GOOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.781.250

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag van ¬ 20.000 werd gestort op een bijzondere rekening bij Belfius Bank, en dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd: voornoemde heer SAELENS Erik. Het mandaat van deze zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING: Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur,in de zetel van de vennootschap of in een an¬dere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de op¬roeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT: Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31-12-2015.

-AANLEGGEN RESERVES/VERDELING VAN DE WINST: Van de winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. -VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

-BIJZONDERE VOLMACHT: Bijzondere volmacht met recht van substitutie wordt gegeven aan de heer Hugo Brangers, accountant, te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd: afschrift

30/01/2015
ÿþmoa 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III Rechtbank van'koceranitei

Antweremn

2 0 fita 2~. ~

afde.'Cngitti.@.rerperº%



Ondememingsnr : 0506.781.250

Benaming (voluit) : GOOSE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Lange Lozanastraat 266 bus 7

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2014, gehouden voor; it notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1! Na lezing, bespreking en goedkeuring van het verslag van het bestuursorgaan en van het controleverslag opgemaakt door de burg. CVBA 'Van Havermaet Groenweghe Bedrijfsrevisoren', met zetel te 3500 Hasselt, ;, Diepenbekerweg 6511, vertegenwoordigd door de Lieer Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura, waarvan het besluit luidt als volgt: il "Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Drepenbekerweg 6511, vertegenwoordigd door de heer Rudi; ;, ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in GOOSE BVBA, De inbreng in natura bestaat uit

,;

,, ..? 18 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Blue Morskey BVBA

- 98 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Exclusive Events Team BVBA

;, - 3.899 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Merkthuis Benelux Holding;

s BVBA

- 749 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Tellygence Knowledge Network;,

BVBA

- 185 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Zeeuws;

Communicatiemanagement BVBA

voor een bedrag van 16.535.917,00 EUR.

Bi het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

;; - de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het instituut van de

Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan;;

van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald; el

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid enI; nauwkeurigheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel;;

genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn. ;.

;; De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering lelden, komen tenminste overeen met de als! tegenprestatie verstrekte vergoeding. De inbreng in natura is bigevolg niet overgewaardeerd.

?i Volgens het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerder zal de inbreng in natura worden vergoed door uitgifte van'; ;; 16.535.917 nieuwe kapitaalaandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die identiek zijn aan de:: bestaande aandelen.

?; Ondergetekende wenst te benadrukken dal hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat het verslag geen `faimess opinion' is.

Gedaan te goeder trouw,",

beslissing tot kapitaalverhoging met zestien miljoen vijfhonderd vijfendertigduizend negenhonderd zeventien euro (16.535.917 EUR) door inbreng van aandelen, om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (20.000 EUR) op zestien miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd zeventien euro (16.555.917 EUR), mits uitgifte van zestien miljoen vijfhonderd vijfendertigduizend negenhonderd zeventien (16.535.917) aandelen met i dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, welke aandelen zullen delen in de winst over het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i " 15016749*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



volledige lopende eerste boekjaar; vaststelling dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschreven, en dat als vergoeding voor de inbrengen voormelde zestien miljoen vijfhonderd vijfendertigduizend negenhonderd zeventien (16.535.917) volledig volgestorte aandelen aan de inbrengers werden toegekend in verhouding tot hun inbreng; aanpassing van artikel 5 van de statuten dat voortaan luidt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zestien miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd zeventien euro (16.555.917 EUR).

Het is verdeeld in zestien miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd zeventien (16.555.917) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die elk één/zestien miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd zeventiende (1/16.555.917de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

21 Machtiging van

het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uit te voeren;

- de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten en het vervullen van de formaliteiten van openbaarmaking;

de heer Hugo Brangers, accountant, te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710 om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de Btw-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Samen hiermee neergelegd : uitgifte akte + coördinatie statuten + bijzonder verslag zaakvoerder + Controleverslag.

Op de laatste blx_ van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

'

-Belgisch

Staatsblad

07/07/2015
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel 1

Antwerpen

2 4 JUNI 2015

Griffie

afdatiDg Antworpon





~"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0506.781.250

ii

Benaming (voluit) : GOOSE (verkort) :

i"

Zetel : Lange Lozanastraat 266 bus 7

,i

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Kapitaalwijziging ;

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 17 juni 2015, gehouden voor notaris;; ii Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

il 1/ Kapitaalverhoging met vierhonderd vierenveertigduizend vierentachtig euro (¬ 444.084,00) om het kapitaal te; brengen van zestien miljoen vijfhonderd vijfenvijftigduizend negenhonderd zeventien euro (¬ 16.555.917,00) op; ii zeventien miljoen euro (¬ 17.000.001,00) door inbreng in geld, mits uitgifte van vierenveertigduizend; vierentachtig (444.084) nieuwe aandelen tegen één euro (¬ 1,00) per aandeel, zijnde fractiewaarde van de; bestaande aandelen, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten zullen hebben ais de bestaande aandelen en; zullen delen in het resultaat over het lopende eerste boekjaar; vaststelling dat op de kapitaalverhoging werd; ingeschreven door storting op een bijzondere rekening bij Belfius bank, door:

- de heer SAELENS Erik Omer Wilfried Alexander, wonend te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 266 bus 1,!ï tot beloop van tweehonderd tweeëntwintigduizend tweeënveertig euro (¬ 222.042,00), waarvan noe tweeënzeventigduizend eenenveertig euro vijftig cent (¬ 72.042) te volstorten, ter vergoeding waarvan hem

;, tweehonderd tweeëntwintigduizend tweeënveertig (222.042) nieuwe aandelen worden toegekend; il

- door Mevrouw SCI-UERBEEK Elizabeth Machteld, wonend te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 266 bus 1, tot beloop van tweehonderd tweeëntwintigduizend tweeënveertig euro (¬ 222.042,00), waarvan nog;; ; tweeënzeventigduizend eenenveertig euro vijftig cent (¬ 72.042) te volstorten, ter vergoeding waarvan haar,; tweehonderd tweeëntwintigduizend tweeënveertig (222.042) nieuwe aandelen worden toegekend.

ii Door de notaris werd bevestigd dat bij toepassing van artikel 307, tweede lid van het Wetboek van; vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werdeni;

Rechtsvorm : BVBA

nageleefd.

? 2/ Beslissing om artikel 5 der statuten aan te passen aan het eerste besluit, zodat het voortaan zal luiden als;,

volgt:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventien miljoen en één euro (¬ 17.000.001,00).

Het is verdeeld in zeventien miljoen en één (17.000.001) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde die i

elk 1/17.000.001e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ Machtiging van

-het bestuursorgaan om voorgaande besluiten uit te voeren;

-de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

Ir -de heer Hugo BRANGERS, accountant, te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710, om de vennootschap tel;

vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en ter griffie.

Voor ontledend uittreksel ti

Notaris Jan Boeykens

it

il

ii

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte en coördinatie statuten

ii

ii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GOOSE

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 266, BUS 7 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande