GILS CONSULT & ADMINISTRATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILS CONSULT & ADMINISTRATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.667.695

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 06.06.2014 14151-0423-014
09/10/2013
ÿþmod 11.1

I nue

Voc behot aan I Belgi Staats

11.131111111 Alb

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _ w -

3 D r" ~ "~A

";, -

s; )G

IIR

Ondernemingsnr: 0832.667.695

Benaming (voluit) : Gils Consult & Administratie

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint Antoniiusstraat 28

2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte :COMM V : KAPITAALVERHOGING  ONTSLAG ZAAKVOERDERS  KWIJTING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDERS VASTSTELLINGBEVOEGDHEDEN-VOLMACHT

Uit een akte verseden voor notaris Christine Van Haeren te Turnhout, op zevenentwintig september, tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de int hoofde gemelde vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  afschaffing nominale waarde aandelen

De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

TWEEDE BESLISSING  Kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door incorporatie van beschikbare; winstreserves ten belope van achttienduizend zeshonderd vijfentachtig euro (¬ 18.685,00) om het te brengen; van honderd en één euro (¬ 101,00) naar achttienduizend zevenhonderd zesentachtig euro (¬ 18.786,00); zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de bestaande fractiewaarde per aandeel. DERDE BESLISSING - Kennisname en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerders en van de; bedrijfsrevisor

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders (beherend! vennoten), en van de aangestelde bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Parmentier Guy", met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, B.T.W. BE 0480.463.170 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2013.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "GILS CONSULT &: ADMINISTRATIE" lot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder: voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van aile eventueel niet-geboekte: claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-, actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2013 van genoemde vennootschap; die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen; bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 44.546,38; EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt;

maatschappelijk kapitaal van 101,00 EUR en dit ten belope van 44.445,38 EUR.

Schoten, 5 augustus 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTiER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

(getekend)

Bedrijfsrevisor"

De vennoten hebben verklaard kennis genomen te hebben van voormelde verslagen en van de staat van activa

en passiva, alsook van het ontwerp van statutenwijziging en hebben uitdrukkelijk verklaard te verzaken aan de!

formaliteiten van toezending van deze stukken als voorschreven door artikel 779 van het Wetboek van,

" vennootschappen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behoudr 7 aan het Belgisch

Staatsblad

Vervolgens heeft de vergadering vastgesteld dat er geen opmerkingen werden geformuleerd op voormelde" verslagen en heeft deze goedgekeurd.

VIERDE BESLISSING  Ontslag zaakvoerder  kwijting

De vergadering heeft beslist het ontslag te aanvaarden van mevrouw Eysermans Maria en van de heer Gils Maarten ais zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap en heeft hen kwijting verleend over het uitgevoerde bestuursmandaat.

VIJFDE BESLISSING - Omzetting

De vergadering heeft besloten de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van rechtspersoonlijkheid.

Door dit besluit wordt enkel de rechtsvorm van de vennootschap gewijzigd.

De activiteit en het doel van de vennootschap, evenals haar benaming blijft ongewijzigd.

Kapitaal en reserves blijven eveneens hetzelfde, rekening gehouden met het reeds genomen besluit tot kapitaalverhoging, evenals alle activa en passiva, met de erop toe te passen en toegepaste afschrijvingen, de vastgestelde of vast te stellen meer- of minderwaarden. De boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gehouden, zal worden verdergezet.

De vennootschap behoudt het nummer waaronder zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister en zo mogelijk dit van de B.T.W,

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013, is het omzettingsbesluit ingegaan op gezegde datum zodat alle verrichtingen sedertdien door de vennootschap gesteld, geacht worden te zijn gedaan in haar nieuwe rechtsvorm, te weten als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en niet langer als gewone commanditaire vennootschap.

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen. Aile vennoten hebben uitdrukkelijk ingestemd met deze omzetting.

ZESDE BESLISSING  Goedkeuring nieuwe statuten

De vergadering heeft de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, waarvan het ontledend uittreksel luidt als volgt :

1. RECHTSVORM-NAAM - AARD

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van een of meer handelsactiviteiten tot

doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "GILS CONSULT & ADMINISTRATIE°.

2. ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2360 Oud-Tumhout, Sint-Antoniusstraat 28,

3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Administratieve ondersteuning aan personen en ondernemingen.

Verhuur van garageboxen en ander onroerend goed.

Het beheer van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en

instandhouden van dit patrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen

verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende

goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest

brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Het verwerven en beheren van participaties in handelsvennootschappen, zowel in binnen- als in buitenland.

Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij geen

participatie bezit van leningen, van advies en consulting op financieel, sociaal, administratief en

informaticamanagernent voor zover ais wettelijk toegelaten; van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer, advies en consulting voor zover als wettelijk toegelaten; het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- ais in buitenland van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken voor zover als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties, royalty's en handelsmerken, Alle commissie- en makelaarstransacties doen, voor zover als wettelijk toegelaten, alsook alle verrichten van aval en borgtocht, zij mag zich voor deren borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken, Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen, in België of in het buitenland, met dezelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door Inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze, De opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

llelaoudrn aan het Belgisch

Staatsblad



verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

4. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zevenhonderd

zesentachtig euro (¬ 18.786,00), vertegenwoordigd door honderd en één (101) aandelen zonder vermelding

van waarde, die ieder één/honderd en éénste (11101ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

5. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

6. BESTUUR

ARTIKEL ELF  BESTUUR

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet

vennoten.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder(s) aan.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die

functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen.

2. Beslissingsbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet als ze werd openbaar gemaakt.

Beperking

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de zaakvoerders niet zonder de toestemming van de zaakvoerdersraad besluiten tot :

- rechtshandelingen die verband houden met aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van hypotheken en/of het aangaan van kredieten

- enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag boven de tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

3, Vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten, In voorkomend geval zal in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

ARTIKEL DERTIEN  BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De bijzondere gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

7. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden in de gemeente

waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de eerste dinsdag van de maand juni om 14 uur.

8. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

9. VERDELING WINST - RESERVES

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds. Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

10. VERDELING VEREFFENINGSSALDO



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" mod 11.1



Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvend saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht,

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten,

11. CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en bezoldigd volgens de regels vervat in het wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt een bezoldiging vast die de naleving van de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren waarborgt. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie Jaar.

Zo de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen en er ook geen benoemd heeft, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris toekomt. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Zolang geen commissaris is benoemd, wordt van dit feit melding gemaakt in de uittreksels van akten en stukken die de commissarissen betreffen en die krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden bekendgemaakt,

Op verzoek van een of meer vennoten, is de zaakvoerder ertoe verplicht, de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris belast met de taak zoals bedoeld in het wetboek van vennootschappen.

ZEVENDE BESLISSING  Benoeming zaakvoerders  bezoldiging  bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid  controle.

De vergadering heeft beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur :

1. Mevrouw EYSERMANS, Maria Theresia Anselme, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Sint Antoniusstraaat 28;

2. De heer GILS, Maarten, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Rijkswachtstraat 26 bus 4;

3. De heer GILS, Koen, wonende te 2360 Oud Turnhout, Hueven 29.

De hiervoor benoemde zaakvoerders hebben allen uitdrukkelijk verklaard hun mandaat te aanvaarden en

hebben bevestigd niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering heeft beslist de bestuursbevoegdheid te regelen zoals opgenomen in de reeds goedgekeurde

statuten onder artikel 11,

Tenslotte heeft de vergadering besloten geen commissaris aan te stellen.

ACHTSTE BESLISSING  Volmacht KBO  B.T.W.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap "ACES ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels,

Grote Baan 201, met recht om derden in hun plaats te stellen, aan wie de macht wordt verleend om alle

verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige

formaliteiten te vervullen bij het Ondememingsloket en bij de B.T.W. zowel voor de inschrijving van de

vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Christine Van Haeren, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- De expeditie van de akte van de buitengewone algemene vergadering de dato 27 september 2013

vôôr registratie;

verslag zaakvoerders met betrekking tot de omvorming van de vennootschap en staat van actief en

passief de dato 30 juni 2013;

verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de omvorming van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

liehoude aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2011
ÿþOri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rmi:ERG LEGu

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 3 FEB, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

erif içifier,



Luik B



IIII

*iioasosa+

V beh aa Bel Staf

Ondernemingsnr : 0832667695

Benaming

(voluit) : Gils Consult & Administratie

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Antoniusstraat 28 2360 Oud-Turnhout

Onderwerp akte : Rechtzetting oprichting

Onderstaande tekst vervangt de neerlegging van de oprichtingsakte, welke neergelegd werd op 11/01/2011: Heden de één januari tweeduizend en elf is tussen de ondergetekenden:

1.De heer Gils Herman,

rijksregisternummer 530615-027-96, geboren te Beerse op 15 juni 1953,

wonende te Sint-Antoniusstraat 28, 2360 Oud-Turnhout;

en

2.Mevrouw Eysermans Maria,

rijksregistemummer 560302-038-32, geboren te Turnhout op 02 maart 1956,

wonende te Sint-Antoniusstraat 28, 2360 Oud-Tumhout;

en

3.De heer Gils Joris,

rijksregistemummer 790910-239-19, geboren te Turnhout op 10 september 1979,

wonende te Voetbalstraat 25, 9050 Gentbrugge;

en

4.De heer Gils Koen,

rijksregistemummer 810223-205-44, geboren te Tumhout op 23 februari 1981,

wonende te Tijl-en Nelestraat 121b001, 2300 Turnhout;

en

5.De heer Gils Maarten,

rijksregisternummer 840608-289-16, geboren te Tumhout op 08 juni 1984,

wonende te Sinterveld 6, 2490 Balen

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firma "GILS

CONSULT & ADMINISTRATIE, met zetel te 2360 Sint-Antoniusstraat 28, waarvan het maatschappelijk kapitaal

werd vastgesteld op honderd en één euro (euro 101,00).

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

1. De heer Gils Herman voor 1 euro op 1 aandeel.

2. Mevrouw Eysermans Maria voor 1 euro op 1 aandeel.

3. De heer Gils Joris voor 33 euro op 33 aandelen.

4. De heer Gils Koen voor 33 euro op 33 aandelen

5. De heer Gils Maarten voor 33 euro op 33 aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van 101,00 euro waarop zij hebben

ingeschreven, volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

De heer Gils Maarten en mevrouw Eysermans Maria zijn beherende vennoten. Zij zijn hoofdelijk en

onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn gewone

stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de

beherende vennoot.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland:

" Administratieve ondersteuning aan personen en ondernemingen.

Verhuur van garageboxen en ander onroerend goed.

Het beheer van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en

instandhouden van dit patrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Het verwerven en beheren van participaties in handelsvennootschappen, zowel in binnen- als in buitenland.

Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij geen participatie bezit : van leningen, van advies en consulting op financieel, sociaal, administratief en informaticamanagement voor zover als wettelijk toegelaten; van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer, advies en consulting voor zover als wettelijk toegelaten; het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken voor zover als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties, royalty's en handelsmerken. Alle commissie- en makelaarstransacties doen, voor zover als wettelijk toegelaten, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële venichtingen doen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen, in België of in het buitenland, met dezelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze. Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

De beherende vennoten treden gezamenlijk op als zaakvoerder. Alle beslissingen en alle handelingen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel worden in gezamenlijk overleg genomen en uitgevoerd. Elke beherend vennoot bekrachtigt zijn instemming door ondertekening van de genomen besluiten.

Een verbintenis wordt slechts rechtsgeldig indien zij medeondertekend wordt door beide beherende vennoten.

Bepaalde handelingen van dagelijks beheer kunnen, om praktische redenen en mits zij het wezen en/of het voortbestaan van de vennootschap niet ingrijpend kunnen wijzigen of bedreigen, toevertrouwd worden aan één beherend vennoot. Hiertoe zal de andere beherend vennoot hem een gewettigde volmacht verstrekken.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

In afwijking van artikel 8 van de oprichtingsakte en om praktische redenen van dagelijks bestuur wordt aan iedere beherend vennoot afzonderlijk de bijzondere bevoegdheid toegekend om de vennootschap alleen te verbinden tegenover derden tot een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro of de tegenwaarde hiervan in vreemde valuta.

Op 31 december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, 01 januari 2011, en eindigt op 31 december2011.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van juni om 14 uur, en voor de eerste keer op 5 juni 2012.

Te Oud-Tumhout, dd. 01 januari 2011.

Gils Maarten

Beherende vennoot

Eysermans Maria

Beherende vennoot

r'

20/01/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Sta

^~~ neerlegging ter griffie ~`^d 61( FIGEL

~N~ VAN

RiFplE]~EcH!B

n kopie

Voor- 2011

behouden

aan het

Belgisch

emoamxu/am



T

K[OPMAmuEL .°.`._

D Uxiar

Griffie



Ondomamingsnr: 8 32_ . Le,-1- . S

Benaming

(voluit) : Gils Consult 84 Administratie

Reohtmvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Sint-Antoniusstraat 28 2380 Oud-Turnhout

Onderwerp akte : Oprichting

Heden de één januari tweeduizend en elf is tussen de ondergetekenden:

1.De heer Gils Herman,

rijksregistemummer 530615-027-96, geboren te Beerse op 15 juni 1953,

wonende te Sint-Antoniusstraat 28, 2360 Oud-Turnhout;

en

2.Mevrouw Eysermans Maria,

rijksregistemum mer 560302-038-32,

geboren te Turnhout op 02 maart 1956,

wonende te Sint-Antoniusetraat 28, 2360 Oud-Tumhout;

en

3.De heer Gils Joris,

rÜknnmgia$*nnummer79OQ1U-239-1Q. geboren teTumhputop18 september 1Q7Q.

wonende te Voetbalstraat 25, 9050 Gentbrugge;

en

4.De heer Gils Koen,

rijksregistemummer 810223-205-44, geboren te Tumhout op 23 februari 1981,

wonende ho Tijl-en Ne|mmXrmot12/b0O1.23OOTurnhout;

en

5.De heer Gils Maarten,

rijksregisternummer 840608-289-16, geboren te Turnhout op 08 juni 1984,

wonende te Sinterveld 6, 2490 Balen

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firma "GILS

CONSULT & ADMINISTRATIE, met zetel te 2380 Sint-Antoniusstraat 28, waarvan het maatschappelijk kapitaal

werd vastgesteld op honderd en één euro (euro 101,00).

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

1. De heer Gils Herman voor I euro op 1 aandelen.

2. Mevrouw Eysermans Maria voor 1 euro op 1 aandelen.

3. De heer Gils Joris voor 33 euro op 33 aandelen.

4. De heer Gils Koen voor 33 euro op 33 aandelen

5. De heer Gils Maarten voor 33 euro op 33 aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maats h p |Ukkopitao|van 101,00 euro waarop zij hebben

ingeschreven, volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

De heer Gils Maarten en mevrouw Eysermans Maria zijn beherende vennoten. Zij zijn hoofdelijk en

onbeperkt verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn gewone

stille vennoten die slechts aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de

beherende vennoot.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

Administratieve ondersteuning aan personen en ondernemingen.

Verhuur van garageboxen en ander onroerend goed.

Het beheer van paÓimun|um, samengesteld uit onroerende en roerende guedmnen, het valoriseren en

instandhouden van dit patrimonium. Daartoe mag zij alle on,pormndm, roerende en financiële handelingen

vonicNen, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende

Op de laatste biz. van Luik vermelden : 5Q: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Het verwerven en beheren van participaties in handelsvennootschappen, zowel in binnen- als in buitenland.

Het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij geen participatie bezit : van leningen, van advies en consulting op financieel, sociaal, administratief en informaticamanagement voor zover als wettelijk toegelaten; van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer, advies en consulting voor zover als wettelijk toegelaten; het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken voor zover als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen ônder gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Het verwerven, exploiteren en verhandelen van octrooien, brevetten, licenties, royalty's en handelsmerken. Alle commissie- en makelaarstransacties doen, voor zover als wettelijk toegelaten, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht, zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks in verband staan met haar doel en die er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheden van andere vennootschappen, in België of in het buitenland, met dezelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze. Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Op 31 december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

Het eerste boekjaar gaat in op heden, 01 januari 2011, en eindigt op 31 december 2011.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van juni om 14 uur, en voor de eerste keer op 5 juni 2012.

Te Oud-Turnhout, dd. 01 januari 2011.

Gils Maarten

Beherende vennoot

Eysermans Maria

Beherende vennoot

Coordonnées
GILS CONSULT & ADMINISTRATIE

Adresse
SINT-ANTONIUSSTRAAT 28 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande