GIMAX CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GIMAX CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.880.065

Publication

27/11/2014
ÿþMati wons 11n

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



b~

E

St





Nï..i~~h~t~~~~.s.~;t.

18 -t1- 2O14

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWEIee afd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 6-G1 g Ç 0 0

E3enaming

(voluit) : GIMAX CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2880 BORNEM - Hingenesteenweg 134

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN » VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GIMAX CONSULTING", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 14.11.2014, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichter, nl. dhr, VAN FRAEYENHOVEN Luc, wonende te 2880 Bornem, Hingenesteeneweg 134;

De verschijner, verzocht mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die hij opricht onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "GIMAX CONSULTING", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 2880 Bornem, Hingenesteenweg 134, en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven :

Dhr. VAN FRAEYENHOVEN Luc, voornoemd, schrijft in op 100 aandelen, welke hij volledig volstort door inbreng in geld voor een bedrag van 18.600,00 EUR.

De verschijner verklaart en erkent dat tot de volledige volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 18.600,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootsohap in oprichting, bij KBC kantoor Boomstraat Bornem, op rekening nummer BE34 7380 4126 0990, geopend op 13.11.2014, Het bewijs van deponering afgeleverd, door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- aan dhr. VAN FRAEYENHOVEN Luc, voornoemd, die aanvaardt: 100 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel in België en/of in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen als in samenwerking met derden of als tussenpersoon, vertegenwoordiger of commissionair:

i. Holding

1. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. Flet oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, het financieren en meefinancieren van andere ondernemingen; het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen; het zich als hoofdelijk medeschuldenares verbinden voor de schulden van derden, het verbinden van de vennootschap als borg en/of haar op enige wijze doen garant staan voor schulden of persoonlijke verplichtingen van derden, alsmede het vestigen van zekerheidsreohten op bestanddelen van het vermogen van de vennootschap voor gelijke schulden of verplichtingen van derden.

4. Het verrichten van al datgene wat met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

alles in de ruimste zin.

II. Patrimoniumvennootschap

Op de laatste blz. van I uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Voor34.

aan het Belgisch Staatsblad

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninlijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig Inza çe vastgoedmakelaar" ,

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen et betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, boligaties, staatsfondsen;

3. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, adminstatieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijKaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

III. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1, Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties

2. Alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenden van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

5. In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of gemeenschappelijke rekening met derden, freelance, in franchising; Aan- en verkoop van procducten voor btb-activiteiten / aan- en verkoop van auto's / aan- en verkoop van bouwmaterialen. Publicitiet, marketing en het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen van verschillende producten in zijn grootste verhsceidenheid.

tieze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

rer uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelenemn in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

pe vennootschap mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

pe vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

pe vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de funcite van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, ma,ager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grand van een statuaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerken huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële,

industrieële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inberip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlend in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben..

Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

K

e Voor`b behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Financie- en Assurantiewxezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de sucundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsonderemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, liinanciële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

IV. Varia

Detail- en groothandel in computers, randapparatuur en software, aangevuld met computerconsultancy-activiteiten en behheer van computerfaciliteiten, Alle overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computers, alsook gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activteiten.

Handel in auto's, liche bestelwagens en andere motorvoertuigen.

pe vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd of onbezoldigd zijn. Indien de Algemene Vergadering van

vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel In geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

phr. VAN FRAEYENHOVEN Luc, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur,

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand maart om 10.00 uur in de voormiddag. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 14,11.2014, om te eindigen op 31.12.2015.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan mevrouw Michèle Van Der Heyden van "Fiduciaire VDH" te 9100 Sint-Niklaas, Sparrenhofstraat 107, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingsadministraties, BTW, alsook de administratie van het KBO en de Sociale Kas voor zelfstandigen, alsook om de formulieren 1 en 2 neer te leggen bij de Kamer van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte oprichting

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
GIMAX CONSULTING

Adresse
HINGENESTEENWEG 134 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : Hingene
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande