GOLDEN SIAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOLDEN SIAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.381.716

Publication

05/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/02/2014
ÿþ Mod Wart111.1

~!t I I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i u





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

18 FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0889.381.716

Benaming

(voluit)

Golden Siam

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Muggenberglei 309

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - VERPLAATSING ZETEL.

De buitengewone algemene vergadering de dato 10 oktober 2013 heeft besloten :

1` het eervol ontslag te aanvaarden van Mevrouw Songkran SAMRANPHUM, wonende te 2100 Deurre,

Muggenberglei 309, als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 10 oktober 2013

Er wordt haar décharge verleend over haar opdracht.

"2° de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Gierstraat 7, met ingang van 10 oktober

2013

Berend Koning,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 12.02.2014 14034-0201-014
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 04.02.2013 13027-0053-013
13/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 08.02.2012 12028-0596-013
19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 13.01.2011 11009-0016-011
07/01/2011
ÿþMod 2.0

l `.^~lgn In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

illeerrelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

7 g M0

Griffie

Ondernemingsnr : 0889.381.716

Benaming

(voluit) : GOLDEN SIAM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Muggenberglei 309 te 2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte : Doelswijziging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 13 december 2010, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen zevende kantoor der registratie op 16 december 2010, boek 152 blad 30 vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ontvanger ai (getekend) J . Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOLDEN SIAM" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Vaststelling handelsbenaming:

De vergadering besluit dat de vennootschap voortaan volgende handelsbenaming en uithangbord mag

gebruiken : "Songkran Asian Food°

2) Doelswijziging:

Na lezing en onderzoek van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 25 november 2010, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met de onder punt drie (3) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel : lichaamsverzorging, massage, relax en sauna, kap- en beautysalon, zonnebankcenter.

De vennootschap heeft tevens tot doel

A. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, (gelegenheids)restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

B. De inrichting, de uitbating en organisatie van catering/traiteurdienst, de organisatie van banketten, kok aan huis, feesten en andere evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

C. De organisatie van allerhande evenementen en amusement/recreatie zoals bv het inrichten van zee-en/of bosklassen, het organiseren van allerhande bootexcursies, duikexcursies, culinaire manifestaties, theater, poppenkast, discobar, karaoké en allerlei klank-geluid- en lichtspelen, alsmede de verhuur van alle materialen daarmee verband houdend en dit alles in de meest ruime zin.

D. Het verlenen van advies, het bijstaan en vertegenwoordigen, diverse administratieve prestaties, , secretariaatswerk, het verlenen van dienstprestaties van economische aard, andere zakelijke dienstverlening, een studie-, organisatie- en raadgevend bureau, juridische en fiscale adviesverlening en advies in bedrijfsbeheer. Adviesverlening met betrekking tot horeca, dieet, en dergelijke. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op gebied van bedrijfsvoering; adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en diensten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. Het maken van een website, het onderhouden van website, meer bepaald met betrekking tot recepten, consultancy en dergelijke. Het uitbaten van een online shop.

E. De groot-en kleinhandel, handelsbemiddeling, import en export, studie en ontwikkeling, vervaardiging, commissiehandel, verkoop via automaten en verhuur in: allerhande goederen en diensten, in voedingswaren, drank, sport-en kampeerartikelen, textiel, sportkleding, speelgoed en spellen, enzovoorts

1

11003919

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou warden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat; Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is 'met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van koophandel en publiceert dit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de vennootschappenwetgeving."

e 3) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke ondermeer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: de vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "GOLDEN SIAM". De vennootschap mag eveneens volgende

~-, handelsbenaming en uithangbord gebruiken "Songtiran Asian Food".

-Zetel: gevestigd te 2100 Antwerpen-Deume, Muggenberglei 309.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De tekst van het doel luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van

et nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 100.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De

zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene

et vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet

eI alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

pq -Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de tweede vrijdag van de maand december . Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de

et zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op

" z de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de

P: dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van

~..



" 's Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen

verdeeld.

4) Machten:

De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO-Partners, met zetel gevestigd te 9300 Aalst,

Wellekensstraat 45, RPR Dendermonde 0806.592.018, en aan alle door haar aangestelde personen, met macht

om ieder afzonderlijk op te treden en met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten, al

dan niet onderhands, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten

van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle formaliteiten te vervullen

van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrappingen van de vennootschap, tevens om alle

formaliteiten te vervullen bij de BTW administratie.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 13 december 2010

-gecoordineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 25 november 2010



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 02.09.2010 10535-0576-010
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 03.09.2009 09749-0239-010

Coordonnées
GOLDEN SIAM

Adresse
GIERSTRAAT 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande