GJS INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : GJS INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.592.408

Publication

16/10/2014
ÿþ McdPDF11,1

fr f in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111g11111111111111111

Rechtbank van kcol...legloi

Antwerpen

07 On 2h14

efellogAntwerpen

.. unifie



" Ondernerningsnr : 0839.592.408

Benaming (voluit): GJS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Italielei 29 bus 0.1, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Rechtzetting publicatie dd 06/10/2011; Zetelverplaatsing bij beslissing

zaakvoerders

Tekst:

*Verwijzend naar de oprichtingsakte van 15 september 2011 neergelegd op de rechtbank van

koophandel te Antwerpen dd. 26/09/2011 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd. 27/06/2011 werd de overgangsbepaling verkeerdelijk gepubliceerd:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden en het jaar 2012. Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011

Dient gelezen te worden als:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2013. Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

*Bij beslissing van de zaakvoerder is de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst naar Binnenwouwers 1 te 2490 Balen en dit vanaf 29 juni 2012.

getekend door

Sauvé Susan

Op de laalste biz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrunrienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

06/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

s na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden lIIlIw~~im1i~im~mu~H~iw kkorplegd te ~~ee y m de Recátltml

aan het *11150695 Uau i nti;: ere0C,

Belgisch Staatsblad 2 6 SEP, 2011

Griffie







" Ondernemingsnr : 0'333 -Sy2 44 Benaming

(voluit) : GJS Invest

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, ltalielei 29/0.1

Onderwerp akte : Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte van15 september 2011:

Heden 15 september 2011 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam'GJS Invest' met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Italielei 29/0.1, waarvan het kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van vijfentwintigduizend euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Als beherend vennoot treedt op de Mevrouw SautiéSusan, geboren te Bergeyk (NL) op 15 juni 1983, wonende 3920 Lommel, Luikersteenweg 530.

De vennootschap heeft tot doel:

-het deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard;

- het waarnemen van bestuurs en/of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen;

- de handel in en im- en export van allerhande producten, voedingsmiddelen, dranken, apparaten, grondstoffen, halffabrikaten en dergelijke

- het optreden als tussenpersoon in de handel, zulks in de meest ruime zin;

- alle commissieverrichtingen, zowel met betrekking tot roerend als onroerend goed, zowel in Belgëals in het buitenland, inzake import en export en de levering van diensten;

- het aankopen en/of huren van alle roerende en/of onroerende goederen om deze te verkopen en/of te verhuren; het stellen van alle leasingoperaties

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen verkopen huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op op vijfentwintigduizend euro ( ¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De verdeling van de aandelen is als volgt: Sauvé Susan: 50 aandelen. De overige 50 aandelen zijn in handen van de stille vennoot. Alle aandelen zijn volledig volstort.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 31 mei van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal niet gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2012. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot onbezoldigd zaakvoerders, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden mevrouw Sauvé Susan voornoemd.

Sauvé Susan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GJS INVEST

Adresse
ITALIELEI 29, BUS 01 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande