GLOBAL INDUSTRIAL SOURCING & LOGISTICS, AFGEKORT : GISL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLOBAL INDUSTRIAL SOURCING & LOGISTICS, AFGEKORT : GISL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.815.039

Publication

04/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-03-2015

Griffie

*15303856*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599815039

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

GLOBAL INDUSTRIAL SOURCING & LOGISTICS

(verkort) :

GISL

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Nathalie Meert te Antwerpen op 24 februari 2015, eerstdaags te registreren, blijkt dat te hebben doen oprichten:

De Heer LUBBE BAKKER Henry John, geboren te Djakarta (Indonesië) op acht februari negentienhonderdtweeënvijftig, wonend te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 84 echtgenoot van mevrouw SOEPARDJO Tjatur

Benaming. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "GLOBAL INDUSTRIAL SOURCING & LOGISTICS", in  t kort  GISL .

Maatschappelijke zetel. De werkelijke zetel is gevestigd in België.

De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 84

Maatschappelijk doel. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hierna vermelde activiteiten, in België en in het buitenland:

- geven van adviezen op gebied van Management

- Logistieke zaken en Maritieme aangelegenheden.

- Deelname in bedrijven, op allerlei gebied (eventueel holding maatschappij).

- het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

- alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten;

- Handel in meest uitgebreide zin van het woord (chemicaliën, olieproducten, hout zowel in ruwe vorm als in afgewerkte vorm)

- dienstverlening op gebied van sourcing (dus het vinden van grondstoffen voor productieprocessen en fabricage etc) en andere halffabrikaten, voor de industrie en daar de logistiek ook van te verzorgen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden (adviseur bv.)

- opleiding en trainingen op maritiem en logistiek gebied.

- ontwikkelen van en of deelname in innovatieve projecten zowel industrieel als scheepvaart/haven/logistiek gericht.

Het uitoefenen van de leiding en de controle in haar hoedanigheid van bestuurder of gedelegeerd

Onderwerp akte :

Lage Kaart 84 2930 Brasschaat

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,- Euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

Samenstelling Raad van Zaakvoerders. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering der vennoten benoemd. Bevoegdheid van de zaakvoerders. Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder of de zaakvoerders gezamenlijk optredend, zijn er toe bevoegd hetzij het dagelijks bestuur over te dragen, hetzij het bestuur der maatschappe¬lijke zaken aan een bestuurder medevennoot of niet, over te dragen, hetzij enkel bepaalde bijzondere machten aan een mandataris over te dragen.

Toezicht. Behoudens hetgeen hierna bepaald wordt in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de hierna volgende regels.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschap, zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris, en kan zich, op zijn kosten, daarvoor laten bijstaan door een accountant.

Zelfs als de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, behoudt de algemene vergadering het recht om bij gewone meerderheid van stemmen toch een commissaris te benoemen, onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. Algemene vergadering. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden, op de werkelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, op de vierde woensdag van de maand juni om 18:00 uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Maatschappelijk boekjaar. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016. De beschikkingen aangaande de inventarissen, de jaarrekeningen en het jaarverslag van de zaakvoerder komen overeen met de regelen voorzien bij artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling. Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Aantal zaakvoerders, benoeming en duur van hun mandaat. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één en wordt benoemd tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur, de Heer LUBBE BAKKER Henry voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet.

De benoeming van de zaakvoerders heeft uitwerking vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid. Commissaris. De verschijners-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Bijzondere volmacht. Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan de heer Ronald Aka, wonende2530 Boechout, te Oude Steenweg 15 en de heer Robijn Van Goubergen, wonende te 2640 Mortsel, Bremveldlaan 55, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Nathalie MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte

13/08/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhl1 i 111

(,echtbank van koophandel

Antwerpen

3 1 !KI 2015 '

afdeling Antwerpen

C,riffie

Ondernemingsnr : 0599.815.039

Benaming (voluit) : GLOBAL INDUSTRIAL SOURCING & LOGISTICS (verkort) : GISL

,

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

,

Zetel : Lage Kaart 84

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Nathalie Meert te Antwerpen op 28 juli 2015, eerstdaags te registreren blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende besluiten heeft; genomen:

Eerste stemming : Kapitaaiverhociinci.

a)Kapitaalverhoging :

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen door storting in speciën met een bedrag van driehonderd éénendertigduizend vierhonderd euro (¬ 331.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro op driehonderd vijftigduizend euro (¬ 350.000,00), door de waarde van de bestaande aandelen te verhogen van honderd zesentachtig euro op drieduizend vijfhonderd euro.

b) Afbetaling_

Het bedrag driehonderd éénendertigduizend vierhonderd (331.400,00) euro wordt volstort.

Overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het totaal van de

ij inbrengen, hetzij een bedrag van driehonderd éénendertigduizend vierhonderd (331.400,00) euro,

l; gedeponeerd door storting op een bijzondere bankrekening nummerBE73 3631 5037 1460 bij de INC

c) Vaststelling_dat de kapitaalsverhoging_verwezenlijktwerd.

Na kennis te hebben genomen van het voorgaande, stelt de vergadering vast dat de volstorting

van de aandelen geschiedde en dat de kapitaalverhoging zodoende werkelijk werd verwezenlijkt,

it Tweede stemming : Wiizioincr en coördinatie der statuten, a.-Artikel 5 wordt in overeenstemming gebracht met de genomen beslissing betreffende de verhoging van het kapitaal en de onderschrijving en volstorting van het kapitaal, door de tekst van dit ;? artikel te vervangen door het volgende :

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd vijftigduizend (350.000,00) euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde."

b.-Na deze wijziging worden de statuten gecoördineerd.

ONDERHAVIG UITTREKSEL. WORDT UITGEREIKT MET HET DOEL TE WORDEN NEERGELEGD OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

, I

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Nathalie Meert

Antwerpen, 28 juli 2015

Mee neergelegd ter publicatie

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bank

Coordonnées
GLOBAL INDUSTRIAL SOURCING & LOGISTICS, AF…

Adresse
LAGE KAART 84 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande