GRAND CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GRAND CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 567.971.919

Publication

01/12/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5 6 9 7 10 9 1

Benaming

(voluit) : Grand Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Kapelsesteenweg 109, 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ontledend uittreksel uit de oprichtingsakte van 01 november 2014:

Naam van de vennootschap

Grand Consulting

Rechtsvorm van de vennootschap

Vennootschap onder firma

Zetel van de vennootschap

Kapelsesteenweg 109, 2180 Ekeren

Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten en oprichters

-Esther Frederique de Groot geboren te Rotterdam op 13/03/1977, wonende Henrilei 10 te 2930 Brasschaat -Charlotte Frederika de Groot geboren te Rotterdam op 08/09/1981, wonende Sint-Antoniuslel 81 te 2930: Brasschaat

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000,00 euro wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen op' naam. Het kapitaal is volledig volstort door Esther Frederique de Groot voor 1.500,00 euro en door Charlotte: Frederika de Groot voor 1.500,00 euro.

Boekjaar

Het boekjaar loopt vanaf 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf datum van verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2015.

Verdeling van de winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste één twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Reul ilhai ik van kuoplianaei

Antwerpen

2 0 NOV, 2014

afdeling Antwerpen

t;rttrte

IM II 11111 j11M1,1M11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur 'van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerders die elk apart in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen, die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, Verbintenissen boven 5.000,00 ¬ mogen enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders. Worden als statutaire zaakvoerders aangesteld: Frederik Ate de Groot en Antonia van 't Hof beiden wonende Kapelsesteenweg 109 te 2180 Ekeren,

Commissarissen

Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Consultancy inz, ontwikkeling van diverse projecten plus de opvolging van deze projecten.

" Management van projecten.

-Opstellen van contracten, financiële en technische plannen.

" Verkopen van contracten,

" Het beheer van eigen patrimonium.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen aan, of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Van Looy accountants, Burgerlijke vennootschap o.v.v. CVBA, gevestigd Laar 222 te 2180 Ekeren, vertegenwoordigd door haar bestuurders en haar aangestelde Alfons Van Looy, om het belastingsdossier en het BTW-dossier van de vennootschap te behandelen alsook alle formaliteiten ivm het ondernemingsloket (aanvraag ondernemingsnr., wijzigingen en doorhalingen) te vervullen. Alsook om de publicaties in het Belgisch Staatsblad te verzorgen en aanvraagformulieren 1 en 2 tot bekendmaking in het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en te publiceren.

Voor uittreksel,

Alfons Van Looy, gevolmachtigd accountant

tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd. 01/11/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GRAND CONSULTING

Adresse
KAPELSESTEENWEG 109 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande