GJ

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GJ
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 892.307.948

Publication

16/01/2013
ÿþ .r- Ffi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd fer griffie von do Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 4 JAN 2013

Griffie

W

+13009665*

V4

beha

aai

Bet+, Staa

r^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te.vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening.

r

Ondememingsnr : Benaming : 0892:307.948

(Voluit) GJ

. (verkort) : VENNOOTSCHAP ONDER ARMA

Rechtsvorm MUSEUMSTRAAT 45, 2000 ANTWERPEN

Zetel :

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - SLUITING VAN DE VEREFFENING - KWIJTING EN OMSLAG

Tekst Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene vergadering van 19 December 2012

1. In ontbindingstelling van de vennootschap: "

Na korte begeleidende uiteenzetting wordt, gelet dat er reeds geruime tijd geen verdere activiteiten meer zijn en verwijzend naar de Wetgeving van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningprocedure betreft, het besluit tot in-ontbinding stelling genomen door met eenparigheid van stemmen en in aanwezigheid van alle vennoten. Alle aandeelhouders/vennoten zijn op de bijzondere algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen over de volgende punten, er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om geen vereffenaar te benoemen.

2. Vaststelling van aanwezigheid passiva:

De financiële periode van onze vennootschap blijkt uit de volgende staat van activa en passiva waarvan een exemplaar van de BAV aan onderhavig proces wordt gehecht, met betrekking tot de periode 01/01/2012 tot 19/12/2012. Fiscale schulden zijn niet aanwezig en er zijn ook geen provisies aan te leggen. De liquidatiebalans afgesloten op 19 December 2012 wordt goedgekeurd.

Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in art.181 Wetb.Venn.

De vergadering verklaart dat alle schulden van de vennootschap, voor zover de staat van activa en passiva vastgesteld per 19 December 2012 enige door de vennootschap te dragen schulden vermeld, volledig betaald zijn of dat deze geprovisioneerd werden tegenover de zaakvoerders.

De zaakvoerders verklaren dat voor zover de vennootschap heden nog onbekende schulden zou hebben, zij ongeacht hun bedrag, zullen instaan voor de betaling ervan.

3. Sluiting van de ontbinding van de vennootschap:

De vergadering keurt de staat van activa en passiva vastgesteld op 19 December 2012 goed en gelet dat er geen schutden zijn ten opzichte van derden fn casu in het bijzonder fiscale schulden, zal onmiddellijk worden overgegaan tot de sluiting van de ontbinding van de vennootschap op 19 December 2012.

Voor: f,re i - vervolg

bbhguc4.1 4. Kwijting en ontslag voor het gevoerde beleid:

aan.het Met algemeenheid van stemmen wordt kwijting en ontslag verleend aan de zaakvoerders GEMEINER Joël en GEMEINER Ubert voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar dat werd afgesloten per 19 December 2012 en wordt het ontslag aanvaard met onmiddellijke ingang van 19 December 2012.

Belgisch

Staatsblad



De vergadering verklaart uitdrukkelijk volledig op de hoogte te zijn van de inhoud en gevolgen , dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een "vennootschap onder firma" ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaar, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheid zullen dragen.

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigd de vergadering

nogmaals dat aile voorwaarden die opgelegd zijn om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de vennootschap "GJ definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden gedurende de wettelijke termijn zullen worden bewaard te 2000 Antwerpen, Museumstraat 45.

Samen met deze publicatie wordt verslag en een staat van activa en passiva per 19 December 2012 neergelegd.

GEMEINER Joël

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GJ

Adresse
MUSEUMSTRAAT 45 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande