GLO - RES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLO - RES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.852.002

Publication

01/10/2014
ÿþ11110.1.1

Mal ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanste..akte.

NEERGELF

22 SEP. 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERPEN, afd. 1VIECHELEN

-Griffie

Illf\\011!)11111

V( behu

aai

Bel. Staa

Ondernemingsnr : .%52_oo

Benaming

(voluit) : GLO RES

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat '17 Onderwerp akte: Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 15 september 2014, vôôr registratie, dal

1. De heer LEMMENS, Stijn Roland Gerd, geboren te Hasselt op 18 mei 1972 en zijn echtgenote

2, Mevrouw VANDERERVEN Els Germana Valerina, geboren te Avelgem op 5 september 1969, samen wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 17.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming

"GLO-RES", met zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 17.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-1.Het verstrekken van management- en bedrijfsadvies, zowel aan bedrijven als aan individuen, omvattende het verstrekken van advies op marketing, technisch, juridisch, sociaal, administratief en organisatorisch gebied, Inclusief het geven van personeelstraining,

2.Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake het beheer van patrimonia, voor zover deze activiteiten geen deel uitmaken van een gereglementeerde activiteit,

3.Waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en organisaties;

4. Het opbouwen en beheren van een onroerend vermogen door het verwerven van zakelijke of persoonlijke rechten of door het (doen) bouwen van onroerende goederen van aile aard. Het verbouwen, verbeteren, onderhouden, verkavelen, veranderen en renoveren, uitrusten, inrichten, ruilen, verkopen of anderszins vervreemden en beheren van gezegd patrimonium. Het verhuren en ter beschikking stellen van gezegd patrimonium onder aile vormen en voor aile bestemmingen.

6, ln het algemeen mag de vennootschap aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Te dien einde mag de vennootschap alle financiële, onroerende en roerende verrichtingen stellen, welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk. De vennootschap mag voorts deelnemen, bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst, in alle bestaande of op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen in België, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro en wordt vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen op naam, zonder nominale waarde Het kapitaal werd volledig volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een coltege, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015. Onder de opschortende voorwaarde van de verkreng van de rechtspersoonlijkheid door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor de oprichting.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om 20 uur., Indien deze dg een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zl gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve efrtitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen De heer Lemmens Stijn voornoemd. Het mandaat is van onbeperkte duur en is onbezoldigd.

Ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, werd benoemd tot vervangend zaakvoerder: mevrouw Vandererven Els voornoemd.

Volmacht werd verleend met macht van indeplaatsstelling, aan Goemans & Partners bv BVBA, accountants, met zetel Augustijnenstraat 66, 2800 Mechelen, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd

- afschrift akte d.d. 15 september 2014

eVoàr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0374-010

Coordonnées
GLO - RES

Adresse
KEMPENARESTRAAT 17 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande