GRADUATOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRADUATOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.958.370

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.08.2014 14491-0103-011
24/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

11

*12206335*

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen Wilrijk, Zwanenlaan 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 11 december 2012, dat :

1) De heer MIODOWNIK Sacha Abraham, geboren te Antwerpen op dertig maart negentienhonderd twee en negentig, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Zwanenlaan 32.

2) De heer MIODOWNIK Marc, geboren te Ougrée op vier oktober negentienhonderd zes en vijftig, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Zwanenlaan 32,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "GRADUATOR", met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Zwanenlaan 32, hebbende als doel

Het leveren van diensten inzake e-commerce, het via internet aanbieden van een platform om kopers en verkopers met mekaar in verbinding te brengen; het ontwikkelen van soft ware applicaties met betrekking tot het tot stand brengen van een gebruiksvriendelijk internet-platform, vooral gericht naar universiteits- en hogeschoolstudenten in binnen- en buitenland; het ontwikkelen van websites; het via internet kopen en verkopen van diverse goederen, in hoofdzaak van cursusmateriaal voor studenten; het werken op commissie.

Trading, aankopen en verkopen van alle goederen, van juwelen, diamant, horloges en aanverwante producten, van parfum en luxegoederen allerhande en auto's.

Deelnemen aan internationale tentoonstellingen en beurzen.

Het beheren, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals -- ten exemplarische titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en onroerend goed vennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, In pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden zo zij daar belang bij heeft.

in het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 40.000 euro, vertegenwoordigd door 400 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is voor 5/8sten volstort zodat het bedrag van 25.000 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : GRADUATOR

(verkort) :

050 1 " 958 " 370

Veergdegd ter gr;ffio â Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 3 DEC 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

j

e De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Wordt als niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de heer MIODOWNIK Sacha, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde termijn en op elk ogenblik herroepbaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn, tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

Er wordt geen commissaris aangesteld.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2013,

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2014.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT,

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregïster.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: mevrouw trage Van Roy, wonende te 2830 WillebroeK, Bezelaerstraat 27, om de nodige formaliteiten te vervullen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

c.,

11/06/2015
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0501.958.370

Benaming

(votuit) : GRADUATOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen Wilrijk, Zwanenlaan 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE - VOLMACHT

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Dirk Cuypers te Antwerpen op28 mei 2015, nog te registreren, dat onder meer dat volgende beslissingen werden genomen

1/ Splitsing van ieder aandeel in 10 aandelen, zodat er na de splitsing van ieder aandeel 4.000 gelijke aandelen zullen zijn zonder vermelding van waarde.

21 (a) Kapitaalverhoging met een bedrag van 10.000,00 euro om het kapitaal van 40.000,00 euro te verhogen tat een bedrag van 50.000,00 euro, welke kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

Uitgifte van 1.000 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen boekwaarde van 10,00 euro, verhoogd met een uitgiftepremie van 30,00 euro, zodat de uitgifteprijs van ieder aandeel 40,00 euro bedraagt.

(b) aanbieding voorkeurrecht.

(c) Inschrijving en volstorting. Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging.

(d) Boeking van de uitgiftepremie aan een on beschikbare rekening "uitgiftepremie".

3/ Tweede kapitaalverhoging met een bedrag van 30.000,00 euro om het kapitaal van 50.000,00 euro te

verhogen tot een bedrag van 80.000,00 euro, welke kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door

incorporatie in het kapitaal van een bedrag van 30.000,00 euro, zonder nieuwe inbreng en zonder uitgifte van

nieuwe aandelen, te onttrekken uit de rekening "uitgiftepremie",

4/ Beslissing dat artikel 5 van de statuten thans ais volgt zal luiden :

"Artikel 5. Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal der vennootschap bedraagt tachtigduizend euro.

Het is vertegenwoordigd door vijfduizend gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een

certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Onderhandse volmacht :

Door de heer COHEN Raphaël, wonende te 1640 Sint Genesius-Rode, Karekietlaan 13, houder van 20 aandelen, werd volmacht gegeven aan de heer MIODOWNIK Sacha Abraham, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Zwanenlaan 32, om hem te vertegenwoordigen op deze vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Dirk Cuypers

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift, 1 volmacht, lijst statutenwijzigingen, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel

R l

Antwerpen

0 2 JUNI 2015

afdeling n erpen



Voor behou(

aan h

Belgis, Staatsb

Coordonnées
GRADUATOR

Adresse
ZWANENLAAN 32 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande