GNC PRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GNC PRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.687.054

Publication

29/03/2013
ÿþbe

~ B1

st~

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N~ ELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 U mliAlff 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffieDe griffier

VEI

Ondernemingsnr : 0 (0 8 0 S

Benaming (voluit) : GNC Pro

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Harmoniestraat 52

2300 Turnhout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 19 maart 2013, blijkt dat:

1. De heer DEROY Thomas Jozef Hilda, geboren te Turnhout op 4 april 1981, wonende te 2300 Turnhout, Kamiel Van Baelenstraat 22.

2. De naamloze vennootschap "GNC INVEST", met zetel te 2300 Turnhout, Harmoniestraat 52, en ondernemingsnummer BTW BE 0865.786.663 RPR Turnhout, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris VANBERGHEN Wim te Oud-Turnhout op 11 juni 2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 juni daarna onder nummer 04092745, een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met ais naam: "GNC Pro".

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Harmoniestraat 52.

De vennootschap heeft tot doel :

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

De verwerving, vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen. Het leveren van diensten aan zelfstandigen en vennootschappen. De vennootschap mag onder meer bureau's, computers, archieven, telefoon, fax en internetdiensten, administratieve hulp, ter beschikking stellen aan derden.

Het beheer van roerende goederen en portefeuille waarden.

Zij mag haar beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden,

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- ais in het buitenland verricht worden voor eigen' rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere! zekerheden verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Oehollflj en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 75.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 9/1.000ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/vijfde in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om Ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de 2de donderdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur, Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De naamloze vennootschap "GNC INVEST", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEROY Thomas Jozef Hilda, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door, één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Ven nootschap pen.

Bijzondere volmacht: er werd aan Accountantskantoor van de Korput, met zetel te 2300 Turnhout, Heilig Hartstraat 44, vertegenwoordigd door de heer van de Korput Peter, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GNC PRO

Adresse
HARMONIESTRAAT 52 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande