennootschappen; het verlenen van advies en consulting in verband met het bestuur van vennootschappen;

Q'De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart om 18u00.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de heer REMY Dirk, Frans Birontlaan 36 te 2600 Antwerpen en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel: Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GHISLAINE DUWAER

Adresse
MARETAK 41 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande