GOPLUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GOPLUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 846.998.753

Publication

18/07/2012
ÿþ~e l MM Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Van Koophandel te Ant,.rïrrp n, o

9SL

Griffie

i IIII ~ IiiIiiiIs9s" IIVI

" iaias

ber aa Be Star

iu

Ondernemingsar : 0g4C ., 99 $ 7-5-3

Benaming

(vota) : GOPLUS

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Rodedreef 36 te 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming gedelegeerd-bestuurders

Bij bslissing van de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Goplus, met zetel te 2970 Schilde, Rodedreef 36, RPR Antwerpen .Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Rene Van den Kieboom te Antwerpen op 28/6/2012 werden twee gedelegeerd-bestuurders aangesteld:

1, de naamloze vennootschap Eurosim, met maatschappelijke zetel te Rodedreef 36, 2970 SCHILDE, RPR Antwerpen, met ondernemingsnummer 0434717178, vast vertegenwoordigd door de heer Harry Van Namen, geboren te Deurne op 17,10.1967, wonend te Rodedreef 36 te 2970 Schilde met nationaal nummer 671017 337

48;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brudes, met maatschappelijke zetel te 9932 Ronsele - Zomergem, Stoktevijver 43, RPR Gent en met ondernemingsnummer 0844.605.823, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Despriet, geboren te Roeselare op 27.11.1976, wonend te 9932 Ronsele - Zomergem, Stoktevijver 43, met nationaal nummer 761127 101 83;

Bekwaam ieder afzonderlijk te handelen.

Niets meer op de agenda staande wordt de vergadering gesloten.

Schilde, 2910612012.

Vet. (JtK 1.L. %UT:04, Utevuz.-

u.6tzt.A.:4  ce&ro-er..K.creity(etri_e_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz van Link B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

10/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandelle Antwerpen, op

II 1I I2II12I I1 I I2 7

31 *II

111

2 0 1111 2012

pndernerrnngsnr 0 84 6" 9 9 8. 7 5 3

Benaming

4ti=alust) : Goplus

i%:erYort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Rodedreef 36, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSCHIJNING VAN PARTIJEN, OPRICHTING EN INBRENGEN

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, dat werd opgericht;

" de naamloze vennootschap GOPWS;

" zetel van de vennootschap: Schilde, Rodedreef 36

" duur van de vennootschap: onbepaald. Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid van de vennoot-schap is de datum neerlegging uittreksel.

" door

a, de naamloze vennootschap Hartin, met zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 109, RPR Antwerpen BTW-BE 454.766.484.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris René Van den Kieboom te Antwerpen op zeven maart negentienhonderd vijfennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes april daarna, onder nummer 950406-106. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Van den Koeboom René te Antwerpen op dertig januari negentienhonderd zevenennegentig, gepubli-ceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf maart daarna, onder nummer 1997-03-05/167 en bij buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden de dato 18 juni 2001 houdende omvorming van het kapitaal in euro, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20011030-321,

b. de heer DESPRIET Bruno Omer Michel [I.K. 591-0026889-25] [R.R, 76112710183], geboren te Roeselare op zevenen-'twin-'tig november negentien-'honderd zes-'en-'zeven-4ig, wonende te 9932 Ronsele, Stoktevijver(RON) 43, echtgenoot van mevrouw CASTELEIN Annelies Lieve Marijke [R.R. 761216080531, geboren te Oudenaarde op zes-'tien december negentien-'honderd zes-'en-'zeven-'tig.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden op 19/04/2004 voor notaris Cloet Albert te Oostrozebeke, naar verklaring niet conventioneel gewijzigd,

" bedrag maatschappelijk kapitaal: eenenzestigduizend vijfhonderd euro. Volledig volstort bij wijze van

inbreng in geld. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij BNP Panbas Fortis 001.6742340-43.

Het is verdeeld in :

- honderd aandelen (100) categorie A zonder uitgedrukte waarde;

- honderd aandelen (100) categorie B zonder uitgedrukte waarde; - honderd aandelen (100) categorie C zonder uitgedrukte waarde.

" boekjaar: het boekjaar vangt aan een januari en eindigt per eenendertig december;

" aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblij-vende saldo,

- Wettelijke reserve

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vor-ming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

- Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders, Tij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

- Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voor-schriften van artikel 618 Wetboek vennootschappen,

4r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Verdeling van het vereffening overblijvende saldo: na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

- bestuur:

Behoudens wettelijk verbod, wordt de vennootschap bestuurd door een raad, samengesteld uit min-stens

drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de

algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Elk van de aandelencategorieën kan kandidaat bestuurders voordragen:

- uit de lijst van kandidaat bestuurders opgesteld door de aandelen categorie A wordt één bestuurder

aangeduid;

- uit de [ijst van kandidaat bestuurders opgesteld door de aandelen categorie B worden twee bestuur-ders

aangeduid;

- uit de lijst van kandidaat bestuurders opgesteld door de aandelen categorie C wordt één bestuurder aangeduid.

Wet is in ieder geval zo dat de algemene vergadering steeds een keuzerecht behoudt doch dat dit ge-beurt uit kandidaten voorgesteld conform hetgeen hiervoor bepaald. Er moeten steeds minstens even-veel bestuurders worden aangeduid uit kandidaten voorgesteld door aandelencategorie B als uit de kandidaten voorgesteld door aandelencategorie A en C samen.

Wanneer evenwel op een algemene verga-'dering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aan-'deel-'houders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, waarvan minstens één vertegenwoordiger gekozen uit een lijst van ten minste twee kandidaat bestuurders opgesteld door de ene aandeelhouder en minstens één vertegen-woordiger gekozen uit een lijst van ten minste twee kandidaat bestuurders opgesteld door de andere aandeelhouder, tot de dag van de gewone algeme-'ne vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle midde-'!en, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervul-len.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vaca-'ture voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vaca-'tune te voorzien totdat de algemene verga-'dering een nieuwe bestuurder benoemt, waarbij rekening wordt gehouden met de vereiste samenstel-ling conform het voornoemde. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-'plaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzit-ster benoemen, Bij ontsten-'tenis van benoeming of bij afwe-'zig-'heid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waar-'genomen door de oudste in jaren van de aan-'wezige bestuurders.

(a) De raad van bestuur van de vennootschap vergadert op geregelde tijdstippen en dit minstens om de drie maanden. Iedere bestuurder is gerechtigd een vergadering van de raad van bestuur bijeen te roe-pen, tenminste drie dagen váór de datum voorzien voor de vergade-'ring. De oproeping geschiedt gel-dig per brief, telefax of -'e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit v66r of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Bur-gerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbe-paalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's verte-'genwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen ais hij volmach-'ten heeft ontvangen.

(b) Beslissingen van de raad van bestuur zijn slechts geldig wanneer ze worden goedgekeurd in een vergadering waarbij de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Indien dit aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt dient een nieuwe vergadering te worden bijeenge-roepen ten vroegste 8 dagen na de eerste en maximaal 15 dagen na de eerste.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of verte-'gen-'woordigde bestuurders.

Indien er gedurende een periode van één maand geen overeenstemming wordt bereikt tussen de bestuurders, omdat er een ernstig meningsverschil of emstige blokkering bestaat tussen de verschillende bestuurders kan elke bestuurder binnen de week de andere bestuurders per aangetekend schrijven meedelen dat er een potsituatie bestaat.

. 1 1 Na ontvangst van deze mededeling wordt automatisch een «afkoel»-periode van twintig (20) dagen ingelast. Gedurende deze «afkoel»-periode zal overleg worden gepleegd tussen de verschillende be-stuurders met het oog op het bewerkstelligen van een oplossing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge Indien na twintig (20) dagen volgend op de vaststelling van het bestaan van de patsituatie nog steeds geen overeenstemming wordt bereikt, wordt door de bestuurders in onderling overleg een verslag op-gesteld houdende de omschrijving van de discussiepunten en de visies hierop van de verschillende bestuurders. Indien de bestuurders geen overeenstemming bereiken omtrent het verslag stelt elk van de bestuurders een schriftelijke verklaring op, waarin de feiten en de verschillende visies die het voor-werp zijn van de discussie, worden opgenomen. Voormeld verslag of verklaringen zal worden voorge-legd aan een in onderling overleg aan te duiden deskundige. Deze deskundige wordt aangesteld bin-nen de tien (10) dagen volgend op het opmaken van voormeld verslag of de eerste schriftelijke verkla-ringen en dit op kosten van de vennootschap. De deskundige zal omtrent de voorliggende discussie-punten een bindend advies geven aan de raad van bestuur rekening houdend met het belang van de vennootschap en dit binnen een periode van tien (10) dagen volgend op zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld wcrden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van be-stuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwen-ding van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strij-dig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de ven-pootschap de voorschrif-sten van artikel 523 van het Wetboek van vennootschap-pen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van be-stuur worden vastge-legd in notulen, die worden onderte-kend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlan-gen. Deze notulen worden inge-last in een speciaal register_ De volmachten worden ge-hecht aan de notulen van de vergadering waar-voor ze zijn g eg even.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtsplenging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig onderte-kend door een gedelegeerd-bestuurder..

(a) Algemeen : de raad van bestuur is bekleed met de meest uitge-brehde macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappe-lijk doel, met uitzon-dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-houden door de wet, Het is de raad van be-stuur de taken binnen de raad te verdelen.

(b) Adviserende comités : de raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

(c) Dagelijks bestuur : de raad mag het dagelijks bestuur van de vennoot-schap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage-lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen even-eens speci-feke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken-nen.

Door de raad van bestuur kunnen twee of een veelvoud van twee gedelegeerd-bestuurders worden aangeduid. De ene helft van de gedelegeerd-bestuurders zal voorgedragen worden door aandeelhou-ders categorie a en c. De andere helft zal voorgedragen worden door aandeelhouders van de categorie b.

De taak van bestuurder is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing door de algemene vergadering..

De vennootschap wordt geldig verte-gen-woordigd, hetzij door de meerderheid van haar bestuurders samen optredend, hetzij door één van haar gedelegeerd-bestuurders. Het dagelijks bestuur van de vennootschap kan door de raad van bestuur opgedragen worden aan een of meer personen die alleen hetzij gezamenlijk optreden.

De Raad van bestuur kan steeds bijzondere en beperkte volmachten verlenen,

Zonder tegenstelbaar te zijn aan derden ter goeder trouw zullen bestuurders zich steeds dienen te hou-den aan de overeenkomsten samenwerking tussen de aandeelhouders en aan beslissingen van de raad van bestuur.

" Wordt tot commissaris aangeduid: geen

" Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-land, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden

- Alle verrichtingen te doen van aankoop, verkoop, bouw, verandering, verbouwing, de binnenhuisin-richting en decoratie, huur, verhuring, leasing, promotie, uitbating, beheer, valorisatie, ruil, verkave-ling van onroerende goederen en In het algemeen de handel van alle onroerende of deelbare of ondeel-bare gedeelten ervan. Zij mag alle verrichtingen doen betreffende onroerende goederen, alle aanne-mingen van openbare of private werken, de koop, de verkoop, de vervaardiging en de handel in alle bouwmaterialen en het verlenen van diensten die met de genoemde activiteiten, doelstellingen of pro-dutten in verband staan. Zij mag alle handels-, industriële en financiële, roerende of onroerende activi-teiten uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

- Het beheer van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap zal de leiding en de controle in haar hoedanigheid van bestuurder, lasthebber, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtin-gen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is de aan- en ver-'koop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valo-'risa-'tie van alle verhan-'delbare waardepapie-'ren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, opties, auteursrechten, en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen en andere.

- Het verlenen van management- en consultingdiensten, het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard en het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie en financiën

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wet-telijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a, het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaan-de of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investe-ring

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waar-de, aan-en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair ver-band, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecai-re zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zus-ter- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhu-ring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar bestuurders in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals onder-meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen,

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

" jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni te tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet In artikel 29

van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen

van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair

bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders-+vergadering mag worden bijeengeroe-pen

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de com-

mis-'sa'ris-'sen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het

maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone

aandeel-ihou-iders-ivergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproe-pingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

" benoemingen.

Benoeming van de eerste bestuurders

4.+

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de op-richters tot eerste bestuurders benoemd:

- één bestuurder aangeduid op voordracht van de aandelencategorie A

 de naamloze vennootschap Eurosim, met maatschappelijke zetel te Rodedreef 36, 2970 SCHILDE, RPR Antwerpen, met ondememingsnummer 0434717178, vast vertegenwoordigd door de heer Harry Van Namen, geboren te Deume op 17.10,1967, wonend te Rodedreef 36 te 2970 Schilde met nationaal nummer 671017 337 48;

- twee bestuurders aangeduid op voordracht van de aandelencategorie B

 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Brudes, met maatschappelijke zetel te 9932 Ronsele - Zomergem, Stoktevijver 43, RPR Gent en met ondememingsnummer 0844.605.823, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Despriet, geboren te Roeselare op 27.11.1976, wonend te 9932 Ronsele Zomergem, Stoktevijver 43, met nationaal nummer 761 127 101 83;

-- de heer Bruno Despriet, geboren te Roeselare op 27.11.1976, wonend te 9932 Ronsele - Zomergem, Stoktevijver 43, met nationaal nummer 761127 101 83;

- één bestuurder aangeduid op voordracht van de aandelencategorie C ;

 de naamloze vennootschap Cube Factory, met maatschappelijke zetel te Rodedreef 36, 2970 SCHILDE, RPR Antwerpen, met ondernemingsnummer 0864.794.293, vast vertegenwoordigd door de heer Harry Van Namen, geboren te Deurne op 17.10.1967, wonend te Rodedreef 36 te 2970 Schilde met nationaal nummer 671017 337 48.

De bestuurders en de vaste vertegenwoordigers hebben verklaard hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-'lui-'dende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijk persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk -zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in op-richting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenis-sen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt, In toepassing van hetzelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprich-'tingsakte.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Volmacht rechtspersonenregister, BTW, administratie en kruispuntbank van ondernemingen

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan

a. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kadress, met zetel te 3370 Boutersem, Kapelstraat 37, RPR Leuven BTW-BE 0475.286.043;

b. de heer DRESSELAERS Kurt René Bertha Frans [R.R. 70082507522], wonende te 3370 Bouter-sem, Kapelstraat 37;

allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruis-puntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2, voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van aile formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registra-tiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en Ieefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruis-puntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en Lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de fomiali-teiten bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

t

" ~

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16536-0564-012

Coordonnées
GOPLUS

Adresse
RODEDREEF 36 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande