GOSSELIN CORPORATION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOSSELIN CORPORATION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.108.845

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte`

Il 31.111gl. II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 30 APR, 2014

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr 0898.108.845

Benaming

(voluit) GOSSELIN CORPORATION

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2100 Antwerpen-Deurne, BelcrownIaan 23

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING DOELWIJZIGING WIJZIGIGN BOEKJAAR - WIJZIGING BENAMING - OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP BENOEMINGEN VOLMACHT - RAAD VAN BESTUUR

Uit een akte verleden voor notaris Marc Verhoeven, Notaris met standplaats te Antwerpen-Deume, op vijfentwintig april tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOSSELIN CORPORATION", met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Belcrownlaan 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, onder nummer RPR 0898,108.845, met eenparigheid besloten heeft: t. Kapitaalverhoging met drieënveertigduizend vierhonderd euro om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) te brengen, door creatie van vierhonderd vierendertig aandelen die van dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen en deelnemen in de winst vanaf hun inschrijving, pro rata liberationis, uitgegeven tegenfractiewaarde.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro per aandeel en ze zullen volledig worden afbetaald door een storting in geld.

2. Afstand van het voorkeurrecht tot inschrijving op de nieuwe aandelen en aanvaarding van de nieuwe vennoten. Inschrijving  Afbetaling - Dat elk aandeel waar-op zo werd ingeschreven volledig afbetaald is door een storting venicht op rekening nummer BE46 7350 3701 0336 geopend op naam van de vennootschap, bij de KBC Bank, zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde een som van drieënveertigduizend vierhonderd euro tot haar beschikking heeft.

3. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd,

4. Vaststelling van de werkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging,

5. Voorstel tot doelwijziging  voorlegging staat van activa en passiva  verslag zaakvoerders. Zaakvoerder legt het verslag voor betreffende de wijziging van het doel waarvoor ontslag wordt verleend om het alhier op te nemen, er wordt tevens een staat van activa en passive voorgelegd van minder dan drie maanden oud afgesloten op 31 januari 2014. De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door aanname van het hierna vermeld doel:

"Het vervoer van alle aard langs de weg, ter zee, in de lucht en per spoor evenals alle handelingen die behoren tot de activiteit van tussenpersoon op het gebied van goederenvervoer te land, te water en door de lucht, zoals onder meer vervoercommissionair, commissionair-expediteur, grensexpediteur, vervoermakelaar, scheepsagent en scheepsmakelaar, alsmede alle verrichtingen die hiermede rechtstreeks in verband staan.

Alle verrichtingen die in verband staan met logistiek voor de transportwereld zoals opslag, overslag, transport en distributie en het geschikt maken van de goederen voor overslag en het transport naar andere bestemmingen evenals alle verrichtingen die in verband staan met het stuwen en verstuwen, receptie op de kaai, het wegen, de controle met het oog op de bestemming, het nemen van monsters, de opslag en de contra-le ervan, het vastzetten van lading, evenals alle verrichtingen die in verband staan met de goederenbehandeling met inbegrip van terminalgebonden distributie en expeditie. Deze opsomming is beschrijvend en niet beperkend.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obliga-ties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even

" welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van aile bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,"

6.het maatschappelijk boekjaar te wijzigen door aanvang boekjaar op één juli en afsluiting boekjaar op dertig juni. Het huidig boekjaar wordt verlengd tot dertig juni tweeduizend vijftien.

7. de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te wijzigen naar de derde vrijdag van de maand december om achttien uur. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december tweeduizend vijftien.

8. wijziging naam in "Heavy GCT NV'.

9. De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag voor te lezen dat werd opgesteld door de zaakvoeder met toelichting van het voorstel tot omzetting van de vennootschap en ontslaat hem ervan het verslag voor te lezen opgesteld door bedrijfsrevisor Verschelden Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Marc Marissen, aangewezen door het bestuursorgaan, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 31 januari 2014 hetzij minder dan drie maanden voor de datum van deze vergadering.

Iedere vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De bedrijfsrevisor besluit zijn verslag als volgt:

"Ondergetekende, Verschelden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoor-houdend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Marc Marissen, bedrijfsrevisor, aangesteld op 11 maart 2014 door de zaakvoerder van de BVBA GOSSELIN CORPORATION, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Belcrownlaan 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0898,108.845, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W. Venn bij de omzetting in een NV, verklaart dat:

-onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 januari 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

-uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte controle van de boekhoudkundige staat werd uitgevoerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad;

-het nettoactief per 31 januari 2014 is 10.395,79 kleiner dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van E 18.600,00. De beroepsbeoefenaar maakt volledigheidshal-ve melding van artikel 785 W. Venn. en artikel 332 W. Venn.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 24 april 2014,

Verscheiden Wal kiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door;

Marc Marissen,

bedrijfsrevisor."

10. De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen; de activiteiten van de vennootschap en haar maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 januari 2014 waarvan een exemplaar werd gehecht aan het verslag van het bestuursorgaan.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelljkheid worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maat-schappelijke rekeningen.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding tot hun rechten in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en wel in de verhouding van één aandeel van de naamloze vennootschap voor één aandeel van de besloten vennootschap.

11.Goedkeuring van de statuten van de naamloze vennootschap.

12. De vergadering neemt akte van het ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de heer SMET Marc, geboren te Merksem op twee april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2900 Schoten, Lusthofdreef 28; zij geeft hem kwijting voor het door hem gevoerde beleid.

Zij benoemt als bestuurders van de vennootschap:

-De heer SMET Marc, geboren te Antwerpen-Merksem op twee april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2900 Schoten, Lusthofdreef 28, hier aanwezig en die zijn mandaat aanvaardt.

-De heer ROMBOUTS Marc, geboren te Antwerpen-Merksem op achtentwintig augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2180 Antwerpen, Laar 192, hier vertegenwoordigd door de heer Marc Smet, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 23 april 2014 die aan deze akte wordt gehecht en die zijn mandaat aanvaardt.

Hun mandaat zal een einde nemen na de gewone algemene vergadering van tweeduizend eenentwintig. Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

13. De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissingen

genomen over de onderwerpen die voorafgaan.

Raad van Bestuur

En vervolgens is de raad van bestuur samengekomen en heeft met eenparigheid besloterr.

1, om de heer SMET Marc, geboren te Antwerpen-Med<sem op twee april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2900 Schoten, Lusthofdreef 28, aanwezig en die zijn mandaat aanvaardt, te benoemen als voorzitter van de raad;

2, te benoemen als gedelegeerd bestuurder:

-De heer SMET Marc, geboren te Antwerpen-Merksem op twee april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 2900 Schoten, Lusthofdreef 28, aanwezig en die zijn mandaat aanvaardt.

-De heer ROMBOUTS Marc, geboren te Antwerpen-Merksem op achtentwintig augustus negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2180 Antwerpen, Laar 192, hier vertegenwoordig door de heer Marc Smet, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato 23 april 2014 en die zijn mandaat aanvaardt.

De gedelegeerd bestuurders worden belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit dagelijks bestuur. Zij kunnen binnen de perken van hun bevoegdheden bijzondere volmachten delegeren aan iedere persoon van hun keuze.

Hun mandaat als gedelegeerd bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend behoudens andersluidend besluit van de Raad van Bestuur,

3, Er wordt bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan me-vrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verscheiden  Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij ze de mogelijkheid heeft:

-aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachten-ondernemingen bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Voor analytisch uittreksel, neergelegd samen met uitgifte akte met gecoördineerde statuten, staat activa en passive, verslagen zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor

(gel) Notaris Marc Verhoeven, Antwerpen-Deume

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblàd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0116-010
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 14.07.2011 11302-0124-009

Coordonnées
GOSSELIN CORPORATION

Adresse
BELCROWNLAAN 23 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande